Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    27. Srpanj 2017. 15:20

Yel e to je pravi 4D za koji se osplati pljunit novceem ste dobili lipo slikice lica em ste 100% potvrdili spol...bas se vidi:)

žena-majka-carica:)

barbs
    27. Srpanj 2017. 15:33

Treca sreca, ni meni nije bilo bajno kad sam se farbala... Bas mi je smetalo... Zato i nisam pametna...
    Lijepa slikica btw 

27. Srpanj 2017. 16:32

Yel cestitam na deckicu, presladak je😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

27. Srpanj 2017. 16:38

Hvala drage 😘

400 kn smo platili uzv, je puno, ali bi novce potrosila ionako na nesto drugo.
    Treca sreca, lijepa profilna, bas si zgodna zenska!

barbs
    27. Srpanj 2017. 17:06

Yel, mi smo i 500 kn i ponovila bih 

treca_sreca
    27. Srpanj 2017. 17:30

vidiš ja sam valjda jedina kojoj je žao koliko sam platila 4D
    nije mi bilo žao u prvoj i drugoj T, ali sad jest
    zato jer mi u biti svaki put (dakle svako 3-4tj) radi 4D uzv nekih 2-3minute i sve lijepo vidim. I dade slikicu
    A to me uz vaginalni pregled sveukupno dođe 250kuna
    I onda kad sam pred koji mjesec radil "službeni 4D" isti taj prikaz je upalio, samo je trajalo 10+ minuta umjesto 2-3
    i jedino što sam dobila DVD snimak tih 10ak minuta.....i to me koštalo duplo više (i to bez vaginalnog pregleda)
    ....tako da kad smo izašli iz ordinacije baš sam komentirala mužu kak mi je bezveze šta sam toliko love pljunila - ispada samo za snimak na DVD jer sve ostalo vidim i inače, svako 4tj za duplo manje love......
    p.s. hvala na komplimentima za sliku, to sam se jutros fotkala prije firme....inače po kući uvijek u pidžami/kućnom izdanju se slikam a ovo sam rekla dragom kad sam se našminkala da me izvoli fotkat da imam koju trudnu fotku di pristojno izgledam

barbs
    27. Srpanj 2017. 17:34

Treca sreca, ma super je kad ti upali 2-3 min 4D  A to za 10 min pregleda 400-500 kn... Naravno da se ne isplati... Eto nama je pregled trajao sat vremena, pa ti onda nije problem platiti. A onda mi je njegova nona rekla kako je njena necakinja med.sestra rekla da smo joj se mogli javiti i da bi ona dogovorila termin u pulskoj bolnici i to besplatno 
    hahahhahaha, to pitanje muza za pristojne slike i ja radim 

treca_sreca
    27. Srpanj 2017. 17:35

inače bio mi je sad meštar za dogovor za ostatak stolarije (ugradbeni ormar i klincima za dječju radni i još neke ormariće...)
    uruipol smo pričali,dok sam mu sve objasnila šta i kako želim
    i samo od tog sam se - umorila! bože sačuvaj....teško ti je trudnicu umorit
    sad držite fige da ne opali neku basnoslovnu cifru, jer mi se ne da s drugim opet isto prolazit
    Samo da dade realnu ponudu, ne tražim da mi itko radi "džabe" ali ono, da nas ne opljačka, pa da i to zgotovimo.
    Taman bi bilo gotovo prije poroda, knap!
    ...bojim se veselit, "radit ražanj a zec još u šumi" ali pao bi mi ogroman kamen...jer naravno da je ljepše kad je sve spremno kad beba dođe a ne da ostaju repovi neki i radovi za zgotovit...

27. Srpanj 2017. 18:03

Treca sreca, nadam se da ce vam bit povoljan!
    Mene vec par dana bolucka na istom mjestu, i ne Barbs, (naglasila sam jer si zbog premjestanja) ali to nije ono sto me zigalo, to je proslo isti dan. Ali ovo nekak nezgodno, neznam sta bi to bilo...
    Stavit cu slikicu pa mozda imate ideju? 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

27. Srpanj 2017. 18:24

Sanjchi, kak imas lijepu busu ❤️

(Mozda se organi pomicu 😶 pa boli?)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.