Sretna vi lijepo samo uzivajte! Mi cemo za vikend na more

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sretna vi lijepo samo uzivajte! Mi cemo za vikend na more
Ostajete na duze onda?

D
😾😾 mob poblesavio...
Idemo valjda u petak i vracamo se iduci vikend. Cijeli tjedan ostajemo. Dragi je na GO ovaj i iduci tjedan pa nemozemo duze. A i ima doma posla i obveza😌 mislim da cemo kasnije jos jednom pobjec na par dana, zavisi kak cu se osjecat. Sad idemo u svoje...prvi put. 😁 zato se oduzio odlazak, cekao je da mu plate za posao pa da isplati bungalov...

D
😾😾 mob poblesavio…
Idemo valjda u petak i vracamo se iduci vikend. Cijeli tjedan ostajemo. Dragi je na GO ovaj i iduci tjedan pa nemozemo duze. A i ima doma posla i obveza😌 mislim da cemo kasnije jos jednom pobjec na par dana, zavisi kak cu se osjecat. Sad idemo u svoje…prvi put. 😁 zato se oduzio odlazak, cekao je da mu plate za posao pa da isplati bungalov…
Ma super, bolje ista nego nista 😊 kolko znam najavljuju lijepo vrijeme iduci tjedan 😊

Frendica mi je dolje (bungalov do) i kaze da je lijepo. Suncano, bez vjetra a nije vruce. I more je ok, malo ga rashladilo ovih dana al taman do vikenda ce se zagrijat. 👏👏

Kiki ne znam zasto ali potpis mi ne radi ni na jedan nacin ni s moba ni s kompa😏
Frendice...hm...mudlim da svi imamo fazu ciscenja svoje okoline od onih kvazi prijatelja i pravih koji su tu kad zatreba ali i onda kad bas ne treba osim putati kako si! Odabrala am si uzi krug...a za ostale nema veze ako se ne cujemo stalno, povremeno se nademo i tako. Teze je uskladiti se s djecom ali ima i dosta onih koji uopce nemaju djecu pa nikad nista ne stignu😂
Ručak...opet omiljena vratina s krumpirom, paprikom, paradajzom i brokulom iz pecnice😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Da Barbs...vjv zadnji put 2u1😁

Sto se tice zuba...znam da boli nakon vadenja ali nekako cu rade trpiti sugavu bol 3-4 dana nakon zahvata nego svaki mjesec trpiti uzasne bolove i po 10 dana zbog upale mesa jer je izrastao van reda zubi skoro u kost celjusti😰
Mislim da budem isla sutra vidjeti sto kazu oni tamo...slikala se ne budem a rekla je zubarka da ako nemam sliku da svejedno dobar doktor to zna izvaditi bez pol muke.
Trbuh…stvrdne mi se u donjem desnom dijelu i boli nakon hodanja pogotovo🤔 Dogodi se svaki dan ako duze hodam a ne znam zasto.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji