Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Srpanj 2017. 06:37

E to to! S boka na bok je nezgodno, ja ko baba neka stenjem. I kad se dizem primim s dvije ruke koljeno pa sjednem pa dignem
    Malo sam uplasena od jucer.
    Tjesi me sto je usce zatvoreno.
    😘

26. Srpanj 2017. 06:51

Hahahha cure...neznam ot kud mu ta ideja za 5oro-6oro djece al sam mu odma rekla: ako ces rodit koje nema problema. Na to mi je reko da on vidi da meni to ide lako, bez problema pa da zasto ne..a ja onak😒😒
    Treca sreca,istina, kao sto kazes, najveci je faktor tu djecu odhranit i odgojit, lako za radanje
    BTW jutro curke...a ovo za bol Yel...joj i meni isto smeta. Nocas sam spavala sama, dragi nije mogao spavat pa je siso dolje na kauc al opet mi bilo nezgodno okretala sam se milijun puta i stalno pazila da se ne probudim na ledima, jer sam citala da kao nije dobro na ledima spavat jer pritiscemo neku venu ili nesto ato moze bebi naskodit

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

26. Srpanj 2017. 07:01

Ma nek si sami radjaju ti muski 😶, treba i brinut o djeci! 
    Huh? Meni cak i pase biti na ledjima...😏

Jucer mi je dragi dofuro u sobu nekih 10 knjiga (bilo zatrpano u garazi), pa cu se bavit s prosirenjem vokabulara lol (nisam knjigu procitala s gustom ima par godina shame on me)

26. Srpanj 2017. 07:04

Ja volim citat, i cesto citam..ovo ljeto jos nisam, dosta je aktivno bilo pa nikak uhvatit vremena..
    Bas bi mogla podic koju da imam za more razonodu😁

26. Srpanj 2017. 07:05

E cure, sto ne volim preglede gin...muka mi je kad idem dan danas, pitao me jedan dr 'kako ti mislis rodit' a sestra me gladi po ruci i govori 'pod puno lijekova...'
    Jel i vas frka rucnih pregleda?

treca_sreca
    26. Srpanj 2017. 07:16

Ja nemam problema s tim....od svoje 17e redovno idem ginekolozima i nisam jos srecom imala neugodno iskustvo. A preko 10 njih me pregledalo, sto u trudnocama sto van T

žena-majka-carica:)

26. Srpanj 2017. 07:27

Evo za one koje zele profi slike s bebicama😂😂😂😂
    https://m.vecernji.hr/vijesti/beba-majka-novorodjence-fotografiranje-1179488

26. Srpanj 2017. 07:28

Me i je uvijek tlaka kad idem ginicu. Al nekak prezivim tih par min😅 
    A zasto pitanje: kak ti mislis rodit? 

Suncokretica
    26. Srpanj 2017. 07:41

Jutro! 
    Ja nemam problema sa ginekolozima, nek rade šta hoće dole, to im je posao, nemam srama 
    Što se tiče broja djece, imamo u planu dvoje. To nam je taman da se stignemo baviti s njima i da ih uspijemo podići na noge. A i nema mjesta za više u stanu haha 
    Joj ovaj vikend napokon idem na moreeeee! 
    Nikako dočekati, je da idemo na samo 3 dana jer muž nema godišnjeg, ali samo da se maknem iz svakodnevice i malo plivam...
    Imam pitanje za vas koje se kupate u moru: koristite li kakve vaginalne probiotike? Razmišljam da uzmem nešto preventivno, a zaboravila sam pitati doktoricu...

26. Srpanj 2017. 07:55

I ja sam od 18.redovno na pregledima, doduse kod iste dr za koju inace glasi da je 'gruba'

Ja osjecam sram kad se raskerecim tamo i znojim se, pa napetost, zato valjda i boli jer dr ne j.. zivu silu. 
    Jednostavno me strah.
    Aha, zasto je dr to rekao, zato sto se ukocim i ne moze gurnuti nesto dolje, onda govori opusti se, ruke na prsa, ne mogu pregled obavit..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.