Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Srpanj 2017. 14:39

barbs

BRAVO, LUCEEEEE! (Od Sanjchi)
    Ah joj to je najgore kad nasjednu na nešto

😂😂😂😂😂💕

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    24. Srpanj 2017. 14:43

P.S. KILAŽA… NARAVNO da ovisi i o metabulizmu... Jednostavno je netko skloniji kilama, a netko nije... Ako ćemo iskreno? Moja sestra (koja nije trudna - nema djecu) jede 5x više od mene i sada kad sam ja trudna, a kg joj se ne lijepe tako lako... ili se lijepe, ali ih skine jako brzo... A ja sam drugi par čarapa... Samo ako pogledam nešto eto ti gore kile! 

treca_sreca
    24. Srpanj 2017. 14:43

sanjchi255

Dena1009

A gacice najbolje svući i na luft sa pipicama 😉😉😉

Hahahahhahs….dobra ideja al kad kod mene uvijek netko ima na dvoristu pa mi nezgodno hodat bez njih😌 a i da se nebi dragi polakomio😜
    Sinoc sam mu pokazala kako funkcionira grudnjak za dojenje..

lude zene!
    Ja bez gaca tj uloska ne mogu:(
    Trebala bih si nabavit one od JuicyCouture s natpisom na dupetu "juicy"  bas za mene!
    Internet i tv imamo od bnet (vip) i dok su mi okej tlaka mi mijenjat operatera pa sve da mi netko nudi par mj besplatno....

žena-majka-carica:)

• sretna
    24. Srpanj 2017. 14:44

Evo me, imam gnojnu anginu. Propisali su mi klavocin pa sam isla zvat svog ginekologa da vidim dal smojem to piti, kaze da smijem.

treca_sreca
    24. Srpanj 2017. 14:47

Ojoj :( sretna bas mi je zao...koliko god se trudile bez kemije, evo dosta nas je moralo pokleknit pred lijekovima (ja u 3./4.mj T kortikosteroide plus sad za vene ovo) kad je korist veca od ev stete. 
    Barem ces za dan-max dva bit ko nova, jest i uzivat u moru bez smetnji..

• sretna
    24. Srpanj 2017. 14:49

Treca sreca, ful.si zgodna! 😍
    Na srecu nemam temperaturu, ali.me ubija sto ne mlgu jest. A moram, danas sam pojela samo jedan fornet od cokolade, znaci nis. A osjecaj kad gutam mi je ko da me nozevima rezu 😢
    Nadam se da ce brzo bit bolje da mogu jesti normalno, fali mi to 😂

24. Srpanj 2017. 14:55

sretna

Treca sreca, ful.si zgodna! 😍
    Na srecu nemam temperaturu, ali.me ubija sto ne mlgu jest. A moram, danas sam pojela samo jedan fornet od cokolade, znaci nis. A osjecaj kad gutam mi je ko da me nozevima rezu 😢
    Nadam se da ce brzo bit bolje da mogu jesti normalno, fali mi to 😂

Uhh ja sam imala prije godinu dana. Smlavilo me samo tako....uzas jedan, znam kroz sta prolazis...a sad jos trudna😧 ja sam si popila uz antibiotil i tabletu protiv bolova pa sam mogla jest a ti ne smijes pa je jos gore

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    24. Srpanj 2017. 14:59

Sanjchi, lupocrt pijem pa mi je lakse

• Dena1009
    24. Srpanj 2017. 14:59

treca_sreca

sanjchi255

Dena1009

A gacice najbolje svući i na luft sa pipicama 😉😉😉

Hahahahhahs….dobra ideja al kad kod mene uvijek netko ima na dvoristu pa mi nezgodno hodat bez njih😌 a i da se nebi dragi polakomio😜
    Sinoc sam mu pokazala kako funkcionira grudnjak za dojenje..
    lude zene!
    Ja bez gaca tj uloska ne mogu:(
    Trebala bih si nabavit one od JuicyCouture s natpisom na dupetu "juicy"bas za mene!
    Interneti tv imamo od bnet (vip) i dok su mi okej tlaka mi mijenjat operatera pa sve da mi netko nudi par mj besplatno….

Ni ja nikud bez gaca, neku vecer sam probala spavat bez njih, zadrijemala sam na par minuta i probudila se panicno trazeci gace, tek kad sam ih obukla sam mogla nastavit sa spavanjem. Mislim da mi je to na psihickoj bazi....😅

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    24. Srpanj 2017. 15:00

Strava je to....odmah kad si prvi post napisala podsjetilo me kako je ti ruzno. Ja sam (pre) cesto imala upale angina (zato sam ih s 23god operirala na kraju jer je bilo vise stete nego koristi od njih) i to kad ne mozes gutata, pa ni disat....borba za goli zivot. Ali nakon 24-max 48h primjene atb sve ode...ovisi koji atb. Nakon sumameda (onaj di se piju samo 3tbl) vec nakon prve tablete krene djelovat...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.