KleaIva, srećom nemam tih problema! Ja sam izbjegavala ići kod zubara jer sam kao dijete imala neku zločestu i jako me strašila. Onda sam se prebacila kod tatine i jako je dobra i draga i smirena i lijepo mi je ići kod nje na pregled
Spavanje - već 2 mjeseca spavam s jastucima. Odnosno, spavala sam s jastucima dok nisam kupila banana jastuk i baš mi je lijepo!
Ajmeeee, što me dragi sinoć naživcirao. AHHAHA "NAŽIVCIRAO! Dignem se da idem piškiti... Vratim se iz wc da uzmem čašu da idem po vodu (inače pijem puno vode i po noći, a jučer smo mi cure bile na pizzi tako da me još više tražilo
) i on mene zove nazad i pita da di trčim! Idem po vode, vratim se... Slučajno se nogom klepnem u krevet (nisam vidjela jer nisam htjela svijetlo paliti da ga ne razbudim) i on pali svijetlo: JESI SE UDARILA?! (Onako panično!)
Ja gledam: PRESTANI zabrijavati...
Otkad sam trudna, postao je nepodnošljiv AHAHAHHA
Drago mi je što se brine, ali ovo je već prešlo granicu normale. Znači, idem s frendicama na piće i sada, vratim se u npr 23 i nešto i on mene čeka budan: NISAM MOGAO SPAVATI. JESI VIDJELA PORUKU?! (poslao mi je poruku 15ak min prije nego sam došla - vozila sam)
Uglavnom, GROZAN je
Ja mislim da kad me trudovi uhvate ili kad pukne vodenjak, taj će mi napraviti OPĆI KAOS!
Jutrooo... ja nemam strah od ginekologa ali mi nije ugodno kad sam na stolu i on cacka dole, cak nekad koliko sam ukocena i boli.
Broj djece-pa ja oduvijek govorim da zelim samo jedno, muz bi dvoje troje, al ja ne znam ko ce njemu rodit troje djece 😂 Mooozda se predomislim i pristanem na drugo,al vise ne. Za mene je jedno dovoljno 😊
Barbs potpisujem sve sto si rekla sto se tice financija. Ja zadnji put nisam imala svoja primanja prije braka, prije 6 god. Ostala sam bez posla i bila 2mj bez dok nisam nasla drugi, ajme bilo mi je tak neugodno trazit od tate svaku kunu uzas! Od prvog dana braka ja imam svoja primanja, i nadam se da ce to tako ostati, jer predivan je osjecaj kad imas svoje novce kad ne moras trazit od nikoga. Iako ja i muz skupa rasporedimo novce i znamo ostavit moje na kartici jer on zaraduje vise pa ja uzmem od njega ili mi on da.
Barbs koji horor od ginekologice, dobro da si se prebacila na vrijeme! 😱 A slazem se s tobom za staz, po meni zena uvijek treba biti samostalna, koliko moze. Bilo bi suludo da propustis staz. Ne treba razmisljati crno, ali za one NIKAD NE ZNAS situacije je bolje biti samostalan i imati svoju placu, ili ako mozda i neces raditi bar da imas sve uvjete za buduci rad ako ti zatreba (staz, faks, skola...). Mi oboje radimo, ali uvijek imamo i zajednicke prihode, odnosno ne gledamo ciji se novac trosi. Muz cesto zna uzet moje kartice ili ja njegove, imamo pristup racunima i tako, ali svatko ima svoju placu.
Kelaiva zasto se tebi ne vidi potpis?
Meni vec danima iz desne sise curi kolostrum, cini mi se da je poceo sve jace. Bas mi ono smoci haljinu 😂 Iz lijeve nista. Jel jos nekom curi?
Drago mi je, cure, što me razumijete!
Ja sam krenula sa 18g zarađivati... S time da sam malo radila, malo nisam... Onda sam krenula na faks i počela primati STIPENDIJU... I to talijansku koja je stvarno bila visoka, pa sam krenula raditi preko ljeta (da si zaradim za vozačku) i odlučila da ću ostati tamo radi i nakon sezone. Super je bilo jer sam bila plačena na sat (kao studentski radnik) tako da sam ja tamo raadila 3 i pol godine i primala 3 g stipendiju. Super zaradu sam imala. Nisam pitala roditelje novce... JEDINO kad bi mi eto kasnila plača. U biti, po poslodavcu PLAČA NE KASNI jer nam nisu odredili datum, ali kad jedan mjesec dobiješ 7. u mjesecu, a slijedeći mj 29. onda ostaneš bez novaca. Tj. ja sam ostala jer sam veliki dio novaca stavljala na štednju
Kako god, navikla sam zarađivati i ne želim biti ovisna o nikome. Kad si u vezi/braku s nekime mislim da nema više: TVOJA - MOJA PLAČA, aliiiiiii je lijepo imati SVOJU plaču!
STAŽIRANJE - to mi je prioritet, tako da ću ja i prije nego mali napuni godinu dana otići ravnateljici vrtića i popričati s njom o svemu da vidim da li da računam na posao tamo ili ne. Sad me malo već strah jer puno cura završava fakultet i svi žele - iznenada - odraditi staž baš tamo (nakon silnih pričanja o tome kako će izbjegavati taj vrtić), ali je rekla ravnateljica da me očekuje, kad sam joj rekla za trudnoću i da će biti mjesta za mene... Ali o tome ću razmišljati kad dođe vrijeme na to.
A ona priča - OD LJUBAVI se može živjeti - zaboravi
Ja svoju najstariju sestru volim, ali iskreno?! Ne želim se naći sa 36g i s troje djece bez trunčice radnog odnosa sa izlikom - netko se o njima mora brinuti. Realno?! Puno njih imaju i više od troje djece i još i uz to rade, prema tome, nema tu izlike. Netko je voljan raditi, a netko će naći svaaaaaaaaku izliku da ne ide raditi jer je najlakše živjeti na socijalni i od novaca drugih ljudi jer te žale radi djece.
Financije su velika stvar i meni je bilo super dok sam radila. Imala sam 2400 ali su to bili MOJI novci, koje sam ja zaradila. Bio je to divan osjecaj. I sad kad su mi bile sjele dvije polovicne place od kika isto sam bila presretna. Grozno mi je kad moram za uloske trazit dragoga novce pa tako da te Barbs potpuno razumijem. Ja kad prode pirodiljni isto planiram odradit staz i ic radit, a kad se zaposlim mozemo na drugo (mada je dragi reko da bi odma na drugo, dok smo uhodani😂😂) mislim da se salio da ih zeli 5-oro ali vec je to toliko puta rekao da mi se sve cini da nije sala😱😱 znam da ce se on uvijek pobrinut da nam djeci nista ne fali i da imaju sve potrebno, pa me nije strah. A i ja sam hvala Bogu sposobna i voljna radit..
A netko je pisao da ak skuzis da nemos s jednim, da cemu ides na drugo, trece...ZIVA ISTINA...neki ljudi jednostavno nisu materijal za roditelje i zalosno jr na koji nacin postupaju s djecom (kao da su stvari ili neki trofeji)...djeca su tu da ih volimo, mazimo i pazimo...😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Eto, mene je jedna frendica naživcirala! Otkad joj se "muž" vratio iz Irske (sada radi ovdje) ona se ne javlja... Kao, prezauzeta je... Posao, djeca... Znači, nema ni pišljivih sat vremena za kavu??
Dogovaramo se za danas da idemo na more i jučer je bilo "nevrijeme" kod nas... Odnosno, činilo se kao da će biti nevrijeme, ali nas je zaobišlo (aliiii je bilo zraka ), pa je rekla da sumnja da ćemo ići i ja joj napišem: ako bude lijepo, uvijek možemo otići na kavu jer nismo dugo. I vidim poruku ujutro da može... I javim se ja njoj kad sam se digla i ona ne odgovara... A mah, nervira me kad se netko tako ponaša
Kiki, ništa od kolostruma još... i uz to, primijetila sam da mi sise uopće ne rastu više... Ili rastu, ali je trbuh sve veći, pa ne uspijem registrirati
Ah, da, sinoć... Izgleda da stvarno moram izbjegavati malo težu hranu navečer... Kad sam se vratila s večere odmah me protjeralo
Ja svoju najstariju sestru volim, ali iskreno?! Ne želim se naći sa 36g i s troje djece bez trunčice radnog odnosa sa izlikom - netko se o njima mora brinuti. Realno?! Puno njih imaju i više od troje djece i još i uz to rade, prema tome, nema tu izlike. Netko je voljan raditi, a netko će naći svaaaaaaaaku izliku da ne ide raditi jer je najlakše živjeti na socijalni i od novaca drugih ljudi jer te žale radi djece.
Ovo mi zvuci kao moja sestra...ne razumijem takve ljude...
Barbs mozda se nije stigla javit zena...bude😁
Kolostrum-jos nista...
A sise...kao da su se ispuhalr. Prvih par mj bile 👌👌 al sad nista..cekaju valjda da mlijeko krene😂
Sortiraj odgovore
Najstariji