Uuuuu, fiiinooo!!!
Super za vrijeme. Nadam se da guštate u moru
Danas Violeta ima pregled!!! Sretno i javi nam se s vijestima...
Sanjchi, ja se ne čujem sa frendicama svaki dan!
Ma ni ja svaki dan, isto imamo grupu i u grupi se cujemo. Al ono mislim bar jednom tjedno se javi neka od nas. A za svakodnevno javljanjr imam vas😜 nekako sam se navikla na vas curke😊😘
Za jelo...izvadila sam sarana iz skrinje da se odmrzne pa cu ga u rolu pec i krumpir salatu. Al sad smo nesto jeli ovako na brzaka pa ce to bit vise vecera..ili cak rucak za sutra😂😂😂
I jos, treca sreca, slazem se ono za odgoj svakako! Mislia sam da ih pazmo i mazimo dok su bebe😊 a kasnije naravno ih treba odgajat da budu dobri i posteni ljudi
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sretna vi lijepo samo uzivajte! Mi cemo za vikend na more
Sretna vi lijepo samo uzivajte! Mi cemo za vikend na more
Ostajete na duze onda?
D
😾😾 mob poblesavio...
Idemo valjda u petak i vracamo se iduci vikend. Cijeli tjedan ostajemo. Dragi je na GO ovaj i iduci tjedan pa nemozemo duze. A i ima doma posla i obveza😌 mislim da cemo kasnije jos jednom pobjec na par dana, zavisi kak cu se osjecat. Sad idemo u svoje...prvi put. 😁 zato se oduzio odlazak, cekao je da mu plate za posao pa da isplati bungalov...
D
😾😾 mob poblesavio…
Idemo valjda u petak i vracamo se iduci vikend. Cijeli tjedan ostajemo. Dragi je na GO ovaj i iduci tjedan pa nemozemo duze. A i ima doma posla i obveza😌 mislim da cemo kasnije jos jednom pobjec na par dana, zavisi kak cu se osjecat. Sad idemo u svoje…prvi put. 😁 zato se oduzio odlazak, cekao je da mu plate za posao pa da isplati bungalov…
Ma super, bolje ista nego nista 😊 kolko znam najavljuju lijepo vrijeme iduci tjedan 😊
Frendica mi je dolje (bungalov do) i kaze da je lijepo. Suncano, bez vjetra a nije vruce. I more je ok, malo ga rashladilo ovih dana al taman do vikenda ce se zagrijat. 👏👏
Kiki ne znam zasto ali potpis mi ne radi ni na jedan nacin ni s moba ni s kompa😏
Frendice...hm...mudlim da svi imamo fazu ciscenja svoje okoline od onih kvazi prijatelja i pravih koji su tu kad zatreba ali i onda kad bas ne treba osim putati kako si! Odabrala am si uzi krug...a za ostale nema veze ako se ne cujemo stalno, povremeno se nademo i tako. Teze je uskladiti se s djecom ali ima i dosta onih koji uopce nemaju djecu pa nikad nista ne stignu😂
Ručak...opet omiljena vratina s krumpirom, paprikom, paradajzom i brokulom iz pecnice😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji