Izgleda nista veceras od prijateljicinog porodjaja.. jer eto vise je nije nista zignulo.. mn stvarno veseli i zelim da sto prine drzi svoju bebu u rukama (jer tesko su dosli do nje,nakon 5 god pokusaj i umjetne oplodnje,hvala Bogu pa ewo skoro je docekala)
Barbs,bome i moj dragi je danas bio dobar,stan mi je usisao prije nego je krenuo na posao tak da je mn ostalo samo kupatilo da sredim.. divan je 😍 hahah
Violeta, aaaajmeeeeee, taj tatin pogled!! HAHAHHHAHAHA kad se saaaaamooo sjetim... Rekao je da bi skontao kako nas je nanervirao i kako bi znale gdje nam je mjesto, ali bi npr vrata od sobe nastradala Neka... Samo ti pomalo uzivaj
I odmaraj, kad si vec sama... Ja sam se upravo nasminkala i moram si haljinu ispeglati, pa s muzem vidjeti kad krecemo u grad
Ima jedno mjesec i pol da nisam bila u gradu navecer
Barbs,robica je pree 🤗 micky je presimpatican,u mn je slican kao taj tvoj samo siv je.. 😉
Dzenny, znaci da bebac jos nije spreman! A vjerujem da ti je frendica sva uzbudjena, pogotovo ako je tesko zatrudnila... Drzim fige da sto prije bebac odluci doci na svijet i da ae napokon upiznaju
Dzenny, daaaa, preslatki je
Inace je moja sveki luda za tim walt disney stvaricama... Cak i sebi kupuje pidzame i carape na mikice i slicno ahahahah
Hvala za bipu i lola ribar. Našla sam si paket 😃
Jedva cekam da ja idem provjeriti ako ih ima i kod nas
Ajmee violeta u tatinom pogledu se uvijek vidjelo kad je stvarno dosta.. nije bilo potrebno nista da kaze.. ali zato su od nas i napravili prave osobe..
Ajmee violeta u tatinom pogledu se uvijek vidjelo kad je stvarno dosta.. nije bilo potrebno nista da kaze.. ali zato su od nas i napravili prave osobe..
Istina ziva 😊😊
Barbs uzivaj veceras i lijepo se provedi
Sortiraj odgovore
Najstariji