Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    27. Srpanj 2017. 14:21

zašto ti se plače? beba je okej, niš joj ne fali.
    Kiki vidjela sam ga nedavno u nekom baby dućanu opreme (ubij me sad ne mogu se sjetit jel to bio magic baby ili koji drugi tako veći)....nije da ih nema, ovih "starijih", klasičnih modela....samo nisu atraktivni pa ljudi radije posegnu za lijepim motivima (ok, volim i ja, neću reć da mi estetika nije bitna) a zaborave da je kod takvih nekih stvari - funkcionalnost, ispred izgleda.

žena-majka-carica:)

Kiki156
    27. Srpanj 2017. 14:26

Aaaa vidi mene na vrhu liste za preglede!! 🎉🎉🎉🎉
    Eeee dobro si to rekla za fabranje, nema onda vise samo pola kose! Ja sam prije imala prakenove koji su mi unistili kosu, oa sam prije par godina presrala i sad imam ombre. Srecom nemam jos sijedih, nadam se da nece tako brzo! 
    Mojoj frendici su prognozirali decka a ispala je cura, ali njena beba je bila na zadak i nije se uopce okretala do poroda, a piso je zapravo bila pupcana vrpca, pa je to bila jedina prognoza za djecaka. I na kraju dosla curica! Ali mislim da je to izniman slucaj, osim toga njoj su rekli da uzme sa zadrskom jer se beba ni jednom nije pokazala. Inace, i ona je isla na te masaze za okretanje bebe ali nije se uspjela okrenuti. To se radi u bolnici pod nadzorom uzv-a i kaze onda da je dosta bolno. Doktor doslovno rukama vrti po trbuhu i pokusava okenuti bebu prema dolje. To moze pokrenuti trudove pa se radi kad si vec u terminu, iza 37.tjedna. Ona je na kraju isla na dogovoreni carski.

Kiki156
    27. Srpanj 2017. 14:31

Yel ma sigurno je ona tako pricala da vas motivira, mozda muza i vise nego tebe. Vidis da je pricala anegdote o romima, ili sto si vec pisala. Htjela vas je osvijestiti. Tvoja je bebica dobro i budi sretna! 😘
    Treca sreca u pravu si za funkcionalnost, samo evo ja nisam ni znala da takvi uopce postoje. Moram malo proci po ducanima i bolje gledati, odnosno pitati prodavacice. Kako sam do sad vidala samo te mekane, mislila sam da jedino takvi i postoje...

• sretna
    27. Srpanj 2017. 14:34

Yel, zaboravila sam cestitati na deckicu 😊
    Ja se ne farbam uopce, znaci ni pramenove, nista...jer mi je kosa prirodno u pramenovima i ne mislim se pocet farbat dok ne krenu sijede 😅 za sad je stanje suoer, jos malo 30 godina, a ni jedna sijeda 😊

barbs
    27. Srpanj 2017. 14:41

CURE KOJE NEMAJU SIJEDE - guštajte i nemojte se farbati !!!  Ja sam prvo radila pramenove... Pa onda krenula na farbanje kose... Pa onda 'ajmo na balayage da ne idem svaka 2-3 mjeseca na farbanje (JAKO, JAKO, JAKO brzo mi raste kosa ) i kad sam skužila da sijedih imam na sve strane, rekla sam si da idem opet na farbanje cijele kose... 
    Najrađe bih otišla već slijedeći mjesec. Nisam se šišala ni farbala od 4. mjeseca (prije dodjele diplome), pa da za vjenčanje budem lijepa (mada sam i ovako lijepa  i svi me pitaju ako sam si prosvijetlila kosu haha) i prije nego se beba rodi isto, ali... DA LI JE PAMETNO FARBATI SE U VISOKOJ TRUDNOĆI??? 
    I meni su malo teže vidjeli spol radi toga što je bio okrenut na zadak, ali prvi put se ginekologica u bolnici potrudila da vidi spol iako je prvo rekla da je curica, a onda nakon 2 min: AAAA NEEEEEEEEE, NEEEEEEEEEEEEE.... IPAK NIŠTA OD PRINCEZE!  Onda nam je na 4Du ginekologica potvrdila... Da nitko nije vidio spol i potvrdio do 28.tjedna bih mislila da je curica... Tek onda, unatoč tome što je i dalje bio okrenut na zadak, raširio je noge (toliko o tome kako se DEČKIĆI ODMAH POKAŽU! ).

barbs
    27. Srpanj 2017. 14:44

P.S. Kad smo kod spola, jučer mi je prokomentirala frendica (koja inače zna mog muža od rođenja jer su si susjedi i družili su se intenzivno kad su bili klinci) rekla kako mi ništa nije htjela spomenuti, ali da je 99% bila sigurna da će biti  jer kod familija od muža je nekako zacrtano da je zaokružena muškima... Ali bilo je iskreno 50-50 jer eto, s moje strane su same 

27. Srpanj 2017. 14:44
    Jajca izmedju nogu 😂
    Jajca izmedju nogu 😂
    Ruka u ustima
    Ruka u ustima
    barbs
    27. Srpanj 2017. 14:45

Kiki, zaboravila sam prokomentirati - NAPOKON slijedi i tvoj pregled! 

barbs
    27. Srpanj 2017. 14:46

A viiiiidiiii tog ljepotanaaaaa!!! Baš sam htjela napisati: da li su to jajca na drugoj slici i vidim komentar ispod ahahahaha
    E, cureeee, muž i ja idemo na predstavu večeras u gradu na otvorenom! Sveki ima 2 karte za predstavu koju su svekar i ona već gledali, pa će nama proslijediti.
    Ovdje idemo: https://www.google.hr/search?rlz=1C2MSIM_hrHR643HR643&biw=1920&bih=950&tbm=isch&sa=1&q=ka%C5%A1tel+pula&oq=ka%C5%A1tel+pula&gs_l=psy-ab.3..0l2j0i24k1l2.3536.4129.0.4269.5.5.0.0.0.0.131.525.3j2.5.0....0...1.1.64.psy-ab..0.5.521...0i67k1.eMh3JE_GOnM#imgrc=sWIuRX5zeC6YeM:

barbs
    27. Srpanj 2017. 14:47

Edit: http://www.pulacroatia.net/item/pula-castle-kastel/ ovdje!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.