Ja danas kuham juhu, piletinu i krumpir. Krecenje hodnika je pri kraju...jos ciscenje i namjestaj postaviti. Bit ce lijepooooo.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
svi ste u radovima!
Suncokretice....ma kužim muža (oni uvijek tako reagiraju, kao "cool") ali ja bih isto kao ti - štreberski, jer šta je ziher ziher je.....nije mala stvar na kocki već zdravlje i dborobit bebe!
Kiki ček iskopam sliku koju...
žena-majka-carica:)
Barbs, haljina izgleda bas lijepo! 👍🏻
Zao mi je zbog peseka...moj je bio na cuvanju kod svekrve i svekra i na stefanje je pobjegla iz dvorista pod auto...:((
Jucer je opet bila scena sa vecerom i pesekima s njuskom u tanjuru, jedemo i mala se nakaci i zica, s druge strane velika dragog zica i posto joj je dao, kazem mu da onda i maloj jer slini a on se obrati mami i prgavo kaze: 'zivcana je jer joj smetaju psi kad jede'
(A psi se hrane citav dan em svoju klopu em kad got se sjedi svi grickaju i njih hrane, nisu gladne)
Ja sam sutke ustala od stola, ostavila hranu i otisla u sobu.
Kasnije dodjem oni hrane pse s mog tanjura.
Danas ujutro na uzv: sve je u redu s bebom, nosim decka, pocela sam plakat kad sam vidjela liceko i kak cucla palac...pa je poceo trpat rucicu u usta i kaze dr da je gladan i da odemo papat nakon pregleda.
E meni je srce puklo na to...mozda me hormoni soraju ali beba mi je gladna a ja se zivciram i ne jedem zbog kretena!!!
I jos dr kaze kako su romi kulturni da kad su zene trudne PRVO se pobrinu da dobiju najbolju hranu i da muski jako paze na njih (kao da je skuzila nesto), i jos se nadovezala da se mame ne smiju zivcirati etc
Pitala sam je za kilazu i rekla je da beba jede mene, da probam vise papat, raznoliko i zdravo.
Ma ako treba ici cu svaki dan do svojih skuhat i pojest u miru.
I jos nesto, opet se odgadja sterilizacija veceg psa da nebi dobila upalu od operacije od vrucina, zavrsila je sa tjeranjem.
A vec znam da nista od tog ni na jesen jer ce biti kise pa da se ne prehladi dok ide na wc van. Rekla sam decku nesto zlocesto da vise brine o psecoj pi...nego o mojoj (pardon na ovom) jer mi je krenuo s detaljima da joj se pipica sad mora uvuc, pa ima jos iscjetke ...
A za mene i nase dijete ga boli briga?
(Opet mi dodje da placem kad se sjetim kako beba jede saku, uhh 😖😩)
Mame koje ste u radovima, sretno i strpljivo ❤️
(Ja sam odustala od kupaone. I sveg ostalog. Nek si sami rade. Vode za oprat se imam. I beba ce imat za kadicu)
Yel, to sto beba gura sakicu u usta ne znaci da je gladna. Ne znam kako ti je dr to mogla reci. Puno djece u trbuhu to radi. I moj jebto radio pa mi nije ginekolog rekao da je beba gladna
to je prvorođenac u njem, on se u njem nosio stalno (jer je stalno htio bit nošen na ruke tako točno u horizotalnom položaju, a ne na ramenu što je lakše odraslom, a pošto bebe moraju bit na ravnom za kičmicu, taj jastuk nas je doslovce spasio)
....
uglavnom JAKO je krut bio....ne znam ovi lijepi s ethereala za te novce da li su kruti ili su "mekani" (savitljivi) kao jorgan.
Ovo mi je baš bilo zgodno da ne lome dijete kad ga netko nezgodno primi u naručje, tko nema "ruku" (jer i tko ima djecu, izgubi mot s tako malim tek novorođenim...)
moja je lizala šaku, kao pašče šapu....umrla sam od dragosti kad sam to vidila
a ne virujen da je gladna....koliko ja jedem....i koliko kg dobivam (a i ona, uvik priko granice)
tako da to nema veze s gladi
ali naravno da treba jest mama! zdravo To nema dileme
sretna, zasto mi je onda to dr rekla? jos komentira da je rukica cijelo vrijeme oko usta i na licu, prvo palac, pa sacica.
treca sreca, preeeeslatke su slikice ❤️
Mi smo fakat otisli u prvi restac jest nakon pregleda zbog tog sto je 'gladan'
Sortiraj odgovore
Najstariji