Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Srpanj 2017. 19:00

Barbs, ma znam da si doma. Al ti si rekla da smo svi nervozni od ovih vrucina i sparina (citirala sam te)
    Tea, bas lijepo..soping se obavlja pomalo😁
    Treca sreca, nadam se da ces uspit rijesit sutra to. Bome da, problem bi bio da nema muza doma😵
    Kod nas pada kisaaaa😁😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

24. Srpanj 2017. 19:05

Treca sreca, bas te zaj... s tim papirima!

Cudan dan danas...i ja nesto nisam dobro ni sa 'dragim' a ni svojom koncentracijom; ujutro isla do zupnog ureda, kad ono rade od 17 popodne, ok, spremim se oko 17, dodjem, zvonim, nista...pise da rade OD utorka do petka 😤
    I tako...odvozih danas 60 km.

24. Srpanj 2017. 19:07

Yel bas nam je danas divan dan...

barbs
    24. Srpanj 2017. 19:08

Ahaaaaa, Sanjchi 
    Ma joj i to moooreee Navodno ds je SUGA nadjena na blizoj plazi... Tj. Puno djece i ostali su pokupili sugu... Javila mi je sestricna... Njoj mama radi i bolnici... Da poludis...
    Aaajmeeeee, Yel, koja muuuukaaaa 

24. Srpanj 2017. 19:16

Ufff Barbs...suga????😱😱😱😁 bolje izbjegavaj more neko vrijeme...ili idi negdje gdje nema ljudi😧

• sretna
    24. Srpanj 2017. 19:23

Treca sreca a sta te maltretiraju tom doznakama. Mislim i sta da ih ne predas na vrijeme zbog njih bi ostala bez naknade?! Neodgovorno od njih!

Tejuska♡
    24. Srpanj 2017. 19:24

Barbs suga?? Ma daj 😨😨 jezivo bas
    Yel i ti si se danas navozala..Krasan dan
    Meni je Jan taaako nervozan danas nista nece i vice necu brige me 😧😧 umorna sam od trke danas za njim
    Bice takav dan 😕

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

violeta1
    24. Srpanj 2017. 19:51

Trrca sreca jako neodgovorno od njih, trebali su ti javit. Mene je sestra zvala da oni idu na go i da mi je pregled kod ginekologinjice i pitala dali mi odgovara i jos poslije je rekla kako cujemo se poslije 10.8. 
    Ima svakakvih doktora.

• Dena1009
    24. Srpanj 2017. 19:51

Ja sam konacno iznesla stvari da krenem sa pranjem za bebu, kad ono tolko pada kisa da se ves od jucer nikako nece posusit, vec sam ga 3 puta vukla na balkon i natrag i na kraju sam zaspala na kaucu kad je poceo vjetar da puse i sve ga natrag pospricalo 😣

Curke mozete kod nas na hlađenje...

url=https://lilypie.com]

I_me
    24. Srpanj 2017. 20:02

Dena1009

Ja sam konacno iznesla stvari da krenem sa pranjem za bebu, kad ono tolko pada kisa da se ves od jucer nikako nece posusit, vec sam ga 3 puta vukla na balkon i natrag i na kraju sam zaspala na kaucu kad je poceo vjetar da puse i sve ga natrag pospricalo 😣

Curke mozete kod nas na hlađenje…

joj blago tebiiiii... kod mene se digao vjetat i pale 3 kapi..a dali su prolom oblaka.. al malo je lakse...maaaaalooooo...
    taman sam bila u gradu kad je pocelo i u gradu kaos,guzva i auti...sva sreca pa znam sve okolne puteve koje turisti ne znaju pa sam cak i brzo dosla kuci... 
    isla sam u postu. napokon mi svekriva poslala kolica..
    sad sam to namjestala,slagala i gledala i ful su jednostavna..( zivjele upute! )
    muz se bas bio uzivio u kolica,kako su lagana i jednostavna i sto sve mogu 
    sogorica mi poslala 30 bijelih tetra pelena,
    nesto robice,
    hranilicu( nikad ruzniju,al posluzit ce svrsi)
    kadicu ( isto majkomila gadnu i staru za poludit,mislim da cu ipak kupit novu..)
    i dobila sam ne znam kako se to zove...sto stavis na pod,bebu na to,pa ima neki luk sa koje vise igracke..to mi je bas fora..al to kad beba dodje malo veca.
    i to je to sve sto cu dobit okolo..jos mi sutra dolaze sa kreveticem pa cu napokon znati sto sve imam i nemam i mogu u shoping opusteno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.