Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Srpanj 2017. 08:01

Isla sam i na biopsiju i letz, ali privat, nisam se usudila u bolnicu.
    I rekla sam dr da sam panicar, odradile smo vrhunski taj zahvat, anestetik u grlic bez micanja, iako osjetis i struganje i paljenje, al je zena bila pazljiva i laganini korak po korak pricala sta sad radi, sta sljedece etc
    Na kraju kaze da su joj najmirnije te koje panicare na pocetku 🤓

26. Srpanj 2017. 08:05

(O zubariji da ne govorim. Prije sam trgala rukohvate lol
    Al sam probila strah, sanirala sve zube i sad i aparatic nosim, nema vise trte 😛)

• sretna
    26. Srpanj 2017. 08:16

Suncokretica vec se pisalo o vaginalnim probioticima 😄 ja preventivno koristim linex lady, svaku vecer jednu kapsulu po preporuci gin.

26. Srpanj 2017. 08:19

Jbg Yel...to je nezgodno kad imas takav strah. Ali ajde dobro, kad ces ic radat, bit ce to drugacijr pa ti mozda nece bit tako strasno. A kasnijr taj strah i nelagoda mislim da nestane nakon poroda😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Natasha555
    26. Srpanj 2017. 08:33

Jutro cure! Kod nas opet kiša padala, baš se fino spavalo! 
    I ja spavam s više jastuka, trudim se na boku. Ali jedva čekam ponovno na trbuhu :)
    Ja nemam strah od ginekologa i zubara, rjesila se toga 
    MM govori troje djece, ja sam nekak za dvoje, vidjet će nakon prvog kak to je pa ću ga pitati opet 
    Violeta-treba se maknuti od tih koji ti crpe energiju, nisu vrijedni živciranja.
    Suncokretice- (inače obožavam suncokreta,  bilo si cvijeće za svadbu i buket sam imala od njih ) uzivaj na moru!

• Natasha555
    26. Srpanj 2017. 08:35

sanjchi255

Jbg Yel…to je nezgodno kad imas takav strah. Ali ajde dobro, kad ces ic radat, bit ce to drugacijr pa ti mozda nece bit tako strasno. A kasnijr taj strah i nelagoda mislim da nestane nakon poroda😂

Rekla je moja frendica da nakon što iskusis porod možeš sve osim keksati se  sav strah i sram nestane

Suncokretica
    26. Srpanj 2017. 08:35

sretna

Suncokreticavec se pisalo o vaginalnim probioticima 😄 ja preventivno koristim linex lady, svaku vecer jednu kapsulu po preporuci gin.

Nisam vidjela, tko bi ovdje sve pohvatao, previše se piše 
    Hvala na savjetu! Ti vjerojatno koristiš oralne tablete,  a ne vaginalete? Zbog kupanja bi to bilo bolje? 

26. Srpanj 2017. 08:40

Na sve se covijek navikne 😜

26. Srpanj 2017. 08:52

Natasha555

sanjchi255

Jbg Yel…to je nezgodno kad imas takav strah. Ali ajde dobro, kad ces ic radat, bit ce to drugacijr pa ti mozda nece bit tako strasno. A kasnijr taj strah i nelagoda mislim da nestane nakon poroda😂

Rekla je moja frendica da nakon što iskusis porod možeš sve osim keksati sesav strah i sram nestane

😂😂😂😂😂😂

26. Srpanj 2017. 08:53

Mi smo opcenito kao zene snazna bica i mozemo podnjeti puno toga. A kad postanemo majke onda smo u stanju pomicati planine za svoju djecu. 
    Zato je Rozga rekla: zena, majka, kraljica😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.