Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Srpanj 2017. 18:30

Eto, ne sizim bezveze jelda??? 😾😾 
    Violeta, znam ja da u svakom odnosu ima i svada i ljubavi. Da je sve savrseno zapitala bih se, tek onda bih mislila da tu nesto ne stima😂 ali u zadnje vrijeme me bas izluduje. Rastuzim se i naljutim kad nesto takvo kaze jer znam da to ne misli al nemogu si pomoc jer bas kaze krive rijeci. Znam da se veseli toj bebi i vidim mu to u ocima kad nekome prica o trenutku kad sam mu rekla da sam trudna. Ali s takvim komentarima me bas izbaci iz takta...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    24. Srpanj 2017. 18:36

sanjchi255

Eto, ne sizim bezveze jelda??? 😾😾
    Violeta, znam ja da u svakom odnosu ima i svada i ljubavi. Da je sve savrseno zapitala bih se, tek onda bih mislila da tu nesto ne stima😂 ali u zadnje vrijeme me bas izluduje. Rastuzim se i naljutim kad nesto takvo kaze jer znam da to ne misli al nemogu si pomoc jer bas kaze krive rijeci. Znam da se veseli toj bebi i vidim mu to u ocima kad nekome prica o trenutku kad sam mu rekla da sam trudna. Ali s takvim komentarima me bas izbaci iz takta…

Da komentari su mu koma. Probaj s njim razgovarat lijepo i onak hladno al mu sve reci sta mislis i kako se osjecas. Vjeruj, pomaze za oboje. Nemoj se samo puno sekirati... 

Tejuska♡
    24. Srpanj 2017. 18:45

Hvala cure lijepo je bas ☺ Nisam dobila dozvolu da idem ali im se moram javiti 7.8 tek ali da je strasno nije jer mi tablete super snize tlak 

Ali jos malo gotovo u srijedu nazad 😃
    Sanjchi bas te posteno nazivcirao ja bi ga na tvom mjestu isto htjela odalamit😂
    Ja se od svog odmaram na moru hahah i bas mi je fino 😂 On se opet otisao tetovirat ja slinim i tako 😂
    Ali dala sam mu da ide kupit ormar i da mi to slozi do dodem a nema oces neces 😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

treca_sreca
    24. Srpanj 2017. 18:51

Ja opet ludim sa svojim soc gin.
    prvo mi je pred desetak dana sestra pravila probleme za uputnicu za rh imunizaciju, jedno 5 poziva i 3 odlaska (umjesto jednog) samo da bih dobila komad glupog papira...
    a danas shvatim da su otisli (cijela ordinacija) na g.o.
    i da se moram mislit kako cu doc do svojih doznaka
    inace ne dade da ih se dodje trazit prije 26og pa mi ranije nije palo napamet
    ok....na tel sekretarici ostavili su poruku da se po doznake moze otic u Solin u neke zamjenske dokice
    i posaljem ja muza, prvo vozi na kraj grada tj prakticki u drugi grad
    ceka uru
    i onda mu kaze da za mene nije ostavila doznake???
    Pa da to nije za poludit
    bas mi je digo tlak..

žena-majka-carica:)

24. Srpanj 2017. 18:53

Violeta, sad sam izbacila sve iz sebe na komad papira. Nema ga jos doma pa sam to tako izbacila iz sebe. Mislim da ce ga docekat to na stolu😂😂😂
    Nek si onda misli...
    Joooj Tea, posteno da😖
    Ali dobro, bude to bolje...kao sto je rekla Barbs, svi smo nervozni od ovih vrucina. A ti si bez njega na moru? A lijepooo...tak bi i ja...😂😂😂😂
    Ormar vama ili za bebaca?

24. Srpanj 2017. 18:54

treca_sreca

Ja opet ludim sa svojim soc gin.
    prvo mi je pred desetak dana sestra pravila probleme za uputnicu za rh imunizaciju, jedno 5 poziva i 3 odlaska (umjesto jednog) samo da bih dobila komad glupog papira…
    a danas shvatim da su otisli (cijela ordinacija) na g.o.
    i da se moram mislit kako cu doc do svojih doznaka
    inace ne dade da ih se dodje trazit prije 26og pa mi ranije nije palo napamet
    ok….na tel sekretarici ostavili su poruku da se po doznake moze otic u Solin u neke zamjenske dokice
    i posaljem ja muza, prvo vozi na kraj grada tj prakticki u drugi grad
    ceka uru
    i onda mu kaze da za mene nije ostavila doznake???
    Pa da to nije za poludit
    bas mi je digo tlak..

Ti bas nikako s tim doktorom na zelenu granu😧 mislim, a i on isto..bas neodgovorno od njega. I kako ces sad to rijesit?

Tejuska♡
    24. Srpanj 2017. 18:55

Treca sreca bas su vas isetali ko magarce 😡 Tak su bezobrazni ti gin da to nisu istine
    Sanjchi da uzivam niko mi ne kvoca hahahha
    Ormar za bebu ne stane nam sve vise pa mora novi 😀

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    24. Srpanj 2017. 18:57

Sanjchi, ja sam doma  Mozda si za TEU mislila da je bez muza 
    Tea, GUSTAAAAJTE!! 
    Treca sreca, uuuuuuu, glupog li soc.gin.  Ja sam kod svoje soc.gin.cekala po 2 proklete godine da uopce mogu doci na rutinski pregled kod nje.... A inace, SAMo jedna frendica je zadovoljna s njom... Sve koje znam da su kod nje nemaju niti jednu rijec hvale (osim te frendice)...
    Muz otisao na trening... Ja lezim na krevetu i gledam film... MILINAAAAA... UZIVANCIJAAAA...

mc_mouse

Sanjchi ne sekiraj se…
    Ja svog pitam jel se ljuti nešto i kad kaže da, kažem mu ljuti se koliko hoćeš briga me 😂😂
    I onda on postane normalan ubrzo 😂😂
    A inaceeeee bi dramila na njegovo ponašanje i sebe izjedala zbog toga. No otkad sam trudna totalno se okrenulo 😂😂

Tek sad vidim komentar☺  ma i ja to napravim ali ovako neke stvari me bas izbace iz takta...
    Inace se ja samo okrenem i pustim budalu na miru😂😂😂😂 brzo se unormali...

treca_sreca

Rekli su muzu da dodje sutra opet, da ce valjda do onda skemijat moje doznake.
    Ali koliki tramak, 2x u susjedni grad...da bih dobila nesto sta me trebalo cekat tu u susjednom kvartu u ordinaciji....bas su me izvozali ovu trudnocu! 
    Sve si mislim sta da mi nema muza da leta okolo, kako bih ja u ovom stanju (na cuvanju trudnoce pazi) isla tako okolo hvatajuci svoje papire....ma nisu normalni.

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.