Jutro,cure..
Mamuka,ja imam iz bubamare.. punjen je perlicama i stvarno sam prezadovoljna,znaci koristim ga od 3 mjeseca trudnoce,ali vidis da ti je svaki dan sve potrebniji.. bio je poskup ali sad vidim da se svaki euro isplatio.. aa eto vidis,ima i tih koji nisu punjene perlicama sa uredu kvalitetom..
Bubamara ima neke I po 300kn. To mi je too much. A uvik si kupimo nešto tako da damo po 100tinja kn pa do 200 je OK. Ima I neku klub popust al nisan clan kluba. Ne znam jel koja od njih jer su obe mame pa možda I jesu.
Sad sam se odselila sa Splita3.
A kad budem na GO otić ću pa ću vidit. Iako se meni čini da ili ethereal ili Mueller. One kapi I oblačići su mi
Barbs,
Stvarno senoritakova i aurora vec duze vrijeme se nisu javile,iako su zadnji put kad su pisale obje imale nekih problema sa trudnocom.. aa Tea nije pisala ima mozda 10-ak dana..
Nadam se da su dobro..
Upadam brzinski između učenja 😎😃😊
Dobila sam neki mail za popust u H&M (aplikacija)
Pa me zanima da li su njihove pidamice dobre?
Ispadne me u setu oko 45kn jedna.
Mamuka,ja sam svoj platila 30-35 € u bubamari .. stvaarno se ne sjecam.. nisam ninja jos njihov clan..
Dzenny, Tea se bila javila za vikend (čini mi se) da izlazi iz bolnice Ali eto, od toliko komentara se pogubimo...
Suncokretica držim fige da napokon saznate spol 😃
Sto se tiče toplomjera ja planiram uzeti taj Braunov sto ide u uho i vec sam napomenula muzu da tko god mi bude pokušao djetetu staviti toplomjer u guzu, da ce mi se svi odreda Morat naguzit 😂
Imam totalnu diverziju prema tome 😂
jutro cure!
barbs hvala na slici!
tko je pisao o onim vaginalnim probioticima?? koji su ok. da probam i stim..
opet ne nesto zeza dolje,mozda je nista, a mozda glivice opet
I me, ja koristim linex lady vaginalne probiotike, 14 kapsula, svaku vecer prije spavanja stavim jednu. To po preporuci ginekologa preventivno zbog mora i kupanja
Ja više ne koristim vaginalete... Ja koristim, kao i prije trudnoće od JUSTA čavejac koji je antibiotik i nesmije se koristiti preko 7 dana... Zadnji put kad sam osjetila nešto čudno sam ga koristila na 6-7 dana, imala sam pregled i ništa mi nije rekao... Pomaže jako...
Sortiraj odgovore
Najstariji