Sanjchi, ah jooooj... Kako nas ti naši dragi znaju rasp*** i to u roku od odmah! Sutra je novi dan!
I ove vrućine rade svoje
Kod nas je eto počelo grmiti. Možda će kiša!
Sretna, nadam se da kod vas onda neće pasti kiša
Kod nas se JAKO LIJEPO DIŠE!!! Diiiivnooo!
Pojeli smo muž i ja lubenicu... Fiiinoo!
Suncokretice, nije lako nikome, a pogotovo ne nama trudnicama. Sve nam teže pada. Pogotovo ove vručine... To je uuužaaas
A Sretna, ti si na godisnjem, lijepo ti jr i uzivas pa ti ne treba kisa😁mozda kod vas nece
Barbs...oo da..u roku odmah..dok kazes keks... 😾😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Istina! Oni koji su na G.O. ne žele kišu, ali mi koji nismo (ili koji živimo na moru) bi bilo sretni za više osvježenja i malo kiše Ali one POŠTENE kiše gdje kad padne se rashladimo svi.
Sanjchi, smiješno mi je kad su oni nervozni i nije im dan onda bi mi trebale tolerirati taj njihov ludi trenutak dok kad nama nije dan - eeeee, tu je problem: zašto ovo, zašto ono?! samo i mene nanerviraš itd itd itd... Aaaaaaa vrućine svih pucaju
Sanjchi, smiješno mi je kad su oni nervozni i nije im dan onda bi mi trebale tolerirati taj njihov ludi trenutak dok kad nama nije dan - eeeee, tu je problem: zašto ovo, zašto ono?! samo i mene nanerviraš itd itd itd… Aaaaaaa vrućine svih pucaju
E bas to!! Jucer sam ga pitala svida li mu se kindac koji sam izabrala jer ce ga njegovi uskoro nam ga kupit. A on ni da bi A reko...ja onak HALOOO! PA TO JE I TVOJE DIJETE, PONASAS SE KO DA NEMAS VEZE S TIME...njegov odgovor je bio: nisam rijesio svoje probleme i do tad me nista drugo ne zanima..
Doslo mi da ga gadam mobitelom u glavu taj cas😧😾😾😾
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jao kod mene je tak sparno uzasss... stopala me tak pegu i naotecena su ufff.. dala psima jest i isla pobrat rajcicu i feferone, objesila ves, drugi stavila prat i ja sam koma, okupana u znoju uzas!
Sanjchi nemoj se sekirati i muski imaju PMS 😂😂😂 tako ja kazem muzu kad stane prigovarat gluposti. A stas moramo se i voljeti i svadati to je normalan brak 😊😊 Lijepo razgovaraj s njim i objasni mu, ipak su oni nase bebe hahaha... Gledala sam Izeta danas, onaj Faruk stvarno nije normalan, jadna Marija, on stvarno kao djete njeno 🤣🤣🤣
Sanjchi, smiješno mi je kad su oni nervozni i nije im dan onda bi mi trebale tolerirati taj njihov ludi trenutak dok kad nama nije dan - eeeee, tu je problem: zašto ovo, zašto ono?! samo i mene nanerviraš itd itd itd… Aaaaaaa vrućine svih pucaju
E bas to!! Jucer sam ga pitala svida li mu se kindac koji sam izabrala jer ce ga njegovi uskoro nam ga kupit. A on ni da bi A reko…ja onak HALOOO! PA TO JE I TVOJE DIJETE, PONASAS SE KO DA NEMAS VEZE S TIME…njegov odgovor je bio: nisam rijesio svoje probleme i do tad me nista drugo ne zanima..
Doslo mi da ga gadam mobitelom u glavu taj cas😧😾😾😾
Uff na ovo i ja bi poludila. 👹😨😤 Odgovor mu je grozan..
Sanjchi ne sekiraj se...
Ja svog pitam jel se ljuti nešto i kad kaže da, kažem mu ljuti se koliko hoćeš briga me 😂😂
I onda on postane normalan ubrzo 😂😂
A inaceeeee bi dramila na njegovo ponašanje i sebe izjedala zbog toga. No otkad sam trudna totalno se okrenulo 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji