Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    05. Travanj 2017. 04:28

Dragy

Rucamo MM i ja, jedva drzim vilicu i noz, spava mi se, zvacem nekako hranu, mucim se, ne jede mi se… kad odjednom muk. Zaspim ja sjedeci za stolom, u sred zvakanja hahahahah Ispadne mi vilica iz ruke, nista ja. MM se trzne i vidi da spavam i ne reagiram pa me trznuo da se probudim hahaha
    Nikada mi se to nije desili u zivotu…

Ideeeš...ovo zvuči opasno
    Meni se znalo spavat bolesno u prvom tromjesečju, tipa da bih zaspala na tuđem kauču u gostima (samo bi zatvorila oči i - nema me, bez kontrole) ali dok nešto "aktivno" radiš (tipa jedenje) ...bogme! dobro se nisi ozljedila vilicom.

žena-majka-carica:)

wanttobemom
    05. Travanj 2017. 08:03

Bruncili sretnoo, drtimo figice i cekamo izvjestaj 

Dragy
    05. Travanj 2017. 08:07

treca_sreca

Dragy

Rucamo MM i ja, jedva drzim vilicu i noz, spava mi se, zvacem nekako hranu, mucim se, ne jede mi se… kad odjednom muk. Zaspim ja sjedeci za stolom, u sred zvakanja hahahahah Ispadne mi vilica iz ruke, nista ja. MM se trzne i vidi da spavam i ne reagiram pa me trznuo da se probudim hahaha
    Nikada mi se to nije desili u zivotu…

Ideeeš…ovo zvuči opasno
    Meni se znalo spavat bolesno u prvom tromjesečju, tipa da bih zaspala na tuđem kauču u gostima (samo bi zatvorila oči i - nema me, bez kontrole) ali dok nešto "aktivno" radiš (tipa jedenje) …bogme! dobro se nisi ozljedila vilicom.

Divim se samoj sebi kako sam to izvela. Samo mi se spava.  Nisam znala da ce biti ovako kriticno hahaha
    Odmah sam se sjetila videa s djecom kako zaspe dok jedu ili se pokusavaju odrzati budnima 😂

wanttobemom
    05. Travanj 2017. 08:07

Moji simptomi zadnjih par dana. Kao i Dragy nista ne mogu jesti 
    Umorna skroz. Ujutro kad se probudim mučnina na svaki miris mi se povraća. Onda kad se smirim bude ok dok ne pojedem nesto pa poslije cijeli dan mučnina u želudcu ali bez nagona na povraćanje. Ne znam više šta jesti. Ništa mi se ne jede.  od svega mi bude muka. Najgore što radim još a kolegama na poslu i šefu još nisam ništa rekla dok doktor ne potvrdi. Svaki dan mi padne na pamet da idem zvati doktora da ne mogu raditi od mučnina ali kad popuste mučnine malo skuliram se i ono ma mogu ja izdrzati jos malo do pregleda. Jaako me strah. S obzirom da ce mi prvi pregled biti u 9 tjednu

treca_sreca
    05. Travanj 2017. 08:30

Wannabe, tako je meni prvu trudnocu bilo pa sam izgubila 5kg prvo tromjesecje. Sad ovu trudnocu obrnuto do 12.tj - bilo mi je muka uptavo dok NE bih zvakala...bilo sta....samo sam jela cijeli bozji dan jer jedino dok bi hrana bila u ustima bilo je okej. Pa sam sad dobila 4kg u tom periodu....
    Nadam se da imas zalihe kg obzirom na taj problem!
    Bruncili u mislima smo s tobom i cekamo izvjestaj 

žena-majka-carica:)

• Bruncili
    05. Travanj 2017. 08:45

Curke evo mene ipak sa losim vijestima...tockica se umorila i nije imala vise snage...u 2 idem na kiretazu. Smirena sam totalno, ocito je tako moralo biti. Puse svima

Dragy
    05. Travanj 2017. 08:48

Kao sto treca_sreca kaze, i meni je muka kada sam gladna ili nisam neko vrijeme nista zvakala. Tako da stalno jedem nesto, pazim da je vise obroka u razmaku 2-3h, a u medjuvremenu znam pojest jabuku,  bananu ili neku drugu vocku. Samo da se nesto vrti u zeludcu. Tako da, vodeci se time, rijetko me docekaju micnine iznenada 
    Jucer mi jednostavno nista nije bilo fino ali sam svejedno jela da mi ne dodje muka.
    Naoruzala sam se i doma i na poslu vocem svjezim i orasastim plodovima za grickanje

Belle84
    05. Travanj 2017. 08:55

Bruncili

Curke evo mene ipak sa losim vijestima…tockica se umorila i nije imala vise snage…u 2 idem na kiretazu. Smirena sam totalno, ocito je tako moralo biti. Puse svima

Jako mi je zao. Ali kako kazes, moralo je ovako biti. Uz tebe smo tu ako trebas razgovor i savjet. Pusa

Dragy
    05. Travanj 2017. 08:56

Bruncili

Curke evo mene ipak sa losim vijestima…tockica se umorila i nije imala vise snage…u 2 idem na kiretazu. Smirena sam totalno, ocito je tako moralo biti. Puse svima

Bruncili bas mi je zao 
    Drzi se! 
    Je li ti to bio prvi pregled i u kojem si tjednu bila?

Dragy
    05. Travanj 2017. 09:02

Bruncili sada sam se sjetila price, malo sam pomijesala stvari. Vratila sam se koju stranicu nazad pa sam povezala....
    Misa mu, a bas sam mislila da je onaj doktor zeznuo onda i dao krivu info 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.