Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    27. Srpanj 2017. 14:50

Yel preslatka je bebica 😍

• Dena1009
    27. Srpanj 2017. 14:56

Yel cestitke na deckicu 🙂  Meni je doktorica rekla da se iz urina (dajem ga svaki put) vidi dal je mama gladna, pa mozda ako nisi jela prije, te htjela upozoriti. Al bebica nije zasigurno gladna, cuclanje palaca i saka im je sad glavna zanimacija 🙂

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    27. Srpanj 2017. 14:57

Barbs lijepo ce vam biti veceras! Uzivajte! ☺️ Mislim da se mozes farbati, ali ja ipak ne bi. Zapravo nisam 100% sigurna za farbanje ono kad ti cijelu kosu umazu u boju. Navodno da nije stetno za samu trudnicu, osim ako je trudnica frizerka pa stalno udise tu boju. Pitaj gin najbolje. I da napokon i nas pregled slijedi... srecom vikend uvijek brzo prode! ☺️

Kiki156
    27. Srpanj 2017. 14:58

Yel bas je sladak beban mali! ☺️☺️

barbs
    27. Srpanj 2017. 15:01

Kiki, znam da... Izdržat ću samo na šišanju jer mi nije svejedno... Farbala sam se prije dodjele diplome i prije vjenčanja... ali ovako... aaaaaaaaaaaaaaaa, nisam pametna 

27. Srpanj 2017. 15:01

Hvala cure! 
    Treca sreca, suzim malo od dragosti od kad sam vidjela bebu 😊

27. Srpanj 2017. 15:12

Barbs, lijepo se provedite na predstavi 😊

• Mrvica
    27. Srpanj 2017. 15:15

Sto se tice farbanja, ja sam se farbala u T (prije 2 tjedna)..takoder nisam sigurna je li stetno . Pozz svima! 

treca_sreca
    27. Srpanj 2017. 15:19

Ja sad kad sam se farbala (balayage osla pramenove osvjezit) pred nekih misec dana ostala bez kisika, umalo se obesvijestila tamo. A tila san se jos jednom sredit malo prije poroda (kad se beba rodi ko zna kad cu uvatit tih 3-4h u komadu sto se sjedi u frizera za balayage) ali bojim se riskirat....jedva sam se izvukla, bas mi crno na oci doslo par minuta....koma

žena-majka-carica:)

Suncokretica
    27. Srpanj 2017. 15:20

Yel, čestitke na dečku!!! 
    Barbs, mislim da farbanje nije preporučljivo u prvom tromjesečju, a dalje možeš. Čini mi se da sam tako čitala... A da probaš potražiti one neke prirodne farbe koje kao mogu i trudnice?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.