Oh i da, moram dragoga pohvaliti... Prije nego je išao na trening je pobrao suhu robu
Naravno da nije lijepo reći MOJE DIJETE NEĆE NIKAD, ali s druge strane: POTRUDIT ĆU SE DA … se može reći!
fali mi onaj smajlić koji aplaudira.
Sjedi 5 ženo....
na nama je da se potrudimo, ukoliko nam je stalo, da nam dijete bude lijepo odgojeno i ponaša se "kako treba"
ali ja sam se u ovih 10god roditeljstva zilijun puta uvjerila da "nikad ne reci nikad".....Doslovno!!
Djeca nas iznenade, čak i kad bismo mi ruku u vatru dali "ne bi moje dijete to-i.to"
žena-majka-carica:)
a evo žao je i meni osjećam se debilno jer sam sva usporena i sputava me u poslovima.
Ali probat ću bar nešto dobro izvuć iz te cijele priče - da me dragi malo češće masira. Dosad mu je bilo tlaka pa svako peti dan i eto ti mojih vena tj kapilara!
Rekla sam mu baš popodne - kako u prve dvije T nisam imala problema, samo zato jer me svakodnevno masirao a gle sad
Onda se uvrijedio, da kako ja odmah njega krivim
pripremam teren da krene štedit za operaciju nagodinu
Treca sreca, ja ne govorim NIKAD NE RECI NIKAD otkad sam ostala trudna jer sam se uvijek šokirala na to kad bi netko rekao: NEPLANIRANO nam se desilo!
Ma svi mi pomislimo: neće naše dijete to i to... nema šanse... bla bla bla bla bla i onda eto, u teoriji je jedno, a u praksi je drugo, ali mislim da je dosta i do odgoja, mada su djeca NEPREDVIDIVA
Jednom sam čitala na fejsu kako se jedna mama požalila da otkad joj je mala u pubertetu ništa ne pomaže i našle se srati po odgoju neke mame kako se njima to ne može desiti, da je to stvar odgoja... itd.itd... itd... AAAJMEEEEEE, kad se ja sjetim kakva sam JA bila u pubertetu?!?!?!?!?! JADNI moji roditelji... eto... JADNI... i još kad se sjetim da MENE TO ČEKA... aaajmeeeee... i da još kažem: kod mene tako neće biti NASMIJAT ĆU SE SAMA SEBI!!!!
lijepe su baš, i bodiji....vidi se da žena ima ukusa. Takve poklone volimooo
Hvaaalaaaa, curke! I ja sam happy... I plahte su npr dobre i za drugo dijete
Nekako mi se čini da je unisex...
A kako sam ja skontala, to njena kćerka ima dobar ukus za bodiće
Treca sreca, zar ti imaš općenito problema s venama (nisam shvatila????) Ah, naravno, i tu krene NJIHOVA drama: UVIJEK SAM JA ZA SVE KRIV, bla bla bla .... bla bla blaaaaaaaaa....
P.S. Jučer sam mu na moru rekla: TI SI KRIV ZA OVE POPUCALE KAPILARE... AAAAAAAJMEEEE, ETO JOŠ JEDNE "MASNICE"
Barbs i ja mene si sad stavila u razmisljanje i jadni i moji roditelji pokraj mene, uvijek sam radila gluposti, al sam i znala kad me tata pogleda sta znaci haha inace tata mi je bio strog.
Sjedim vani i gledam psa sta radi i skontam poslije kako ne pisem kak spada haha... a nema veze 😂
Muz i necakinja otisli na igraliste a ja sredila kucu i jos usisam i gotovo. Ujutro idemo na subotnju spicu u grad 😊😊 Pa sutra laganini
Sortiraj odgovore
Najstariji