Onaj je jednostavno takav da nema cekanja neg kad uoci problem salje u bolnicu. Ja sam ipak izabrala privatnika, radije neg bolnicu isto kao i za kiretazu. Tako je trebalo bit i to je sve. Mirna cekam sve i sza je tu je.
Bruncili
U prvoj trudnoći bio mi je smak svijeta iti pomsiliti da bih ostala bez bebe. A onda shvatiš poslije, s godinama i iskustvom, da je možda lakše (neću reći "bolje", preružna riječ) svima, i mami i bebi, i cijeloj familiji uostalom, da ako nešto nije okej, da priroda to zaustavi na vrijeme. Vjerujem da se sve dogadja s razlogom. Pa i ovako tužne ružne stvari.
Iduću trudnoću ti želim savršeno bezbrižnu i školski urednu, da uživate kako treba. I na kraju da ti i tvoj dragi imate potomstvo koliko god budete željeli imati čuvaj se draga!
žena-majka-carica:)
Jutro cure, Bruncili jako mi je zao, svi smo uz tebe saljemo ti puse i zagrljaje 😘 dobro si rekla, vjerojatno je tako trebalo biti, nemoj samo odustati, ostani s nama tu pa ako budes trebala bilo sta tu smo.. ❤
Ja sam u panici, sutra vađenje krvi za stitnjacu nadam se da ce napokon biti ok.. a u petak polaganje vozackog 😣
Onaj je jednostavno takav da nema cekanja neg kad uoci problem salje u bolnicu. Ja sam ipak izabrala privatnika, radije neg bolnicu isto kao i za kiretazu. Tako je trebalo bit i to je sve. Mirna cekam sve i sza je tu je.
Drago mi je da si mirna i da to prihvacas na ovakav nacin jer ipak je cijeli zivot jos pred tobom i biti ce bebica kada dodje pravi trenutak. Sto je netko spomenuo, tijelo zna sto je u redu, a sto ne s bebom pa se u skladu s tim i ponasa. Tako je kako je. Saljem ti veliki, jaki i topli zagrljaj.
Bruncili, jako mi je žao! Sve smo se nadale da će završiti pozitivno. Ne znam što bih ti rekla. Budi jaka i ne odustaj. Očito je tako trebalo biti, mada to nije neka utjeha.
Želim ti brz oporavak i odmori se koliko god možeš; i psihički i fizički!
Dragy, odmoraj koliko god možeš. Probaj malo stati na kočnicu Možda ti je jednostavno neka vrsta hrane pala na želudac i onda ne možeš ništa pojesti, a da ti ne bude slabo. Meni se pred skoro mjesec dana to desilo. Nakon pregleda popodne sam pojela bananu (prije toga me jako boljela glava) i onda sam povraćala... nakon toga nisam ništa mogla jesti ni piti (osim kamilice).
Aurora, sretno na ispitu! A i sretno što se štitnjače tiće :D Meni se eto prošli put nije dovoljno spustila (za trudnoću) i povisili su mi terapiju. Slijedeći pregled kod endokrinologice 15.5. A i to bi trebala onda pratiti svaki mjesec, ako inače imaš problema sa štitnjačom.
Hvala vam curke. Ma ja sam zaista ok. Kakvo god vi misljenje imate,ja ne bi imala snage za down ilu nesto takvog tako da bi isto zavrsilo jer me opet jutros prije pregleda ginic spomenuo da bi moglo bit problema. Ovo je prirodna selekcija, kao i masu stvari sto nam se dogadja. Ocito da ona teorija u mucninama u trudnoci stoji...sto vise mucnina, trudnoca urednija. Ali manimo se mi bapskih prica, tako je kako je. Rekao je gin opet za 3 4 mj pokusati pa polako 😀
Ma joj moram i ja svaki mjesec imam 22 godina i kad god idem vadit krv tresem se uzasno hahh grozno.. meni je prvi put bilo previsoko sad je prenisko 🤔 tak da ni sama vise ne znam
Ma joj moram i ja svaki mjesec imam 22 godina i kad god idem vadit krv tresem se uzasno hahh grozno.. meni je prvi put bilo previsoko sad je prenisko 🤔 tak da ni sama vise ne znam
Ma ne brini se ništa! Ja imam 26 godina
I uvijek mi je bio tsh visok. I taman mi se sve unormalilo i eto trudnoće
Divljaju hormoniiii!
Bruncili jako mi je zao 🙁 ne mogu ni zamislit kako ti je...
Cure ja sam se sada probudila i nasla ful malog krpelja na nozi i ko za klinac ne mogi naci pincetu da ga iscupam. Sad me vec malo i panika lovi.
Bruncili, jako mi je žao...drži se i javi se poslije kiretaže da znamo da je sve dobro prošlo
Sortiraj odgovore
Najstariji