Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    24. Srpanj 2017. 14:28

Sanjchi pikanja i boluckanja povremena, ne jaka su normalna jer ipak se unutar nas sve mjenja. Eto i meni je to sjelo tek sad pod kraj, na pocetku sam stalno osluskivala sta ovo, sta ono. A bebica se nekad javlja vise, nekad manje, a s vremenom osjetis neki njezin ritam pa znas da nije strasno ako je bas sad ne osjetis.
    Sta se tice aktivnosti, svaka od nas najbolje zna sto joj odgovara. Svaka trudnica i svaka trudnoca su razlicite. Ja osobno sam dosta aktivna al nastojim si postavit neke granice do kojih mogu. Tesko je okolini objasniti kolko me sve boli kad lezim. Ja se puno bolje osjecam kad nesta radim.

A gacice najbolje svući i na luft sa pipicama 😉😉😉

url=https://lilypie.com]

24. Srpanj 2017. 14:28

Treca sreca, bome lijepo trbuscic napreduje...cek, dobila si 15 kg i imas 66...pa kolko si imala onda prije??? 😱😱😱😱
    Barbs, napokon ti osvanulo👏👏👏👏😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    24. Srpanj 2017. 14:29

Sanjchi, AH JOOOOOOOOOOOOOJ...
    S obzirom da sam radila u call centru i to za talijansku televiziju SKY (kao npr naš MAXTV) znam kakve su to varke  Pogotovo varka kao: BESPLATNO TOLIKO I TOLIKO i onda se možete odlučiti! 
    NIKAD ih se riješiti! 

barbs
    24. Srpanj 2017. 14:31

Dena, slažem se ! HAHAHA Najbolja opcija!  Pa nećemo imati niti šta prati! HAHAHAH
    Sanjchi, daaaa! KONAČNOOO!  Ufff, tako i moja frendica koja je 5 tjedanja manje od mene trudna... Imala je prije trudnoće 48 ili 49 kg, a sada 57kg  Baš sam joj napisala: ne pamtim kad sam imala 57kg HAHAHAHA Negdje u srednjoj školi HAHAHAHAHAHHAHA 

24. Srpanj 2017. 14:32

Dena1009

A gacice najbolje svući i na luft sa pipicama 😉😉😉

Hahahahhahs....dobra ideja al kad kod mene uvijek netko ima na dvoristu pa mi nezgodno hodat bez njih😌  a i da se nebi dragi polakomio😜 
    Sinoc sam mu pokazala kako funkcionira grudnjak za dojenje..samo se smijao i reko da mu se svida taj patent😂

barbs
    24. Srpanj 2017. 14:34

Sanjchi, sad si me sjetila da ne živim sama HAHAHHAHAHAh Ništa od luftanja pipice 

24. Srpanj 2017. 14:35

Barbs ma nemozes ti njima dokazat..i malo malo tak nasjednu na nesto...😒
    A kile...a neki ljudi jednostavno imaju takve organizme da mogu sve probavit a nis im se ne ljepi...ja nisam jedna od tih😂😂😂
    E evo jeeee..........javlja se Lucija..hehe

24. Srpanj 2017. 14:36

barbs

Sanjchi, sad si me sjetila da ne živim sama HAHAHHAHAHAh Ništa od luftanja pipice

Obuci haljinu do koljena pa luftaj😜

24. Srpanj 2017. 14:37

Ja nemogu u haljinama, zgodnije mi u hlacama, jer mi se noge trljaju jedna od drugu i onda se uzare i pece me to😢

barbs
    24. Srpanj 2017. 14:38

BRAVO, LUCEEEEE! (Od Sanjchi ) 
    Ah joj to je najgore kad nasjednu na nešto 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.