Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    27. Srpanj 2017. 12:52

Kiki, preslatki su! 
    Sjetila sam se sada i sestrinog pira  Koji stres... Znači, sestra je zahtjevala da svi dođemo obučeni u bijelo, a ova frendica svako toliko mijenja ideju o boji za kumu i djeveruše  Najgore je što nikoga ne obavijesti 

Suncokretica
    27. Srpanj 2017. 12:53

Hej, bome se vi raspisale, imala sam što čitati 
    Evo mene moja beba udara danas od jutra, a ja uživam! 
    Jučer sam se navečer našla s prijateljicama, da malo zaboravimo na loš nalaz.
    Od jučer jako pazim što jedem (kao da nisam do sada ). Uzela sam glukometar od svekra s trakicama, mjerim 2h iza obroka i natašte i šećer mi uopće ne prelazi granicu od 6.5. Čak mi je natašte bio dosta nizak 3.7. Tak da ću ga malo pratiti do idućeg tjedna dok ne napravim GUK profil, al vjerujem da je meni ok šećer uz normalnu prehranu koju inače imam doma...
    Muž mi veli da sam bezveze to išla vaditi, da nisam trebala ak mi nije doktorica rekla i da paničarim bezveze. Kao ak je bio loš nalaz mogla sam doma paziti što jedem i pratiti s trakicama, a ne se odmah javljati u bolnicu za GUK profil.
    Možda jesam paničar, ali nije mi nimalo svejedno što je nalaz loš i ne želim da našteti bebi. Ako i bude loš profil, barem ćemo ga staviti pod kontrolu i znati ću da sam napravila sve što sam mogla za sebe i bebu... Ne znam, ti muški tak neke stvari uzimaju olako. A mi smo te koje smo odgovorne za to malo biće i želim da sve bude kako treba 
    barbs, žao mi je zbog psa 
    sanjchi, super ti je sve s tetra pelena, i ja sam tako sve uzela šareno 
    Kiki, kažeš da imaš 100 pitanja. Ja sam prošli put stavila sve na papir da slučajno nešto ne zaboravim pitati haha 
    Natasha, sretno s peglanjem! Ja ga mrzim, uf...
    Pupy, ako te stalno jako grči, odi ginekologu, nemoj čekati.
    I me, sretno s radovima i nemoj se previše naprezati. Noge podigni u zrak da ti ne otiču toliko...

Kiki156
    27. Srpanj 2017. 12:54

Ma bas mi je bezveze to odredivanje sto ce tko obuc za svadbu...meni je ova moja rekla samo da moram neku s rukavima jer su mi se udebljale ruke 😂 Nije ona to zlocesto rekla, mi si uvijek dajemo iskrene savjete. ☺️

barbs
    27. Srpanj 2017. 12:57

Kiki, i meni je glupo... Sa sestrom sam se i svađala radi toga jer kao 1. nikad ne znaš kako netko financijski stoji, a kao 2. .... glupo je! 
    Natasha, po meni ne paničariš nego svatko bi reagirao na svoj način.
    Sada gledam trudničke haljine s h&ma, ali nemaju tu boju i s Asosa, ali su skupi! 

I_me
    27. Srpanj 2017. 12:58

barbs

Treca sreca, jastuk za tebe ili za bebu?!I me, joj, ja bih to najrađe napravila jer kad svi oko mene kukako da je njoj slabo (jer i ona kuka) pop*** … Ja sam rekla i sveki: ako joj je slabo, ajmo na hitnu s njom! kako da joj mi realno pomognemo?!
    A nitko neće…

Pa bas to!!! Kak da joj vi pomognete??

Evo i meni moja mamica kuka.. joj vruce je, slabo mi je, idem na kauc maknit onu robu i leci malo. (????) A ja se raspadam kraj nje! Wtf?! Ma bolje i da legne i mir u kuci jer je tata vec lud na nju. Danas je baka nazvala pa joj je kukala, jooooj ima posla punooo, tata stalno nesto radi, jos nismo ni na more stigli otic!!!!!! 😤
    Sam cekam da ti veliki radovi zavrse pa cu ja njoj dirigirat!!! Izdriblat cu ju ko malog majmuna, ima da mi sve opere i opegla. Uopce me ne zanima!

barbs
    27. Srpanj 2017. 12:59

Ajmeeee, I me!!!  Malo bezobrazno od nje da kuka... Reci ti njoj: ako ti smeta pomoći mi, idi na more.. Ne moraš tu biti... 

Kiki156
    27. Srpanj 2017. 13:01

Suncokretice tako i meni muz zna govorit da panicarim, i ok nekad pretjerujem i treba me spustit na zemlju, ali kao sto kazes mi smo odgovorne i nosimo bebe, ne mogu oni imati isti osjecaj kao mi. Mama je puno povezanija s bebom u trbuhu i puno vise strebi oko svega. One su s nama 24h i mi osjetimo svaki trzaj i svaki nemir. Zna se da secer nije sala i bolje da si provjerila, jer da si slusala gin onda bi lizala sladolede kako ti je rekla... Ok, ne trebamo se ni mi pravit pametne jer ni jedna nije doktor i ne zna, ali po meni je bolje biti oprezniji i slusati svoj unutarnji glas. Meni je gin rekla da kad god ja kao mama nesto osjetim da uvijek odmah reagiram. 

barbs
    27. Srpanj 2017. 13:01
    Evo vi naaaaaaaaaaaaaaaaaaaas :)
    Evo vi naaaaaaaaaaaaaaaaaaaas :)

Znači, za mene je trbuh mali... I onda vidim slike... I usporedbu... I nije ni čudo da npr jučer sam dobila komentar od žene od kuma: aaaaajmeeeeeee, pa ti si sve veća 

I_me
    27. Srpanj 2017. 13:04

barbs

Ajmeeee, I me!!!Malo bezobrazno od nje da kuka… Reci ti njoj: ako ti smeta pomoći mi, idi na more.. Ne moraš tu biti…

Hahahhaha mislis da nisam!!! 😂😂😂 ja direkt u facu. Malo se nadurila jucer al sta da joj ja radim. 
    Boji se sjest u auto jer ne pozna grad i guzva je upm.odvest cu je ja na plazu! 😅 i pokazat put 😃

27. Srpanj 2017. 13:07

Tko je pitao za cijenu jastucica? 109,00 kn

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.