Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    21. Srpanj 2017. 20:00

Oh i da, moram dragoga pohvaliti... Prije nego je išao na trening je pobrao suhu robu 

barbs
    21. Srpanj 2017. 20:01

Treca sreca, žao mi je što te noga boli 

treca_sreca
    21. Srpanj 2017. 20:01

barbs

Naravno da nije lijepo reći MOJE DIJETE NEĆE NIKAD, ali s druge strane: POTRUDIT ĆU SE DA … se može reći!

fali mi onaj smajlić koji aplaudira.
    Sjedi 5 ženo....
    na nama je da se potrudimo, ukoliko nam je stalo, da nam dijete bude lijepo odgojeno i ponaša se "kako treba"
    ali ja sam se u ovih 10god roditeljstva zilijun puta uvjerila da "nikad ne reci nikad".....Doslovno!!
    Djeca nas iznenade, čak i kad bismo mi ruku u vatru dali "ne bi moje dijete to-i.to"

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    21. Srpanj 2017. 20:05

a evo žao je i meni osjećam se debilno jer sam sva usporena i sputava me u poslovima.
    Ali probat ću bar nešto dobro izvuć iz te cijele priče - da me dragi malo češće masira. Dosad mu je bilo tlaka pa svako peti dan i eto ti mojih vena tj kapilara!
    Rekla sam mu baš popodne - kako u prve dvije T nisam imala problema, samo zato jer me svakodnevno masirao a gle sad
    Onda se uvrijedio, da kako ja odmah njega krivim
    pripremam teren da krene štedit za operaciju nagodinu

violeta1
    21. Srpanj 2017. 20:06

Barbs plahte su bas vau hehe 😊😊😊

barbs
    21. Srpanj 2017. 20:06

Treca sreca, ja ne govorim NIKAD NE RECI NIKAD otkad sam ostala trudna jer sam se uvijek šokirala na to kad bi netko rekao: NEPLANIRANO nam se desilo! 
    Ma svi mi pomislimo: neće naše dijete to i to... nema šanse... bla bla bla bla bla i onda eto, u teoriji je jedno, a u praksi je drugo, ali mislim da je dosta i do odgoja, mada su djeca NEPREDVIDIVA 
    Jednom sam čitala na fejsu kako se jedna mama požalila da otkad joj je mala u pubertetu ništa ne pomaže i našle se srati po odgoju neke mame kako se njima to ne može desiti, da je to stvar odgoja... itd.itd... itd... AAAJMEEEEEE, kad se ja sjetim kakva sam JA bila u pubertetu?!?!?!?!?! JADNI moji roditelji... eto... JADNI... i još kad se sjetim da MENE TO ČEKA... aaajmeeeee... i da još kažem: kod mene tako neće biti  NASMIJAT ĆU SE SAMA SEBI!!!! 

treca_sreca
    21. Srpanj 2017. 20:07

lijepe su baš, i bodiji....vidi se da žena ima ukusa. Takve poklone volimooo

barbs
    21. Srpanj 2017. 20:09

Hvaaalaaaa, curke!  I ja sam happy... I plahte su npr dobre i za drugo dijete  Nekako mi se čini da je unisex...
    A kako sam ja skontala, to njena kćerka ima dobar ukus za bodiće  
    Treca sreca, zar ti imaš općenito problema s venama (nisam shvatila????) Ah, naravno, i tu krene NJIHOVA drama: UVIJEK SAM JA ZA SVE KRIV, bla bla bla .... bla bla blaaaaaaaaa.... 
    P.S. Jučer sam mu na moru rekla: TI SI KRIV ZA OVE POPUCALE KAPILARE... AAAAAAAJMEEEE, ETO JOŠ JEDNE "MASNICE" 

violeta1
    21. Srpanj 2017. 20:17

Barbs i ja mene si sad stavila u razmisljanje i jadni i moji roditelji pokraj mene, uvijek sam radila gluposti, al sam i znala kad me tata pogleda sta znaci haha inace tata mi je bio strog.

violeta1
    21. Srpanj 2017. 20:19

Sjedim vani i gledam psa sta radi i skontam poslije kako ne pisem kak spada haha... a nema veze 😂
    Muz i necakinja otisli na igraliste a ja sredila kucu i jos usisam i gotovo. Ujutro idemo na subotnju spicu u grad 😊😊 Pa sutra laganini

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.