Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    21. Srpanj 2017. 09:48

Jutro,cure..
    Mamuka,ja imam iz bubamare..  punjen je perlicama i stvarno sam prezadovoljna,znaci koristim ga od 3 mjeseca trudnoce,ali vidis da ti je svaki dan sve potrebniji.. bio je poskup ali sad vidim da se svaki euro isplatio.. aa eto vidis,ima i tih koji nisu punjene perlicama sa uredu kvalitetom..

• Mamuka
    21. Srpanj 2017. 09:50

Bubamara ima neke I po 300kn. To mi je too much. A uvik si kupimo nešto tako da damo po 100tinja kn pa do 200 je OK. Ima I neku klub popust al nisan clan kluba. Ne znam  jel koja od njih jer su obe mame pa možda I jesu.
    Sad sam se odselila sa Splita3.
    A kad budem na GO otić ću pa ću vidit. Iako se meni čini da ili ethereal ili Mueller. One kapi I oblačići su mi

dzenny
    21. Srpanj 2017. 09:51

Barbs,
    Stvarno senoritakova i aurora vec duze vrijeme se nisu javile,iako su zadnji put kad su pisale obje imale nekih problema sa trudnocom.. aa Tea nije pisala ima mozda 10-ak dana..
    Nadam se da su dobro..

mc_mouse
    21. Srpanj 2017. 09:52

Upadam brzinski između učenja 😎😃😊
    Dobila sam neki mail za popust u H&M (aplikacija)
    Pa me zanima da li su njihove pidamice dobre?
    Ispadne me u setu oko 45kn jedna. 

dzenny
    21. Srpanj 2017. 09:53

Mamuka,ja sam svoj platila 30-35 € u bubamari .. stvaarno se ne sjecam.. nisam ninja jos njihov clan..

barbs
    21. Srpanj 2017. 09:54

Dzenny, Tea se bila javila za vikend (čini mi se) da izlazi iz bolnice  Ali eto, od toliko komentara se pogubimo... 

mc_mouse
    21. Srpanj 2017. 09:54

Suncokretica držim fige da napokon saznate spol 😃
    Sto se tiče toplomjera ja planiram uzeti taj Braunov sto ide u uho i vec sam napomenula muzu da tko god mi bude pokušao djetetu staviti toplomjer u guzu, da ce mi se svi odreda Morat naguzit 😂
    Imam totalnu diverziju prema tome 😂

I_me
    21. Srpanj 2017. 10:04

jutro cure!
    barbs hvala na slici!
    tko je pisao o onim vaginalnim probioticima?? koji su ok. da probam i stim..
    opet ne nesto zeza dolje,mozda je nista, a mozda glivice opet 

• sretna
    21. Srpanj 2017. 10:11

I me, ja koristim linex lady vaginalne probiotike, 14 kapsula, svaku vecer prije spavanja stavim jednu. To po preporuci ginekologa preventivno zbog mora i kupanja

barbs
    21. Srpanj 2017. 10:13

Ja više ne koristim vaginalete... Ja koristim, kao i prije trudnoće od JUSTA čavejac koji je antibiotik i nesmije se koristiti preko 7 dana... Zadnji put kad sam osjetila nešto čudno sam ga koristila na 6-7 dana, imala sam pregled i ništa mi nije rekao... Pomaže jako... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.