Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Srpanj 2017. 13:15

Uuuuu, fiiinooo!!! 
    Super za vrijeme. Nadam se da guštate u moru 
    Danas Violeta ima pregled!!!  Sretno i javi nam se s vijestima... 

26. Srpanj 2017. 13:21

barbs

Sanjchi, ja se ne čujem sa frendicama svaki dan!

Ma ni ja svaki dan, isto imamo grupu i u grupi se cujemo. Al ono mislim bar jednom tjedno se javi neka od nas. A za svakodnevno javljanjr imam vas😜 nekako sam se navikla na vas curke😊😘
    Za jelo...izvadila sam sarana iz skrinje da se odmrzne pa cu ga u rolu pec i krumpir salatu. Al sad smo nesto jeli ovako na brzaka pa ce to bit vise vecera..ili cak rucak za sutra😂😂😂
    I jos, treca sreca, slazem se ono za odgoj svakako! Mislia sam da ih pazmo i mazimo dok su bebe😊 a kasnije naravno ih treba odgajat da budu dobri i posteni ljudi

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

26. Srpanj 2017. 13:23

Sretna vi lijepo samo uzivajte! Mi cemo za vikend na more

• sretna
    26. Srpanj 2017. 13:31

sanjchi255

Sretna vi lijepo samo uzivajte! Mi cemo za vikend na more

Ostajete na duze onda?

26. Srpanj 2017. 13:34

D

26. Srpanj 2017. 13:36

sanjchi255

D

😾😾 mob poblesavio...
    Idemo valjda u petak i vracamo se iduci vikend. Cijeli tjedan ostajemo. Dragi je na GO ovaj i iduci tjedan pa nemozemo duze. A i ima doma posla i obveza😌 mislim da cemo kasnije jos jednom pobjec na par dana, zavisi kak cu se osjecat. Sad idemo u svoje...prvi put. 😁 zato se oduzio odlazak,  cekao je da mu plate za posao pa da isplati bungalov...

• sretna
    26. Srpanj 2017. 13:40

sanjchi255

sanjchi255

D

😾😾 mob poblesavio…
    Idemo valjda u petak i vracamo se iduci vikend. Cijeli tjedan ostajemo. Dragi je na GO ovaj i iduci tjedan pa nemozemo duze. A i ima doma posla i obveza😌 mislim da cemo kasnije jos jednom pobjec na par dana, zavisi kak cu se osjecat. Sad idemo u svoje…prvi put. 😁 zato se oduzio odlazak, cekao je da mu plate za posao pa da isplati bungalov…

Ma super, bolje ista nego nista 😊 kolko znam najavljuju lijepo vrijeme iduci tjedan 😊

26. Srpanj 2017. 13:46

Frendica mi je dolje (bungalov do) i kaze da je lijepo. Suncano, bez vjetra a nije vruce. I more je ok, malo ga rashladilo ovih dana al taman do vikenda ce se zagrijat. 👏👏

barbs
    26. Srpanj 2017. 13:52

Uuu, Sanjchi, fiiinooo! Još malo pa ćete guštati na moru!!! 

kleaiva
    26. Srpanj 2017. 13:57

Kiki ne znam zasto ali potpis mi ne radi ni na jedan nacin ni s moba ni s kompa😏
    Frendice...hm...mudlim da svi imamo fazu ciscenja svoje okoline od onih kvazi prijatelja i pravih koji su tu kad zatreba ali i onda kad bas ne treba osim putati kako si! Odabrala am si uzi krug...a za ostale nema veze ako se ne cujemo stalno, povremeno se nademo i tako. Teze je uskladiti se s djecom ali ima i dosta onih koji uopce nemaju djecu pa nikad nista ne stignu😂
    Ručak...opet omiljena vratina s krumpirom, paprikom, paradajzom i brokulom iz pecnice😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.