Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    24. Srpanj 2017. 15:01

Jbt ja jos malo moram ic otvorit porodiljni!
    Spustio se brojac opasnooo

žena-majka-carica:)

barbs
    24. Srpanj 2017. 15:07

Sretna, jaaaako mi je zaaaao za anginu ... S time sam se kao klinka bolila i kad me grlo samo malo pocne stezati vec me strah da ce se angina javiti  I muz i ja smo trebali na operaciju kao djeca jer smo u god.dana imali jedno 4 gnojne angine, ali se na kraju smirilo... Srecom... Zelim ti brzo oporavak!!
    Treca sreca, ooooo daaaa... Tika taka ti ka tak 
    Jucer je dragi rekao: aaajmeeeeeeee, koja paranoja ce me hvatati kad dodje vrijeme poroda!!! (Kad mu je kum javio da mu je sogorica isla roditi)... 
    A ja njemu: TEBE?

barbs
    24. Srpanj 2017. 15:08

*borila a ne Bolila

barbs
    24. Srpanj 2017. 15:09

P.S. jucer smo se vracali sa tog festivala ( RIMSKI VALBANDON je bio) i govorim mu: AAAAJMEEEEE, TORBU ZA RODILISTE MORAM SPREMITI! NEMAM NISTAAAA!
    ZAHAHAHAHAHJAJA
    inace, Valbandon je malo dalje od Pule, pod opcinom Fazana  Tamo mi zivimo 

treca_sreca
    24. Srpanj 2017. 15:10

Da, njih je uvijek veca panika 
    nego nas kohe zbilja trebamo TO odradit. Za ne vjerovat 

žena-majka-carica:)

mc_mouse
    24. Srpanj 2017. 15:17

Treca sreca, te moje krpice su male. Svega 35x35cm. 
    https://www.ethereal.hr/tetra-krpice-plave-31

Ove 75x75 su 45kn, a to mi je skupo. 
    Bas me zanima sta ce biti po 15kn za mjesec-dva. Trebaju biti tetre sa uzorkom. No vjerovatno nece biti od bambusa. 

• sretna
    24. Srpanj 2017. 15:20

mc_mouse

Treca sreca, te moje krpice su male. Svega 35x35cm.
    https://www.ethereal.hr/tetra-krpice-plave-31

Ove 75x75 su 45kn, a to mi je skupo.
    Bas me zanima sta ce biti po 15kn za mjesec-dva. Trebaju biti tetre sa uzorkom. No vjerovatno nece biti od bambusa.

Mc mouse, nece te biti od bambusa nego obicne tetra pelene od 100% pamuka

• sretna
    24. Srpanj 2017. 15:21

Hvala cure, bit ce bolje uskoro, nadam se! A danas sam naoravila lazanje za ricak i sad necu.moc gustat u njima nego se mucit :(

• Dena1009
    24. Srpanj 2017. 15:47

Cure sigurno je vec bila tema izdajalice, al ako nije problem da ponovimo za nas zakasnjele 🙂 Jesu bolje rucne ili elektricne? Jel se to kupuje polovno? Cula sam za posuđivanje, al neznam kolko je to higijenski?

url=https://lilypie.com]

panica
    24. Srpanj 2017. 16:07

Suncokretica

Zna li netko neki prirodan recept protiv gljivica na koži?
    Pojavile su mi se na nožnim palcima, nije puno ali se lagano vidi i zna svrbiti. Valjda od zatvorene obuće ljeti…
    Imala sam za to kremu beloderm koja mi je pomagala, ali nisam sigurna smijem li ju sada u trudnoći?

Suncokretica, ja sam prije par godina dobila gljivice na nogama jer sam pametna posudila frendici cipele, a ona ih nosila na bosu nogu i rijesila sam ih sa nevenovom masti, to je skroz prirodno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.