Isla sam i na biopsiju i letz, ali privat, nisam se usudila u bolnicu.
I rekla sam dr da sam panicar, odradile smo vrhunski taj zahvat, anestetik u grlic bez micanja, iako osjetis i struganje i paljenje, al je zena bila pazljiva i laganini korak po korak pricala sta sad radi, sta sljedece etc
Na kraju kaze da su joj najmirnije te koje panicare na pocetku 🤓
(O zubariji da ne govorim. Prije sam trgala rukohvate lol
Al sam probila strah, sanirala sve zube i sad i aparatic nosim, nema vise trte 😛)
Suncokretica vec se pisalo o vaginalnim probioticima 😄 ja preventivno koristim linex lady, svaku vecer jednu kapsulu po preporuci gin.
Jbg Yel...to je nezgodno kad imas takav strah. Ali ajde dobro, kad ces ic radat, bit ce to drugacijr pa ti mozda nece bit tako strasno. A kasnijr taj strah i nelagoda mislim da nestane nakon poroda😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro cure! Kod nas opet kiša padala, baš se fino spavalo!
I ja spavam s više jastuka, trudim se na boku. Ali jedva čekam ponovno na trbuhu :)
Ja nemam strah od ginekologa i zubara, rjesila se toga
MM govori troje djece, ja sam nekak za dvoje, vidjet će nakon prvog kak to je pa ću ga pitati opet
Violeta-treba se maknuti od tih koji ti crpe energiju, nisu vrijedni živciranja.
Suncokretice- (inače obožavam suncokreta, bilo si cvijeće za svadbu i buket sam imala od njih ) uzivaj na moru!
Jbg Yel…to je nezgodno kad imas takav strah. Ali ajde dobro, kad ces ic radat, bit ce to drugacijr pa ti mozda nece bit tako strasno. A kasnijr taj strah i nelagoda mislim da nestane nakon poroda😂
Rekla je moja frendica da nakon što iskusis porod možeš sve osim keksati se sav strah i sram nestane
Suncokreticavec se pisalo o vaginalnim probioticima 😄 ja preventivno koristim linex lady, svaku vecer jednu kapsulu po preporuci gin.
Nisam vidjela, tko bi ovdje sve pohvatao, previše se piše
Hvala na savjetu! Ti vjerojatno koristiš oralne tablete, a ne vaginalete? Zbog kupanja bi to bilo bolje?
Jbg Yel…to je nezgodno kad imas takav strah. Ali ajde dobro, kad ces ic radat, bit ce to drugacijr pa ti mozda nece bit tako strasno. A kasnijr taj strah i nelagoda mislim da nestane nakon poroda😂
Rekla je moja frendica da nakon što iskusis porod možeš sve osim keksati sesav strah i sram nestane
😂😂😂😂😂😂
Mi smo opcenito kao zene snazna bica i mozemo podnjeti puno toga. A kad postanemo majke onda smo u stanju pomicati planine za svoju djecu.
Zato je Rozga rekla: zena, majka, kraljica😜
Sortiraj odgovore
Najstariji