Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Srpanj 2017. 09:08

Barbs, brzo ce i 9. mjesec...evo jos par dana i 7. je gotov...a kad sam vidla plusic bio je 2. mjesec...vrijeme proletilo😊
    Suncokretica, meni ista kilaza od kontrole do kontrole bila sad i reko je dok da je to ok. Trbuh raste a ne brini na kile...😜

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    19. Srpanj 2017. 09:14

Jutro cure!
    Natasha i meni se cini da beba vise udara dolje, a glavicu osjetim iznad pupka. Ne mogu skuzit kako je okrenut! 😂 Prvo sam mislila da je poprecno, sad mi se cini da je glavica gore a noge dolje jer udarce osjecam ili dolje ili u boku, dok glavicu pomice iznad pupka nekako. Jedva cekam pregled da vidim sto ce reci. 
    Jel se nekoj pocela pojavljivati bol u pubicnoj kosti? Citala sam da je to normalno i da se dogada zbog utjecaja hormona, mene ne boli jako ali nekad kad ustanem znam osjecati bas kao da kost bolucka. Navodno se kosti sire pa to osjecamo tako. 

treca_sreca
    19. Srpanj 2017. 09:14

Suncokretice to za kilazu...znam da te brine. I meni je bilo cudno sta sam jedba 1kg se makla izmedju 2 pregleda zadnja (a znas da inace puno dobivam, dosad skoro 15kg...i do kraja ce vjv bit 20tka opet kao i svaku preth T) a no trbuh nisam bas ocigledno vidila da se "pomakao" ( kad dodje do neke tocke onda je to vishe okom tesko registrirat razliku, pogotovo sta ga gledas svaki dan) i tek me smirilo kad je na uzv dr pomjerio i kad sam skuzila da je od tih mojih jedva 1000gr beba napredovala 500gr u tom periodu. A jedem stalno jednako (puuuuuno!)
    Ovo sta se barbs zgraza za neku svoju frendicu koja "pojede cijelu kutiju sladoleda jer joj eto - doslo" to sam ja  sladoleda, kolaca, naravno tonu voca....ugl od tog bi netko nabio 3x vishe kg samo eto ja imam takav metabolizam...ili mozda imam i ja gliste ko djeca pa mi sve pojedu 
    *ovo se malo zajebavam, ak sam skupila gliste od njih ubit cu se, jer oni su svi na terapiji a ja jadna moram cekat da rodim i tek onda smijem pit (i to ne zmam zbog dojenja, dal se smije i poslije, al do poroda svakako NE)

žena-majka-carica:)

Kiki156
    19. Srpanj 2017. 09:16

Ps. Sutra krece akcija u Lidlu! 

19. Srpanj 2017. 09:20

Treca sreca, nadam se da nisi glistice pokupila😩
    Lidl...hehehe.....ipak ne krecemo sutra na more, nego iduci tjedan. Al ne bunim se..ne smijem sutra ni blizu Lidlu jer sam jucer narucila pelene i ostalo, a ako odem, potrosit cu svu naknadu. Hahaha...

treca_sreca
    19. Srpanj 2017. 09:23

Spavanje s bebom - nema tu "ja ne bih da moje dijete..." 
    Nitko ne bi, da ga se pita, da mu jedna mala beba uprablja i diktira zivotom. Ali ako rodite zahtjevno dijete, kao sto je recimo bio moj prvorodjenac, budete bile sretne da spava i onako kao na slikama....samo da spava! 
    Isto je i za hranjenje...svaka bi mama htjela da joj dijete ima "reda" ali ako dobijes dite koje nece pa mece jest (a ti ga moras nahranit jer pobogu umrit ce ako ne jede i ne spava) onda tu bude hranjenja kakvog niste prizeljkivali ni planirali, u svim pozama, kad i kako bebi pashe.....duuuugih hranjenja od sat vrimena (umisto normalnih 3-4min) itd
    NIKAD NE RECI NIKAD!
    tako da bolje ne komentirati "moje dijete nece nilad...to-i-to" dok ne rodite:)
    Ja sam za sto stvari tako "jezik pregrizla"
    - jer veci dio na koncu ovisi o samom djetetu, koje vec od rodjenja ima svoj karakter koliko god to vama bilo nexamislivo...i nisu sve bebe jednako lako odgojive..

žena-majka-carica:)

19. Srpanj 2017. 09:29

A znam da ne treba nikad rec NIKAD...samo sam rekla da ne bih htjela. A naravno da se to sve izjalovi😂😂

• Dena1009
    19. Srpanj 2017. 09:32

Treca sreca sad si me sjetila kad sam prije koju godinu isla u shoping sa frendicom i njenom malom od 3g koja se popiskila usred Deichmana, pa smo cistile pod, s tim da sam se ja morala ispricavati i traziti da nam daju nesto da ocistimo jer ona nije znala jezik 😓

Violeta mislim da ce ti poslje biti drago zbog stednje jer da su ti sad ti novci nebi mogla odoljeti, a i ovako ce beba sve imati, a tebi ce novci ostati za druge stvari 

Moj Viktor također lupa ko lud, na momente mi se cini da se rastegnuo po cijeloj duzini dijagonalno 😅
    A najvise voli mjehur 😣 
    Reko je moj muz da ce istetovirat "Viktor u srcu", a ja sam rekla da cu  "Viktor u mjehuru" 😉😜

url=https://lilypie.com]

• M@lena
    19. Srpanj 2017. 09:36

treca_sreca

Spavanje s bebom - nema tu "ja ne bih da moje dijete…"
    Nitko ne bi, da ga se pita, da mu jedna mala beba uprablja i diktira zivotom. Ali ako rodite zahtjevno dijete, kao sto je recimo bio moj prvorodjenac, budete bile sretne da spava i onako kao na slikama….samo da spava!
    Isto je i za hranjenje…svaka bi mama htjela da joj dijete ima "reda" ali ako dobijes dite koje nece pa mece jest (a ti ga moras nahranit jer pobogu umrit ce ako ne jede i ne spava) onda tu bude hranjenja kakvog niste prizeljkivali ni planirali, u svim pozama, kad i kako bebi pashe…..duuuugih hranjenja od sat vrimena (umisto normalnih 3-4min) itd
    NIKAD NE RECI NIKAD!
    tako da bolje ne komentirati "moje dijete nece nilad…to-i-to" dok ne rodite:)
    Ja sam za sto stvari tako "jezik pregrizla"
    - jer veci dio na koncu ovisi o samom djetetu, koje vec od rodjenja ima svoj karakter koliko god to vama bilo nexamislivo…i nisu sve bebe jednako lako odgojive..

Bas tako! Moj je bio zahtjevan. Izmedju 4 i 16 mjeseci starosti, svaku noc se budio po 7-8 puta. I ustao bi ujutro prije 6. A prije nego sto sam rodila, bila sam uvjerena kako ja takvima mogu stati u kraj. Malo sutra. Dubila sam na glavi da odspava 2 sata u komadu. S ovim djetetom sam malo objektivnija, s manje ocekivanja i vise iskustva. 😊
    Sretno na preglefima i OGTT-u. 😚😚😚

19. Srpanj 2017. 09:36

Dena1009

Treca srecasad si me sjetila kad sam prije koju godinu isla u shoping sa frendicom i njenom malom od 3g koja se popiskila usred Deichmana, pa smo cistile pod, s tim da sam se ja morala ispricavati i traziti da nam daju nesto da ocistimo jer ona nije znala jezik 😓

AJMEEEEE…ja bi propala u zemlju od sramaaa😱😱😱😱

Reko je moj muz da ce istetovirat "Viktor u srcu", a ja sam rekla da cu "Viktor u mjehuru" 😉😜

Hahahhahahah….Viktor u mjehuru😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.