Barbs, brzo ce i 9. mjesec...evo jos par dana i 7. je gotov...a kad sam vidla plusic bio je 2. mjesec...vrijeme proletilo😊
Suncokretica, meni ista kilaza od kontrole do kontrole bila sad i reko je dok da je to ok. Trbuh raste a ne brini na kile...😜
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro cure!
Natasha i meni se cini da beba vise udara dolje, a glavicu osjetim iznad pupka. Ne mogu skuzit kako je okrenut! 😂 Prvo sam mislila da je poprecno, sad mi se cini da je glavica gore a noge dolje jer udarce osjecam ili dolje ili u boku, dok glavicu pomice iznad pupka nekako. Jedva cekam pregled da vidim sto ce reci.
Jel se nekoj pocela pojavljivati bol u pubicnoj kosti? Citala sam da je to normalno i da se dogada zbog utjecaja hormona, mene ne boli jako ali nekad kad ustanem znam osjecati bas kao da kost bolucka. Navodno se kosti sire pa to osjecamo tako.
Suncokretice to za kilazu...znam da te brine. I meni je bilo cudno sta sam jedba 1kg se makla izmedju 2 pregleda zadnja (a znas da inace puno dobivam, dosad skoro 15kg...i do kraja ce vjv bit 20tka opet kao i svaku preth T) a no trbuh nisam bas ocigledno vidila da se "pomakao" ( kad dodje do neke tocke onda je to vishe okom tesko registrirat razliku, pogotovo sta ga gledas svaki dan) i tek me smirilo kad je na uzv dr pomjerio i kad sam skuzila da je od tih mojih jedva 1000gr beba napredovala 500gr u tom periodu. A jedem stalno jednako (puuuuuno!)
Ovo sta se barbs zgraza za neku svoju frendicu koja "pojede cijelu kutiju sladoleda jer joj eto - doslo" to sam ja sladoleda, kolaca, naravno tonu voca....ugl od tog bi netko nabio 3x vishe kg samo eto ja imam takav metabolizam...ili mozda imam i ja gliste ko djeca pa mi sve pojedu
*ovo se malo zajebavam, ak sam skupila gliste od njih ubit cu se, jer oni su svi na terapiji a ja jadna moram cekat da rodim i tek onda smijem pit (i to ne zmam zbog dojenja, dal se smije i poslije, al do poroda svakako NE)
žena-majka-carica:)
Treca sreca, nadam se da nisi glistice pokupila😩
Lidl...hehehe.....ipak ne krecemo sutra na more, nego iduci tjedan. Al ne bunim se..ne smijem sutra ni blizu Lidlu jer sam jucer narucila pelene i ostalo, a ako odem, potrosit cu svu naknadu. Hahaha...
Spavanje s bebom - nema tu "ja ne bih da moje dijete..."
Nitko ne bi, da ga se pita, da mu jedna mala beba uprablja i diktira zivotom. Ali ako rodite zahtjevno dijete, kao sto je recimo bio moj prvorodjenac, budete bile sretne da spava i onako kao na slikama....samo da spava!
Isto je i za hranjenje...svaka bi mama htjela da joj dijete ima "reda" ali ako dobijes dite koje nece pa mece jest (a ti ga moras nahranit jer pobogu umrit ce ako ne jede i ne spava) onda tu bude hranjenja kakvog niste prizeljkivali ni planirali, u svim pozama, kad i kako bebi pashe.....duuuugih hranjenja od sat vrimena (umisto normalnih 3-4min) itd
NIKAD NE RECI NIKAD!
tako da bolje ne komentirati "moje dijete nece nilad...to-i-to" dok ne rodite:)
Ja sam za sto stvari tako "jezik pregrizla"
- jer veci dio na koncu ovisi o samom djetetu, koje vec od rodjenja ima svoj karakter koliko god to vama bilo nexamislivo...i nisu sve bebe jednako lako odgojive..
žena-majka-carica:)
A znam da ne treba nikad rec NIKAD...samo sam rekla da ne bih htjela. A naravno da se to sve izjalovi😂😂
Treca sreca sad si me sjetila kad sam prije koju godinu isla u shoping sa frendicom i njenom malom od 3g koja se popiskila usred Deichmana, pa smo cistile pod, s tim da sam se ja morala ispricavati i traziti da nam daju nesto da ocistimo jer ona nije znala jezik 😓
Violeta mislim da ce ti poslje biti drago zbog stednje jer da su ti sad ti novci nebi mogla odoljeti, a i ovako ce beba sve imati, a tebi ce novci ostati za druge stvari
Moj Viktor također lupa ko lud, na momente mi se cini da se rastegnuo po cijeloj duzini dijagonalno 😅
A najvise voli mjehur 😣
Reko je moj muz da ce istetovirat "Viktor u srcu", a ja sam rekla da cu "Viktor u mjehuru" 😉😜
url=https://lilypie.com]
Spavanje s bebom - nema tu "ja ne bih da moje dijete…"
Nitko ne bi, da ga se pita, da mu jedna mala beba uprablja i diktira zivotom. Ali ako rodite zahtjevno dijete, kao sto je recimo bio moj prvorodjenac, budete bile sretne da spava i onako kao na slikama….samo da spava!
Isto je i za hranjenje…svaka bi mama htjela da joj dijete ima "reda" ali ako dobijes dite koje nece pa mece jest (a ti ga moras nahranit jer pobogu umrit ce ako ne jede i ne spava) onda tu bude hranjenja kakvog niste prizeljkivali ni planirali, u svim pozama, kad i kako bebi pashe…..duuuugih hranjenja od sat vrimena (umisto normalnih 3-4min) itd
NIKAD NE RECI NIKAD!
tako da bolje ne komentirati "moje dijete nece nilad…to-i-to" dok ne rodite:)
Ja sam za sto stvari tako "jezik pregrizla"
- jer veci dio na koncu ovisi o samom djetetu, koje vec od rodjenja ima svoj karakter koliko god to vama bilo nexamislivo…i nisu sve bebe jednako lako odgojive..
Bas tako! Moj je bio zahtjevan. Izmedju 4 i 16 mjeseci starosti, svaku noc se budio po 7-8 puta. I ustao bi ujutro prije 6. A prije nego sto sam rodila, bila sam uvjerena kako ja takvima mogu stati u kraj. Malo sutra. Dubila sam na glavi da odspava 2 sata u komadu. S ovim djetetom sam malo objektivnija, s manje ocekivanja i vise iskustva. 😊
Sretno na preglefima i OGTT-u. 😚😚😚
Treca srecasad si me sjetila kad sam prije koju godinu isla u shoping sa frendicom i njenom malom od 3g koja se popiskila usred Deichmana, pa smo cistile pod, s tim da sam se ja morala ispricavati i traziti da nam daju nesto da ocistimo jer ona nije znala jezik 😓
AJMEEEEE…ja bi propala u zemlju od sramaaa😱😱😱😱
Reko je moj muz da ce istetovirat "Viktor u srcu", a ja sam rekla da cu "Viktor u mjehuru" 😉😜
Hahahhahahah….Viktor u mjehuru😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji