Violeta, ako ništa drugo, vi živite odvojeno... Mi dok turisti ne otiđu smo priomereni biti kod njegovih, ali to samo jer je moj dragi toliko priljepljen za ovo selo i svoju kuću... Da on želi, lako bi mi otišli u grad kod mojih roditelja jer mama je više puta rekla: dok si stan ne napravite, dođite ovdje, a ja idem na selo...
On neće!
Kao imamo mi gdje živjeti...
Imamo i sve je to super, ali ja nemam svoj mir npr!
Da mi oprostiš/te... NE MOGU NI HODATI GOLA PO STANU AKO ŽELIM!
Rekla sam mu jučer, smireno: NIJE LAKO ŽIVJETI U ZAJEDNICI... Sve je to lijepo jer si možeš pomagati, ali s druge strane svatko treba svoj mir...
Ja svoj mir ovdje nemam...
Čak i kad izađem s psom vani na pola sata njegova nona dođe provjeriti gdje sam... Ok, brine se, ali pusti me ŽENO DRAGA da dišem.. SVE želi znati Što je najgore, takva je i moja nona, ali kad se radi o tvojima možeš im odbrusit, ali kad se radi o tuđima moraš imati rispekta...
Sretna nadam se da ce doktor naći vec adekvatan antibiotik 😕😕😕 držim fige
I me ocajno je u gradu! Mi smo za vikend planirali na Mreznicu, isto se ne bi kupala tako da Violeta ne pretjerujes ni malo jer nije preporucljivo kupat se u rijekama i jezerima, samo da se nadovezem na proslu temu 😊
Uglavnom, mislili smo ici ali su tolike guzve prema moru da bi nam voznja do tamo trajala predugo. Onda smo gledali neka izletista u okolici Zg ali toliko je vruce da jednostavno nije za nigdje! Pa smo zavrsili u Ikei 😂
Kiki uzela sam Set posteljine i ogradicu (jastuk, poplun,plahta). Uzela sam jastuk dekicu. I tri tetra bambus krpice da vidim jel valja to jer sam mislila naruciti i takve tetra pelene za dva mjeseca kad im dođu uzorci.
Set za krevetić je 400kn
Jastuk dekica 90
Tetra krpice 35kn
ja sam isto gledala taj jastuk..
jel ok? zadovoljna? debel? tanak?
Jučer je muž rekao svekrvi da će pitati nonića šta je sa stanom od strica i ako ima ili nema volje dogovoriti se da ga otkupimo... Njegova mama je rekla da teško da će doći do toga... Rekao je muž da ionako uskoro arhitektica počinje raditi jer se vraća sa g.o. pa da pogledamo još opcija kako napraviti stan, a da nam po 5.put ne odbiju dozvolu... I ja sam NAMJERNO rekla da je to najmanji problem već da ako već krenemo graditi naš stan će biti katastrofa jer za koju godinu neće samo JEDAN stan biti prazan nego DVA (ne želim nikome smrt, nego realno pričajući, njegovi nonići, kao svi mi, neće živjeti vječno! kao niti moje none...) i da će tek onda biti teško jer navodno da će njegov nono njihov stran mome mužu prepisati (kao prvorođenom unuku!) i što onda?! Njegovi su nonići to više puta spomenuli, pa mi ponekad dođe da kažem: a mi moramo čekati nečiju smrt da budemo na NAŠEM?! (tako to ispada )
Mc mouse a jel smiju djeca spavati na jastuku? Nije preskupo za posteljinu, jesi zadovoljna? Ja bi uzela, ali ako bebe ne smiju spavati na jastuku i pokrivati se onda ne bi odmah sad uzela nego bi cekala za kasnije pa uzela kad ce se moci pokrivati i sve. Ali nemam pojma kako to ide i sto sve smiju sad u pocetku?
Barbs u pravu si sto se zajednice tice, a uvijek je teze biti onaj koji je dosao u neciju obitelj. Nadam se da cete to sa stanom na vrijeme rijesiti!
Barbs ruzne su to teme....mi smo 10god s dvoje djece se vukljali po podstanarstvu (kazem vukljali jer nismo niti imali tu srecu da placamo da stojimo na jednom mjestu, nego smo cca 10x selili u tih 10god...a koji je to tramak s MALOM djecom - nit ne zelis znat) i evo tek lani nam se oslobodio stan od njegove bake jer je otisla u staracki (a uskoro i s ovog svijeta)
Sad ispod kuce imam djecji vrtic (kad su oni evo ova u skolu) a dok su oni bili mali patila sam se ko magare i po 40min hodala s njima do vrtica (jer ni auto nismo imali, svu lovu smo davali za stan rezije i hranu)
Tek sad smo dosli na "gotovo" ....kojih 10god prekasno. Ali bolje ikad nego nikad.
Ovako sad samo imamo kredit od renoviranja, a ne za cijelu nekretninu...
žena-majka-carica:)
Ne funkcionira mi mozak..procitala par postova i vec nemam pojma tko je sto pisao😂😂😂
Barbs, trebalo bi sto prije rijesit situaciju (sto i sama znas)jer nema smisla to sto kazes, vi cete gradit a dva stana ce kasnije zjapit prazna...😧
Kiki, nosim i ja ulozak ali kako se znojim sve su mi mokre gace pa moram promjenit. Jrr ako nr promjenim smeta mi, i jos mi se mogu gljivicr razvit😖 a i taj dio di dodu gace, onaj njihov sav me uzasno pece ako su mi mokre, pa ih redovito mjenjam..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I zapisala sam se za pregled u petak 28og...navecer. jedva cekam....iako nije proslo nego 2tj od proslog:)
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji