Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    24. Srpanj 2017. 21:14

Pcelicu maju...ne bubsmaru...jes mi mozak radi. Srecom ne radim, bog zna sta bih isprogramirala s ovom pamecu trenutnom 

žena-majka-carica:)

I_me
    24. Srpanj 2017. 21:18

treca_sreca

Pcelicu maju…ne bubsmaru…jes mi mozak radi. Srecom ne radim, bog zna sta bih isprogramirala s ovom pamecu trenutnom

Je,viper je. 
    Ma da.. njuskalo i krpice majka 😂☺. 

I_me
    24. Srpanj 2017. 21:22

I da.. Bez melodije i vibracije je pa je muz rekao da je bezveze. 
    Rekao je da je neki dan naisao na oglas i da je to skupo ko sam vrag ( sa melodijom i vibracijom) i da nadjem neki polovni lijepi sto svira i vibrira 😊( posto sam "cijeli" dan na netu i fejsu 😂😂😂. On nema vremena 😎😅. OPLAKALA SAM 😂😂😂
    Samo ne znam tko onda kod kuce spremi i skuha i pegla 😂😂😂. al necu mu zamjerit, naci cu neki lijepi jer je to prva stvar da je rekao da bi on htio.

treca_sreca
    24. Srpanj 2017. 21:28

Meni isto to jedna od rihetkih stvari na wL
    Nisam imala ni s jednim od njih em zbog novca em zbog manjka mjesta, al zato sad planiram uzet. Ili mislim se da prepustim to nekom za poklon kad me pitaju...ako itko pita s trecim obicno ljudima vishe nisi zanimljiv za babine i sl 

treca_sreca
    24. Srpanj 2017. 21:30

Inace sve volim sama birat jer imam istancan ukus a za vibrirajucu ljulju se jedino nisam jos opredjelila ni marku ni boju pa mi je to idealno onda dat drugom da bira....sve drugo mi je prebitno i ne bih mogla npr da mi netko poklanja/bira za mene as ili kolica ili komodu itd

I_me
    24. Srpanj 2017. 21:40

treca_sreca

Inace sve volim sama birat jer imam istancan ukus a za vibrirajucu ljulju se jedino nisam jos opredjelila ni marku ni boju pa mi je to idealno onda dat drugom da bira….sve drugo mi je prebitno i ne bih mogla npr da mi netko poklanja/bira za mene as ili kolica ili komodu itd

Totalno te razumijem! 
    Za kolica sam dobro razmislila, pregledala slike i odlucila temeljem recenzija i marke i svega.. pa sam dala da mi ih kupe 😌. 
    Viper sam dobila od cure od koja su uzeli kolica ( moj ukus definitivno nije! Preplavo i bljestavo mi je) 
    Al za ostalo.. nitko me nije pitao sta mi treba osim kume. I fale mi jos neke stvari al to cu sve poslikat pa ko u americkim filmovima napravit popis i sliku kraj toga, pa tko hoce nek mi uzme. Ostalo uzimam sama.

luce <3
    24. Srpanj 2017. 21:41

Evo cure da se i ja javim, tek sam sad uhvatila vrimena, cili dan sto obaveza... Sve je u redu, za sada smo s kilima na +7 nije lose... Moram ic vadit ogt nadam se da cu to moc u makarskoj obavit, jer po ovoj guzvi ic u st mi je muka totalna... Napokon smo vidili spol, curica je, ovi put je rasirila noge ko sritna!!! Doktor je reka da je slika ko iz udzbenika!!! Umirali smo od smijeha!! Sad napokon mogu u shopping  sljedeci pregled mi je 21.8.

I_me
    24. Srpanj 2017. 21:42

I sad bas gledam robicu sto mi je sogorica poslala.. 😂 bit ce za po kuci.. vidi se svekrvin utjecaj na odabir robice.

I_me
    24. Srpanj 2017. 21:43

luce <3

Evo cure da se i ja javim, tek sam sad uhvatila vrimena, cili dan sto obaveza… Sve je u redu, za sada smo s kilima na +7 nije lose… Moram ic vadit ogt nadam se da cu to moc u makarskoj obavit, jer po ovoj guzvi ic u st mi je muka totalna… Napokon smo vidili spol, curica je, ovi put je rasirila noge ko sritna!!! Doktor je reka da je slika ko iz udzbenika!!! Umirali smo od smijeha!! Sad napokon mogu u shoppingsljedeci pregled mi je 21.8.

Bravo za curicu!!! 😍😍😍
    Super sto je sve ok!

I_me
    24. Srpanj 2017. 21:46

I_me

I sad bas gledam robicu sto mi je sogorica poslala.. 😂 bit ce za po kuci.. vidi se svekrvin utjecaj na odabir robice.

Ok, da ne ispadnem bezobrazna babaroga.. ima i nekih jako lijepih stvarcica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.