Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    27. Srpanj 2017. 12:43

I me, odmaraj više!! I dirigiraj!  Što te briga! 
    Treca sreca, potpisujem! Nije uopće lako brinuti se o starijim ljudima... Sjećam se kako su se oni 10 g mučili sa pokojnom pranonom koja je umrla sa 102g... Ta 10 g sama nije išla na wc, sama se hranila.... Teško je bilo jer je uvijek više ljuti trebalo biti kod kuće... Nigdje nisi smio mrdnuti jer te bilo strah da joj se neće nešto desiti.. Jednom je čak i pala sa stolice (ne zna se kako) i arkadu razbila... 
    Ma pikiram neku haljinu s h&ma čim je počela naređivati kako se trebamo obući  

barbs
    27. Srpanj 2017. 12:44

Kiki, znači, nije nam lako! 

treca_sreca

moj jastuk je bio 150, na snizenju 20% ispalo me 120
    u NKD.....nisu mikrokuglice ali soolidna kvaliteta. Mada mislim se kupit još jedan, malo mi ovaj
    u biti zeza me šta sam dobila samo jednu navlaku...i kad se ona pere - nigdi sam. Ko sinoć npr

žena-majka-carica:)

I_me

E sad sta sam pohvatala...
    Barbs ova crvena haljinica je preslatka ☺
    Sa starim ljudima stvarno ko sa djecom... strpaj ju ti u auto i pravac hitna ako joj jednom kaze da joj je slabo, samo te stresira.. 🙁 
    I jako mi je zao breka 🙁, tolike godine, pa to je clan obitelji.. a ne samo zivotinja 🙁
    Skarice ili grickalica? Ja sam za skarice.. mislim tj ni nemam kod kuce uopce grickalicu.. 
    I ja sad kad zavrse radovi moram pocet prati svu tu robu i navlake.. najvise me sekiraju navlake sa kolica..
    ( al to sam mislila dati mami da opere na ruke za svaki slucaj, malo me strah to stavit u masinu..)

barbs
    27. Srpanj 2017. 12:45

Ovu pikiram neko vrijeme, ali ne znam ako uzeti L ili XL 
    http://www2.hm.com/en_eur/productpage.0212629032.html#Raspberry red

treca_sreca
    27. Srpanj 2017. 12:46

ja necu navlake s kolica u mašinu. Da ne uništim....ali neću ni sama prati. Moram nać tko će
    za noktiće- škarice dok su full mali....iako ja sebi osobno cijeli život samo noktaricom režem i nit ne bih si znala oddrezat škarama. Ali za djecu sam kad su se rodili koristil škarice..

treca_sreca
    27. Srpanj 2017. 12:47

barbs

Ovu pikiram neko vrijeme, ali ne znam ako uzeti L ili XL
    http://www2.hm.com/en_eur/productpage.0212629032.html#Raspberry red

hmmm, na nezgodnom mjestu je lastik - baš oko trbuha? ne znam..

barbs
    27. Srpanj 2017. 12:48

Treca sreca, jastuk za tebe ili za bebu?! 
    I me, joj, ja bih to najrađe napravila jer kad svi oko mene kukako da je njoj slabo (jer i ona kuka) pop*** ... Ja sam rekla i sveki: ako joj je slabo, ajmo na hitnu s njom! kako da joj mi realno pomognemo?!
    A nitko neće... 

barbs
    27. Srpanj 2017. 12:49

Nisam na to obratila pažnju 
    Aaaaaaaaa, luda sam više s tim njenim pirom.... Izluđuje me... Takva nisam bila ni za svoj pir 

Kiki156
    27. Srpanj 2017. 12:50

Mislila sam na jastuk za bebe, evo ih, 110 kn i s onim slatkim uzorcima, a od bambusa. 

Koliko ste vi placale te jastuke?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.