Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Srpanj 2017. 12:51

violeta1

Barbs uzivaj vani, a frendica ako je ok, zanemari to ne javljanje vec jednostavno javljaj se ti njoj koliko i ona tebi. Teski su ti odnosi. Ja sam skuzila od kad sam trudna da sam puno mirnija i da vise volim samocu (dobro oduvijek sam ja voljela bit i sama jer si tako sredim misli) i ne idem bas po kavama pa sam sama sebi rekla da cu se javit frendicama kojima odgadam kavu neko vrijeme, malo da se opustim dok ne dode bebac.

Nažalost, meni ti bude žao ne javljati se baš jer znam koliko smo si dobre bile... I onda se ja OPET krenem javljati... 
    Kad je ona bila trudna, ja sam trčala do nje joj društvo praviti, šetati se s njom, slušati žalopojke kako joj je muž ovakav, onakav itd (pucanje hormona je l'?!), između studentskog posla i predavanja sam trčala kod nje na piće vidjeti se s njom na sat-dva-tri .... Uglavnom, PRILAGOĐAVALA sam se ja njoj i javljanja večinom ja njoj... Jer znam da s djecom nije lako... Osobno, ne znam, ali vjerujem da nije lako..:
    Samo sam izrazila svoje mišljenje da me nervira kad moram ja trčati za nekime i na kraju kad se prestaneš javljati ispada da si se ti udaljio... 

barbs
    26. Srpanj 2017. 12:57

Sanjchi, ja se ne čujem sa frendicama svaki dan!  Prođe i par dana da se ne čujem jer eto, svaka od njih ima svoj posao, za razliku od mene što sam doma  Moja muka ima čak i 2 posla i sad se spetljala s jednim dečkom... itd itd itd... Nikada me to nije iskreno zamaralo niti diralo jer znam da što smo stariji, prioriteti se mijenjaju... A to što se mi ne čujemo niti vidimo svaki dan, ne znači da se manje volimo i slično..
    Ja sam eto samo rekla kako me nervira kad se netko nije kadar javiti... Pa makar i na ciao, ciao, kako si?! u gužvi sam... itd... I onda kad se JA javljam (npr. što se tiče one dotične frendice, da idem gledati poruke od zadnjih par mjeseci ne sjećam se kad se ona meni zadnji put javila, a ja bih joj se javila samo da vidim kako je...), a vidim da ta druga osoba nije da se nešto extra trudi oko javljanja - se osjećam glupo jer imam filing k'o da sam ja ta koja trči za nekime... Eto, to je ono što sam ja htjela reći! 

barbs
    26. Srpanj 2017. 12:57

*kuma a ne muka 

barbs
    26. Srpanj 2017. 13:00

Mrvica

https://dianatal.hr
    Je li netko probao?

Nikad čula... 

barbs
    26. Srpanj 2017. 13:02

Yel, nisam shvatila o čemu pričaš (o nekoj frendici koja ti je spustila)?? 

• sretna
    26. Srpanj 2017. 13:06

Ni ja se ne cujem svaki dan a frendicama. Mi imamo na whats app-u grupu pa tamo.cesto saljemo slike, dopisujemo se i slicno. Ali ne svakodnevno. I to je ok,  svi radimo, neke imaju djecu, neke ne...jbg, nismo vise u srednjoj i vremena nemamo na pretek

barbs
    26. Srpanj 2017. 13:07

Da promijenimo temu o nejavljanju frendica 
    Danas su mi javili kako sutra dolaze fotoknjige s IPOKLONA  Jedva čekam da ih vidiiiim... Nadam se da do petka su i preostale s druge stranice kod nas...  
    Večeras je koncert u selu  BRKOVI sviraju 
    Još nisam išla u Muller iskoristiti poklon bon od frendice iz srednje škole. Nadam se da još uvijek vrijedi. Vjerojatno ću se opet naći ovih dana opet naći s tom frendicom jer uskoro odlazi prije nego je očekivala. Od dragoga tata je imao moždani (ili nešto sl.tome) tako da je u teškoj situaciji, a dečko joj je sam u Bruxelles. Jadan. Grozan godišnji je imala 
    Ne znam kakvo je vrijeme kod vas, ali kod nas je nekako rashladilo... odnosno, lakše se diše, ali opet je vruče... I koja je gužva bila za ići u grad... AAAJMEEEEE  Srećom, pa sam se s frendicom našla na pola puta (da ni ona ni na ne uvalimo u gužvu)... I to sve jer ima 3 oblaka na nebu... ŽIVIO TURIZAM! 

barbs
    26. Srpanj 2017. 13:09

sretna

Ni ja se ne cujem svaki dan a frendicama. Mi imamo na whats app-u grupu pa tamo.cesto saljemo slike, dopisujemo se i slicno. Ali ne svakodnevno. I to je ok, svi radimo, neke imaju djecu, neke ne…jbg, nismo vise u srednjoj i vremena nemamo na pretek

POTPISUJEM!  
    Ja imam na tone grupe  
    S posla, iz srednje, itd itd itd  I opet se čujemo...
    Samo eto, ja ne volim imati filing da sam samo ja ta koja trčim za nekim  

barbs
    26. Srpanj 2017. 13:10

Što kuhate za ručak?  
    Ja sam "spašena" donekle...  
    Oni kuhaju punjene paprike, a ja ću vjerojatno skuhati krumpir da napravim pire... i moguće za sebe da ću rižu  
    Za sutra još moram smisliti 

• sretna
    26. Srpanj 2017. 13:12

Ja radim juneci gulas i tijesto uz to, mm to obozava.
    Kod nas je vrijeme fenomenelano! Toplo, suncano, mirno, more toplo..milina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.