Yel, nisam shvatila o čemu pričaš (o nekoj frendici koja ti je spustila)??

Ni ja se ne cujem svaki dan a frendicama. Mi imamo na whats app-u grupu pa tamo.cesto saljemo slike, dopisujemo se i slicno. Ali ne svakodnevno. I to je ok, svi radimo, neke imaju djecu, neke ne...jbg, nismo vise u srednjoj i vremena nemamo na pretek

Da promijenimo temu o nejavljanju frendica
Danas su mi javili kako sutra dolaze fotoknjige s IPOKLONA Jedva čekam da ih vidiiiim... Nadam se da do petka su i preostale s druge stranice kod nas...
Večeras je koncert u selu BRKOVI sviraju
Još nisam išla u Muller iskoristiti poklon bon od frendice iz srednje škole. Nadam se da još uvijek vrijedi. Vjerojatno ću se opet naći ovih dana opet naći s tom frendicom jer uskoro odlazi prije nego je očekivala. Od dragoga tata je imao moždani (ili nešto sl.tome) tako da je u teškoj situaciji, a dečko joj je sam u Bruxelles. Jadan. Grozan godišnji je imala
Ne znam kakvo je vrijeme kod vas, ali kod nas je nekako rashladilo... odnosno, lakše se diše, ali opet je vruče... I koja je gužva bila za ići u grad... AAAJMEEEEE Srećom, pa sam se s frendicom našla na pola puta (da ni ona ni na ne uvalimo u gužvu)... I to sve jer ima 3 oblaka na nebu... ŽIVIO TURIZAM!

Ni ja se ne cujem svaki dan a frendicama. Mi imamo na whats app-u grupu pa tamo.cesto saljemo slike, dopisujemo se i slicno. Ali ne svakodnevno. I to je ok, svi radimo, neke imaju djecu, neke ne…jbg, nismo vise u srednjoj i vremena nemamo na pretek
POTPISUJEM!
Ja imam na tone grupe
S posla, iz srednje, itd itd itd I opet se čujemo...
Samo eto, ja ne volim imati filing da sam samo ja ta koja trčim za nekim

Što kuhate za ručak?
Ja sam "spašena" donekle...
Oni kuhaju punjene paprike, a ja ću vjerojatno skuhati krumpir da napravim pire... i moguće za sebe da ću rižu
Za sutra još moram smisliti

Ja radim juneci gulas i tijesto uz to, mm to obozava.
Kod nas je vrijeme fenomenelano! Toplo, suncano, mirno, more toplo..milina

Uuuuu, fiiinooo!!!
Super za vrijeme. Nadam se da guštate u moru
Danas Violeta ima pregled!!! Sretno i javi nam se s vijestima...

Sanjchi, ja se ne čujem sa frendicama svaki dan!
Ma ni ja svaki dan, isto imamo grupu i u grupi se cujemo. Al ono mislim bar jednom tjedno se javi neka od nas. A za svakodnevno javljanjr imam vas😜 nekako sam se navikla na vas curke😊😘
Za jelo...izvadila sam sarana iz skrinje da se odmrzne pa cu ga u rolu pec i krumpir salatu. Al sad smo nesto jeli ovako na brzaka pa ce to bit vise vecera..ili cak rucak za sutra😂😂😂
I jos, treca sreca, slazem se ono za odgoj svakako! Mislia sam da ih pazmo i mazimo dok su bebe😊 a kasnije naravno ih treba odgajat da budu dobri i posteni ljudi

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji