Za piskenje u Deichmanu😱😱😱 ja bi umrla od srama
A Viktor u mjehuru😂😂😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Treca sreca, ne zgrožavam se toga... Zgrožavam se činjenice da zderu kutiju sladoleda dnevno i onda plaču radi kila… Ali znam samo jednu takvu frendicu.
Eto, ja sam stala na vagu... Jbt u jedan dan sam išla kg dolje! Kad skoro ništa nisam mogla jesti jučer... Nešto mi danas isto probava ne šljaka i već me strah da će opet trčkalica biti u điru
Sanjchi, upravo tako! JOŠ MAAAALOOOO!!!! Ja samo bebi govorim da izdrži
Ne želim da se rodi prije nego apartman bude free... hahahaha... Opala, malecka lupka 100/h?!
Zna biti slatko, ali ponekad i čudno i nelagodno...
Jutro cure evo mi smo se budile, pa laganini dorucak i kavica. Nocas nisam bas mogla spavati 🤔 pa sam jutros duze ostala u krevetu. Danas moja starija necakinja ide kod mojih a mlada dolazi. A sutra idem u pohod u lidlo 😊😊 jedva cekam hehe..odmah cu do kika skoknit vidit sta ima 😊
Treca sreca, ne zgrožavam se toga…Zgrožavam se činjenice da zderu kutiju sladoleda dnevno i onda plaču radi kila… Ali znam samo jednu takvu frendicu.
Eto, ja sam stala na vagu… Jbt u jedan dan sam išla kg dolje!Kad skoro ništa nisam mogla jesti jučer… Nešto mi danas isto probava ne šljaka i već me strah da će opet trčkalica biti u điru
Sanjchi, upravo tako! JOŠ MAAAALOOOO!!!!
Ja samo bebi govorim da izdrži
Ne želim da se rodi prije nego apartman bude free… hahahaha… Opala, malecka lupka 100/h?!
Zna biti slatko, ali ponekad i čudno i nelagodno…
Opa kila dole...morat cu i ja malo smanjiti 😉 kad iduci mj dodem kod svog ginekologa ostat ce mi paf hahahah... a ko ga sljivi jos malo i mali ce van 😂
Ja sutra idem s mamom u shopping u Lidl! I onda ću ostati kod nje jer u 12.30 imam pregled u bolnici, pa ću tamo ručati i spremiti se. Jedva čeeeekam pregled. Baš me zanima što će mi reći i ako se bebač okrenuo... Na 4Du je rekla ginekologica da do 35.tjedna ima fore da se okrene... A moram sutra i kod soc.ginekologa javiti se za pregled... Pa ću s njime popričati o svemu!
Violeta, ja sam radi sračke očito išla dolje! AHAHHA Što ne znači da neću to vratiti! HAHAHAH A i kako si rekla, još 2 mjeseca i bebači su tu s nama a za kile ćemo se brinuti otom potom!
Treca sreca, moj je bio i jos e zahtjevan. Taj se budio prvih mjesec dana svakih pola sata-sat. Nacicavao preko pola sata, dalje se nastavio budit svakoh sat-2, cijeeeelu noc sam provela budna, a da ne pricam kako se jedno vrijeme redovito budio u 4-5 ujutro i nije htio zaspat po 2 h. Ali jednostavno ga nisam htjela stavljat u nas krevet jer nisam htjela da se navikne tako spavat. Tako da, i sa zahtjevnom djecom se moze postic da spavaju u kinderbetu, naravno, mami je tada teze, ali gledajuci dugorocno se isplatilo
Hahahahaaha mislim da za sutra sve imamo isti plan: LIDL 🤣🤣🤣
url=https://lilypie.com]
Sanjchy,ne bole me vise noge ali su i dalje natecene...ali sta je tu je...rekao mi doktor da sad trebam vise odmarati pa sam mu rekla da moze,nakon 15.8 kad prodje feragosto...
Pupy, neka si ti dragome na vrijeme rekla sve!!!! Neka zna! Nemoj dozvoliti da ti se petlja...
JEDNO je savjetovati i pomoći ti, a drugo nametati svoje mišljenje. To je i meni radila, ali ja sam ostala trudna 4 mjeseca prije pira i onda sam se fokusirala da se ne stresiram radi bebe.... Ako ne, SJEKIRE bi letjele!
Ali da se razumijemo, nisu ni one toliko krive koliko naši muževi... Da samo s vremenom se dignu na noge i kazu kad je DOSTA bilo bi drugačije.
Super mi je moja teta: jaaaaao, ja da imam novaca bih kupila i sinu i kćerki stan - ŠTO DALJE OD MENE!
A takav je i moj tata! On nas jaaaakooo voli, ali cijeli život je živio pored punice i hoćeš-nećeš i ona se voljela petljati, pa bi joj on rekao s vremenom što ju ide i ona ne bi pričala s njime 3-4 dana i onda bi se smirila, manje petljala... ali opet sve po starom...
Kad živiš pored njegovih ili on pored tvojih, nije lako, nećemo se lagati! Ima tu uvijek petljanja... Meni su moji rekli da ako želimo da dođemo slobodno živjeti kod njih u stanu, a oni će otići na selo (tata je tamo otkad je išao u penziju), ali da nam ni tamo neće biti lako jer je moja nona tamo i ona se isto voli petljati i jedno 20x dnevno je tamo, ako je netko kod kuće
Da se razumijemo, ja svoju nonu obožavam... Ona me odgojila, ali s njom volim biti na 2 sata... Sve što je preko tih 2 sata znači da je sve spremno za neki novi rat... hahaha i ona i ja smo težak karakter... Tj. cijela moja obitelj ima težak karakter, ali to ne priznaje... Nona i ja smo toga svijesne i to kažemo!
Sortiraj odgovore
Najstariji