Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Srpanj 2017. 12:57

*kuma a ne muka 

barbs
    26. Srpanj 2017. 13:00

Mrvica

https://dianatal.hr
    Je li netko probao?

Nikad čula... 

barbs
    26. Srpanj 2017. 13:02

Yel, nisam shvatila o čemu pričaš (o nekoj frendici koja ti je spustila)?? 

• sretna
    26. Srpanj 2017. 13:06

Ni ja se ne cujem svaki dan a frendicama. Mi imamo na whats app-u grupu pa tamo.cesto saljemo slike, dopisujemo se i slicno. Ali ne svakodnevno. I to je ok,  svi radimo, neke imaju djecu, neke ne...jbg, nismo vise u srednjoj i vremena nemamo na pretek

barbs
    26. Srpanj 2017. 13:07

Da promijenimo temu o nejavljanju frendica 
    Danas su mi javili kako sutra dolaze fotoknjige s IPOKLONA  Jedva čekam da ih vidiiiim... Nadam se da do petka su i preostale s druge stranice kod nas...  
    Večeras je koncert u selu  BRKOVI sviraju 
    Još nisam išla u Muller iskoristiti poklon bon od frendice iz srednje škole. Nadam se da još uvijek vrijedi. Vjerojatno ću se opet naći ovih dana opet naći s tom frendicom jer uskoro odlazi prije nego je očekivala. Od dragoga tata je imao moždani (ili nešto sl.tome) tako da je u teškoj situaciji, a dečko joj je sam u Bruxelles. Jadan. Grozan godišnji je imala 
    Ne znam kakvo je vrijeme kod vas, ali kod nas je nekako rashladilo... odnosno, lakše se diše, ali opet je vruče... I koja je gužva bila za ići u grad... AAAJMEEEEE  Srećom, pa sam se s frendicom našla na pola puta (da ni ona ni na ne uvalimo u gužvu)... I to sve jer ima 3 oblaka na nebu... ŽIVIO TURIZAM! 

barbs
    26. Srpanj 2017. 13:09

sretna

Ni ja se ne cujem svaki dan a frendicama. Mi imamo na whats app-u grupu pa tamo.cesto saljemo slike, dopisujemo se i slicno. Ali ne svakodnevno. I to je ok, svi radimo, neke imaju djecu, neke ne…jbg, nismo vise u srednjoj i vremena nemamo na pretek

POTPISUJEM!  
    Ja imam na tone grupe  
    S posla, iz srednje, itd itd itd  I opet se čujemo...
    Samo eto, ja ne volim imati filing da sam samo ja ta koja trčim za nekim  

barbs
    26. Srpanj 2017. 13:10

Što kuhate za ručak?  
    Ja sam "spašena" donekle...  
    Oni kuhaju punjene paprike, a ja ću vjerojatno skuhati krumpir da napravim pire... i moguće za sebe da ću rižu  
    Za sutra još moram smisliti 

• sretna
    26. Srpanj 2017. 13:12

Ja radim juneci gulas i tijesto uz to, mm to obozava.
    Kod nas je vrijeme fenomenelano! Toplo, suncano, mirno, more toplo..milina

barbs
    26. Srpanj 2017. 13:15

Uuuuu, fiiinooo!!! 
    Super za vrijeme. Nadam se da guštate u moru 
    Danas Violeta ima pregled!!!  Sretno i javi nam se s vijestima... 

26. Srpanj 2017. 13:21

barbs

Sanjchi, ja se ne čujem sa frendicama svaki dan!

Ma ni ja svaki dan, isto imamo grupu i u grupi se cujemo. Al ono mislim bar jednom tjedno se javi neka od nas. A za svakodnevno javljanjr imam vas😜 nekako sam se navikla na vas curke😊😘
    Za jelo...izvadila sam sarana iz skrinje da se odmrzne pa cu ga u rolu pec i krumpir salatu. Al sad smo nesto jeli ovako na brzaka pa ce to bit vise vecera..ili cak rucak za sutra😂😂😂
    I jos, treca sreca, slazem se ono za odgoj svakako! Mislia sam da ih pazmo i mazimo dok su bebe😊 a kasnije naravno ih treba odgajat da budu dobri i posteni ljudi

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI