Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    21. Srpanj 2017. 20:22

Izgleda nista veceras od prijateljicinog porodjaja.. jer eto vise je nije nista zignulo.. mn stvarno veseli i zelim da sto prine drzi svoju bebu u rukama (jer tesko su dosli do nje,nakon 5 god pokusaj i umjetne oplodnje,hvala Bogu pa ewo skoro je docekala) 
    Barbs,bome i moj dragi je danas bio dobar,stan mi je usisao prije nego je krenuo na posao tak da je mn ostalo samo kupatilo da sredim.. divan je 😍 hahah 

barbs
    21. Srpanj 2017. 20:23

Violeta, aaaajmeeeeee, taj tatin pogled!!  HAHAHHHAHAHA kad se saaaaamooo sjetim... Rekao je da bi skontao kako nas je nanervirao i kako bi znale gdje nam je mjesto, ali bi npr vrata od sobe nastradala  Neka... Samo ti pomalo uzivaj   I odmaraj, kad si vec sama... Ja sam se upravo nasminkala i moram si haljinu ispeglati, pa s muzem vidjeti kad krecemo u grad  Ima jedno mjesec i pol da nisam bila u gradu navecer 

dzenny
    21. Srpanj 2017. 20:24

Barbs,robica je  pree 🤗 micky je presimpatican,u mn je slican kao taj tvoj samo siv je.. 😉

barbs
    21. Srpanj 2017. 20:25

Dzenny, znaci da bebac jos nije spreman!  A vjerujem da ti je frendica sva uzbudjena, pogotovo ako je tesko zatrudnila... Drzim fige da sto prije bebac odluci doci na svijet i da ae napokon upiznaju 

mc_mouse
    21. Srpanj 2017. 20:26

Hvala za bipu i lola ribar. Našla sam si paket 😃

barbs
    21. Srpanj 2017. 20:26

Dzenny, daaaa, preslatki je 
    Inace je moja sveki luda za tim walt disney stvaricama... Cak i sebi kupuje pidzame i carape na mikice i slicno ahahahah

barbs
    21. Srpanj 2017. 20:27

mc_mouse

Hvala za bipu i lola ribar. Našla sam si paket 😃

Jedva cekam da ja idem provjeriti ako ih ima i kod nas 

dzenny
    21. Srpanj 2017. 20:27

Ajmee violeta u tatinom pogledu se uvijek vidjelo kad je stvarno dosta.. nije bilo potrebno nista da kaze.. ali zato su od nas i napravili prave osobe..

barbs
    21. Srpanj 2017. 20:28

Dzenny, potpisujem!! 

violeta1
    21. Srpanj 2017. 20:30

dzenny

Ajmee violeta u tatinom pogledu se uvijek vidjelo kad je stvarno dosta.. nije bilo potrebno nista da kaze.. ali zato su od nas i napravili prave osobe..

Istina ziva 😊😊
    Barbs uzivaj veceras i lijepo se provedi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.