Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    21. Srpanj 2017. 21:51

Kiki156

Mc mouse u kojoj si Bipi uzela?
    Bila sam sada u Bubamari i gledala tetre, ne znam jesu li sve takve ali njihove od bambusa su ajmeeee 😍 Tako mekane, njezne…to je to sto trazim! Al nisam uzela jer me zanimaju te od Lole, a i ove od bambusa su dosta skupe, oko 100 kn je komad.
    Sanjchi kad sam procitala da ides radit buhtle samo sam se vratila u djetinjstvo i jedva se suzdrzala da ne odem u pekarupo jednu s pekmezom mmmmmm 🤤

U Virovitici 😁

Kiki156
    21. Srpanj 2017. 21:52

Sjetila sam se kolegice kad ste pricale o sjedenju po stolu i disciplini. Nije direktno vezana tema ali ja je uvijek volim istaknuti kao dobar primjer. Ona je zaposlena na puno radno vrijeme, muz radi vani i dolazi samo vikendom doma, a bake su u drugim gradovima. Mali ide u vrtic i ona je vecinom prepustena sama sebi. Al da vi vidite tog malog, bas se vidi da jako radi s njim i puno se trudi. Npr. Nije mu davala da bulji u mobitele, tv i sl vec je nastojala da mu ona zaokupi paznju npr citanjem knjiga. Mali je s tri godine imao vokabular da ga se i odrasli moze posramit. Tocno se vidi da su djeca kao spuzve i da ih samo treba usmjeravati i ulagati u njihovo znanje i vjestine. Ja joj skidam kapu! 

Kiki156
    21. Srpanj 2017. 21:54

Mc mouse ahaaaa, ja sam mislila da si u Zg kupila 😂

violeta1
    21. Srpanj 2017. 22:00

Kiki156

Sjetila sam se kolegice kad ste pricale o sjedenju po stolu i disciplini. Nije direktno vezana tema ali ja je uvijek volim istaknuti kao dobar primjer. Ona je zaposlena na puno radno vrijeme, muz radi vani i dolazi samo vikendom doma, a bake su u drugim gradovima. Mali ide u vrtic i ona je vecinom prepustena sama sebi. Al da vi vidite tog malog, bas se vidi da jako radi s njim i puno se trudi. Npr. Nije mu davala da bulji u mobitele, tv i sl vec je nastojala da mu ona zaokupi paznju npr citanjem knjiga. Mali je s tri godine imao vokabular da ga se i odrasli moze posramit. Tocno se vidi da su djeca kao spuzve i da ih samo treba usmjeravati i ulagati u njihovo znanje i vjestine. Ja joj skidam kapu!

Da ima divnih primjera, i svaka cast mami sto je uspjela u svemu, tesko je to. Moja kolegica ima malu 3 razred, mala je tako kulturna, dobra, uredna, ma uvijek hvalim kolegicu kao majku jer je napravila od djeteta divnu curicu.

21. Srpanj 2017. 22:06

Kiki, nije ih komplicirano napravit! Poslikam ti recept ako hoces😁
    A za kolegicu svaka cast! Ja oduvijek govorim da je ponasanje djece odraz odgoja..
    KAd smo kod kolegica, danas ova ato mi je bila vidjela venu na nozi pa kaze: sto vise drzi noge u zraku...a ja ko iz topa: pa to me i dovelo u ovu situaciju😂😂😂 bas smo se nasmijale....

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

mc_mouse
    21. Srpanj 2017. 22:13

Mene pitaju kućni prijatelji kao koliko sam trudna. I ja mahinalno pogledam supruga. I kažu oni sta njega gledaš. A ja ko iz stopa: "pa on zna kad me napumpao" 😂

• sretna

Sad sam malog sprasila u krevet. Pa taj valjds do ponoci ne bi spavao da ga ja ne natjeram ranije. Od kud mu snaga?? Ja bi malo 😄

mc_mouse

mc_mouse

Mene pitaju kućni prijatelji kao koliko sam trudna. I ja mahinalno pogledam supruga. I kažu oni sta njega gledaš. A ja ko iz stopa: "pa on zna kad me napumpao" 😂

Tipfeler. Topa😂
    Ma skuzili ste 😂

mc_mouse
    21. Srpanj 2017. 22:14

sretna

Sad sam malog sprasila u krevet. Pa taj valjds do ponoci ne bi spavao da ga ja ne natjeram ranije. Od kud mu snaga?? Ja bi malo 😄

Tak i moj nećak. 
    Pa taj nebi nikad spavao 😂

• sretna
    21. Srpanj 2017. 22:16

mc_mouse

sretna

Tak i moj nećak.
    Pa taj nebi nikad spavao 😂

😂😂😂 onda je ko i moj L 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.