Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Srpanj 2017. 18:37

Da Violeta, ja sam narucila...i danas je stiglo...bas me razveselilo😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    26. Srpanj 2017. 18:40

Kravice su preslatke!! I na ih imam 
    Mislim da se pere na 60 .. ja jos nissm krenula prati 
    Jao, Violeta, uzasan je osjecaj... I nama su prvog psa uspavali radi toga sto ga je auto udario.. imađa sam 13-14g...  Jos ovako kad ti jave si u soku, ali kad tlovidis (kao moja obitelj i ja) je jos gore... Moras ga vodit veterinaru i uspavati i biti s njime.... Aaajmeeeee, prestrasnoooo!!! 

treca_sreca
    26. Srpanj 2017. 18:41

Na 60 sarene....a bijele na 90c
    ja imam takve na zirafe i ovcice, dobila od jedne zenske na mojekrpice par komada za 5 kn.
    Steta sta etherealove nisam polovne nikad nabasala, njihovi dezeni su mi extra...pa cu se morat isprsit nove kupit. Hvala na linku za nagradnjacu!

žena-majka-carica:)

barbs
    26. Srpanj 2017. 18:42

Dodje mi da narucim jos ovih tetra pelena i krpica!!  Ali prvo moram kupiti bijele, pa ceđo ove sminkerske naruciti 

26. Srpanj 2017. 18:42

Barbs, tesko je kad se vezes za zivotinju...meni su moji kao djeca..nedaj Boze da im se nesto desi😖

26. Srpanj 2017. 18:43

Hvala Treca sreca! 😁 i jastuk isto na 60? Ili njega ipak na 40?

barbs
    26. Srpanj 2017. 18:44

Sanjchi, potpisujem... Bas uzasan osjecaj... Netko tko npr nije imao zivotinju kod kuce ne zna taj osjecaj...  Ja pse imam od 6e godine, a zivotinje (macke, ptice, ribice, hrcke, vodene kornjace, itd) otkad znam za sebe... Tesko je jako vezati se za sve te zivotinjice... Kad mi je hrcak pred 3g uginuo plakala sam ko kisna godina 

barbs
    26. Srpanj 2017. 18:45

I mene zanima za jastuk!!!
    Btw ... Od Etharela tetrice koliko dodju???

treca_sreca
    26. Srpanj 2017. 18:49

Pobogu jastuk nemoj u mashinu...
    ja sam nedavno na mojekrpice kupila tak jastuk za nosenje, zenska ga je prala u vesmasini ocito i sav se OMLITAVIO (kao raskesao, kak da objasnim - izgubio krutost i formu) da sam ga na kraju BACILA u smece. Eto....ja kad sam imala to s prvim i drugim sinom prala sam samo navlaku a spuzvu 1-2x odnosno ako baaash propiski na spuzvu pa moras. Ali onda na ruke!!

treca_sreca
    26. Srpanj 2017. 18:52

Barbs one bambusove su jaaako skupe ali sretna je rekla da ce imati pamuk obicni (a isto oni pre pre divni dezeni) po 15kn kom....ali ne prije kraja rujna ak sam upamtila dobro. Ja cu cekat jer ionako imam 30 bijelih vec i 10+ sarenih ovak na ovcice i to...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI