Barbs, ma znam da si doma. Al ti si rekla da smo svi nervozni od ovih vrucina i sparina (citirala sam te)
Tea, bas lijepo..soping se obavlja pomalo😁
Treca sreca, nadam se da ces uspit rijesit sutra to. Bome da, problem bi bio da nema muza doma😵
Kod nas pada kisaaaa😁😁
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Treca sreca, bas te zaj... s tim papirima!
Cudan dan danas...i ja nesto nisam dobro ni sa 'dragim' a ni svojom koncentracijom; ujutro isla do zupnog ureda, kad ono rade od 17 popodne, ok, spremim se oko 17, dodjem, zvonim, nista...pise da rade OD utorka do petka 😤
I tako...odvozih danas 60 km.
Yel bas nam je danas divan dan...
Ahaaaaa, Sanjchi
Ma joj i to moooreee Navodno ds je SUGA nadjena na blizoj plazi... Tj. Puno djece i ostali su pokupili sugu... Javila mi je sestricna... Njoj mama radi i bolnici... Da poludis...
Aaajmeeeee, Yel, koja muuuukaaaa
Ufff Barbs...suga????😱😱😱😁 bolje izbjegavaj more neko vrijeme...ili idi negdje gdje nema ljudi😧
Treca sreca a sta te maltretiraju tom doznakama. Mislim i sta da ih ne predas na vrijeme zbog njih bi ostala bez naknade?! Neodgovorno od njih!
Barbs suga?? Ma daj 😨😨 jezivo bas
Yel i ti si se danas navozala..Krasan dan
Meni je Jan taaako nervozan danas nista nece i vice necu brige me 😧😧 umorna sam od trke danas za njim
Bice takav dan 😕
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Trrca sreca jako neodgovorno od njih, trebali su ti javit. Mene je sestra zvala da oni idu na go i da mi je pregled kod ginekologinjice i pitala dali mi odgovara i jos poslije je rekla kako cujemo se poslije 10.8.
Ima svakakvih doktora.
Ja sam konacno iznesla stvari da krenem sa pranjem za bebu, kad ono tolko pada kisa da se ves od jucer nikako nece posusit, vec sam ga 3 puta vukla na balkon i natrag i na kraju sam zaspala na kaucu kad je poceo vjetar da puse i sve ga natrag pospricalo 😣
Curke mozete kod nas na hlađenje...
url=https://lilypie.com]
Ja sam konacno iznesla stvari da krenem sa pranjem za bebu, kad ono tolko pada kisa da se ves od jucer nikako nece posusit, vec sam ga 3 puta vukla na balkon i natrag i na kraju sam zaspala na kaucu kad je poceo vjetar da puse i sve ga natrag pospricalo 😣
Curke mozete kod nas na hlađenje…
joj blago tebiiiii... kod mene se digao vjetat i pale 3 kapi..a dali su prolom oblaka.. al malo je lakse...maaaaalooooo...
taman sam bila u gradu kad je pocelo i u gradu kaos,guzva i auti...sva sreca pa znam sve okolne puteve koje turisti ne znaju pa sam cak i brzo dosla kuci...
isla sam u postu. napokon mi svekriva poslala kolica..
sad sam to namjestala,slagala i gledala i ful su jednostavna..( zivjele upute! )
muz se bas bio uzivio u kolica,kako su lagana i jednostavna i sto sve mogu
sogorica mi poslala 30 bijelih tetra pelena,
nesto robice,
hranilicu( nikad ruzniju,al posluzit ce svrsi)
kadicu ( isto majkomila gadnu i staru za poludit,mislim da cu ipak kupit novu..)
i dobila sam ne znam kako se to zove...sto stavis na pod,bebu na to,pa ima neki luk sa koje vise igracke..to mi je bas fora..al to kad beba dodje malo veca.
i to je to sve sto cu dobit okolo..jos mi sutra dolaze sa kreveticem pa cu napokon znati sto sve imam i nemam i mogu u shoping opusteno!
Sortiraj odgovore
Najstariji