Ja sam konacno iznesla stvari da krenem sa pranjem za bebu, kad ono tolko pada kisa da se ves od jucer nikako nece posusit, vec sam ga 3 puta vukla na balkon i natrag i na kraju sam zaspala na kaucu kad je poceo vjetar da puse i sve ga natrag pospricalo 😣
Curke mozete kod nas na hlađenje…
joj blago tebiiiii… kod mene se digao vjetat i pale 3 kapi..a dali su prolom oblaka.. al malo je lakse…maaaaalooooo…
taman sam bila u gradu kad je pocelo i u gradu kaos,guzva i auti…sva sreca pa znam sve okolne puteve koje turisti ne znaju pa sam cak i brzo dosla kuci…
isla sam u postu. napokon mi svekriva poslala kolica..
sad sam to namjestala,slagala i gledala i ful su jednostavna..( zivjele upute! )
muz se bas bio uzivio u kolica,kako su lagana i jednostavna i sto sve mogu
sogorica mi poslala 30 bijelih tetra pelena,
nesto robice,
hranilicu( nikad ruzniju,al posluzit ce svrsi)
kadicu ( isto majkomila gadnu i staru za poludit,mislim da cu ipak kupit novu..)
i dobila sam ne znam kako se to zove…sto stavis na pod,bebu na to,pa ima neki luk sa koje vise igracke..to mi je bas fora..al to kad beba dodje malo veca.
i to je to sve sto cu dobit okolo..jos mi sutra dolaze sa kreveticem pa cu napokon znati sto sve imam i nemam i mogu u shoping opusteno!
Ovo sta se stavi na pod i ima lukove se zove baby gym 😊
Odlicna stavar. Moj L je bio u tome svaki dan od 3 tj starosti. Kad je poceo mlatit i hvatat rukicama to mu je bilo ful zanimljivo i dugo je htio biti u tome 😊
i da...danas mi se malena nesto slabije javlja..a kad se javi toliko klepne i pritisak mi pod desnim rebrom da mislim da ce mi nesto ekspolodirati ..uf..
gnojna angina ...znam sta je to..vjecno kad sam bolesna,angina i sumamed ili inekcije penicilina..
sto se tice dozaka,treca sreca,jako neodgovorno od tvoje soc gin..nadam se da ces uspjeti rijesiti
Daaaaa, sugaaaa... Uuuuzaaaas... Bljakkk... Nista od mora neko vrijeme ocito a i kad budemo isli nek to bude s barkom ili gdje nema ljudi...
I me, uuuu, puuuunoooo si ti toga dobila!!!!! Suuupppeeeeer... Zelimo i slikiceee
Vidim da ti je Sretna vec odgovoril za baby gym .. I meni ga je sestricna proslijedila...
Dena bas nemas srece😧
Evo i kod nas oprala kisa sparinu..bas je lijepo frisko...
I me, super za dobivene stvarcice. Naravno ocekujemo slicice!! 😁
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
sutra vam poslikam sve! sad sam sve spremila sa strane. (citaj: sutnula )
Hvala sretna
I_me obavezno slikaj 😁
Treca_sreca, Boze sto ne podnosim HZZO doktore, čast izuzecima 😭😭😭😭
Barbs gdje točno je ta šuga u kojem mjestu 😫
To na bubamaru je viper lezaljka jel...bez ikakve vibracije i melodija?
Super za kolica al ostalo sta ti je bzvz mozes za male novce nac na njuskalu...biras model i dezen a ne bankrotiras ko da si kupila u ducanu.
barbs suga?!?! Jbt! Sad i mene panika hvata...di si nasla te info. Ja ne pratim a trebala bih obzirom da i mi odemo cesto na gradsku plazu tu na marjan..
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji