Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Srpanj 2017. 10:14

Sanjchi, ne razumijem niti ja, ali to je njihov izbor... Ali zato sam se i bila naljutila na drugog šogora jer me išao uspoređivati s njom (kad sam se bila posvađala s njime i nekoliko dana kasnije sa svojima jer su stali u njegovu obranu i još me išli ubjeđivati da sam JA krivo shvatila!)...
    Ok, ona mene više ne pita novce, ali me nervira što djeca za rođendan dobe od naše none više nego dobijemo druga sestra i ja jer, kao, njima treba pomoć! I meni treba, pa se ne štekam! 

barbs
    26. Srpanj 2017. 10:15

Sanjchi, ma općenito se ona promijenila otkad joj se muž vratio. Nije to sada za sada... Inače bi se češće viđale. Živimo blizu, tj. ona u Puli, ja u blizini Pule. Nije da sada moram u Rijeku ići da se vidimo... 

• sretna
    26. Srpanj 2017. 10:17

Meni kolostrun curi vec neko vrijeme. Cice su  srecom stale rast jer mi se ne da opet kupovati nove badice 😂

26. Srpanj 2017. 10:18

Ma stvarno takvi ljudi nemaju srama. Takva je i moja mama. Sve bi na gotovo a nebi prstom mrdnula. 
    A za frendicu...ja sam svojom bivsom BFF vise ne komuniciram zbog frajera..tuzno ali istinito..ali shvatila sam da mi je bolje u zivotu bez nje pa se ne zalim previse😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Dena1009
    26. Srpanj 2017. 10:19

Barbs mislim da si dobro odlucila sto zelis zavrsit staz i nac posao. Mislim da bez obzira o zjednickim novcima i racunima, je najljepsi osjecaj kad znas da zarađujes i imas svoje novce. Nikad nisam mogla shvatit one sta sjede doma, ne valja im ni jedan posao, a nije im bed za svaku "zvaku" molit nekog. Sretno sa planovima 😘

Spavanje na boku ja sam pitala doktoricu i rekla je da se preporuca spavat na boku al da nije sad nista strasno ako se u snu okrenes ili ponekad legnes na leđa. Uostalim moj bebo se tolko gura u bokove da kad se okrenem na bilo koji bok imam osjecaj da lezim na njemu i da cu ga zgnjeciti 🤔

Kolostrum kod mene nista. Jel ima pravilo neko kad bi trebalo to poceti? Bas sam neki dan razmisljala o tome, s obzirom da mama i seka nisu mogle dojiti, a kod mene nema niceg, da mozda necu ni ja moci 🤔
    Sad kad zavrsim sa pripremama, bacam se na proucavanje dojenja 😏

url=https://lilypie.com]

26. Srpanj 2017. 10:19

sretna

Meni kolostrun curi vec neko vrijeme. Cice su srecom stale rast jer mi se ne da opet kupovati nove badice 😂

Hahah...ja sam mislila da cu morat kupovat novi ali nr moram, dobar je i proslogodisnji😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    26. Srpanj 2017. 10:22

Ma joj, ja ne volim kad se ljudi mjenjaju... Pa nismo djeca više. Jest da nam se prioriteti mjenjaju, jest da ne možemo UVIJEK imati vremena za sve i svih, ali ako ne možeš makar jednom tjedno izdvojiti sat vremena za piće za frendice, ja ne znam...  Ok, očito će se stvari promijeniti i kad ja budem rodila, ali ću se potruditi da se ne promijene previše drastično... 

26. Srpanj 2017. 10:38

Barbs, ne zivciraj se zbog frendice. Mozda stvarno nema vremena ili hoce biti sa muzem vise. Pusti da se zgusta :)

Kleaiva, umnjak sam vadila ali nisam bila trudna.
    Problem je ako ces imat bolove. Ne zelim te plasit, ali ja sam treci dan od vadjenja isla na hitnu jer vise od 6 ibrufena nisam spmjela pit (to sam do veceri popila a po noci plakala)
    Onda sam pukla i na hitnu i zubar se smijao da tko mi je dao tako 'slabu terapiju'
    Nalgesin na recept me spasio.

A nekog opet ne boli. Kako kod kog.

barbs
    26. Srpanj 2017. 10:45

Yel, ne nervira me to  Nego sjećam se kad sam joj se prestala javljati pred nekoliko godina... tj. uvijek sam se ja njoj javljala i toga mi je bio pun kufer jer sam se osjećala k'o kreten i odmah nakon nekog vremena eto ti poruke: ej, di si? šta ima? dugo se nismo čule/vidjele... ne sviđa mi se to...
    Značiii, baš se osjećam k'o kreten kad se nekome stalno ja moram javljati... K'o da ja trčim za nekime...
    Ali eto, čak se javila, pa bježim od kuće  Ovdje ne mogu ni na miru jesti a da mi njegova nona ne gleda u tanjur 

treca_sreca
    26. Srpanj 2017. 10:50

Mene umnjaci zezaju od 17e josh....inace imam velike zube u maloj celjusti, pa su natiskani oduvik bili a otkad su oni izrasli sve jos gore....jedan gornji mi doslovno u kost bocno urastao jer nije bilo mjesta u liniji da raste normalno ko ostali zubi.
    Nadala sam se da cu aparaticom to dovest u red ali ne mozes ti stvorit mjesta di ga nema.
    i tako mi sad dr govori da ipak bih mogla vadit, bar gore.. jer se stalno kvari posto je nemoguce doc do njeg za okej ga iscetkati
    ali meni se ne da
    najvise zbog tableta za bolove....ne zelim to gutat a cula sam da glava rastura daaaanima nakon.
    Plus, rtg ne bih radila u T ako nije za zivu glavu....

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.