Barbs, taj kompletic na mickeya sam i ja drzala u rukama da cu kupit pa sam rekla da cu ipak pricekat dok se vratim s mora 😄 ja sam isto lida za mickeyem 😄
barbs - ne, nisam nikad prije trudnoća imala problema s venama ni slično
tek u drugoj T mi je na potkoljenici postala kvrgava jedna vena (cca 1-2cm dugačko, oblika fažola)
a evo sad me u trećoj trudnoći napalo....i to lijevu nogu, prvo potkoljenicu (stavila sam sliku nekidan, horror čovječe) a vidim i na natkoljenici odostraga kreće nered.....za poludit!
....eto, a uvik sam se čudila rodicama koje s kapilarama inače imaju problema i mislila da se to događa "samo drugima" - jok!
žena-majka-carica:)
mouse super da si ulovila...a vi druge koje niste još išle po tetre u BIPA-a a želite...ne trebate obilazit bzvz jer nemaju sve im poslovnice to (kad rasprodaju, ne dobiju više jer to nije klasik akcija, nego likvidacija - izbacuju iz asortimana svog) nego radije nazovite na telefon, sigurno na webu ima popis (obližnjih vam) poslovnica i telefonski brojevi
e da, barbs lipo se provediiii...
Ej cure!
Ja sad sjela.. jos me peglanje ceka.. cekala sam da padne mrak i maaaalo zahladi. Zalila vrt sada i komarci me pojeli. Al sam zato nabrala puni zdjelu cherry rajcice pa cu to jos malo potamanit. ☺
Barbs lijep provod zelim. I mene je neki dan muz uzveo navecer u grad 😂 majkomila koliko ljudi i turista i kaos. 😥
Sto se tice bocica ja sam mislila sve aventovo uzet.. nemam pojma.. cula sam od dosta mama da su zadovoljne njima..
Za ove lola ribar tetre odem iduci tj do grada tj bipe pa ak imaju super, ak ne.. nikom nista..
Sto se tice onoga moje dijete nece nikad... hahahahah
Koliko puta sam se u razgovorima uhvatila da sam to rekla 😂😂😂, pa sad kazem ma mozemo mi glumit najbolje mame i branit i odgajat al na kraju cemo vidjet sta cemo i kak cemo 😂😂.
Ja sam bila nabrijana danas da ce mi doci 7 kutija postom ( kolica,kadica, robica...) al na kraju nista od toga... svekriva to tek danas poslala.. 😥🙁
Kaze muz nemoj se sekirat na putu je, poslali su pa sam mu rekla da cu vjerovat tek kad mi te sve kutije budu u stanu 😀.
Mc mouse u kojoj si Bipi uzela?
Bila sam sada u Bubamari i gledala tetre, ne znam jesu li sve takve ali njihove od bambusa su ajmeeee 😍 Tako mekane, njezne...to je to sto trazim! Al nisam uzela jer me zanimaju te od Lole, a i ove od bambusa su dosta skupe, oko 100 kn je komad.
Sanjchi kad sam procitala da ides radit buhtle samo sam se vratila u djetinjstvo i jedva se suzdrzala da ne odem u pekarupo jednu s pekmezom mmmmmm 🤤
Barbs, lijep poklon..lajkam sve!! 😍 i lijepo se provedi u gradu😘
P.S. za hranu..ja ti ne pecem cesto takve atvari jer bi ih ja stalno jela. Ovo sad drugi put ove godine da ih pravim. I eventualno jos jednom (ako) i to je to.. Pokusavala sam i ja jest zdravo i hranit se bez ugljica. Ali brate mili ne mogu...hahahha...izdrzim 8 dana i 9 dan nadoknadim. Onda kontam da mi je bolje jeat sve ali manje i ne jest navecer. Tak sam krenula i uz terapiju za gusteracu mi je bilo islo na bolje. Dolje au krenule kilice..al eto, onda + na testu i gotova terapija..budem ja to kad rodim😁
Kiki, ja kupovne bas ne volim..ni krafne ni kroasane ni nista punjeno tako osim pita i savijaca od jabuke i tresnje. Sva sreca pa ne volim kupovno. A pvo mi se neda pec uvijek kad mi se jede pa mi je to spas. Da ne trcim u ljekarnu😂😂😂
Sad aam pojela lubenice...ceka me pisanje opet cijelu noc...jeeej...hahahah😂😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I me...ma stici ce. Bitno da su poslane stvari😁
te od bambusa su posebna vrsta, vanredno mekane....ja ih još nisam uživo opipala ali imam par ručnika od bambusa, i čarape...osjetno glađe imekše na dodir od pamučnih. A moć upijanja i slična svojstva ko pamuk....baš kad budem u nekom TC di ima bubamara ću vidit pod ruku koliko su to mekše bambus tetre. Jer cijena im je "ajme". Tako da čekam na etherealu radije obični pamučni materijal za tetre, glupo mi preskupo plaćat tetru ipak...
Kiki, ja kupovne bas ne volim..ni krafne ni kroasane ni nista punjeno tako osim pita i savijaca od jabuke i tresnje. Sva sreca pa ne volim kupovno. A pvo mi se neda pec uvijek kad mi se jede pa mi je to spas. Da ne trcim u ljekarnu😂😂😂
Ne u ljekarnu nego u pekaru😂😝
Sanjchi i meni su bolje domace, al kad ih nisam nikad pekla... 😂 I bolje jer sam sad opet dobila na kilazi i moram se suzdrzati, a svaki dan neku glupost pojedem.
I meni je malo preskupo dati 100 kn za komad gaze, ne znam... A ako ces uzimati trebaju ti bar dvije pa da izas za mijenjanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji