Jutro komadi!
Mene se bebica sinoc javljala :D i dragi je osjetio! 😍
Sto se tice sveki hehe...ajme meni :D! Zivim s njom 10 dana i dragi joj je pricao da sam 'luda' sto se tice cistoce i pitala sam je da li smijem ubijat vrijeme da preslozim, ocistim i kaze nema frke, a kako je na godisnjem i ona se bacila na posao. Nas dvije smo cijelu kucu okrenule i sama se cudi kako je bilo sve prljavo (mada ne mogu vjerovat da je dopustila takav kaos), i stalno ponavlja i puse : 'ti si stvarno luda!'
🤓😂😂
Ispricava se jos da se uljuljkala uz tri muska doma; pokrecile smo tri sobe, montirale police u kuhinju, ribale sve, jos trebam smislit nacin ili materijal na koji se dlake od pasa ne primaju (pod br 1 treba redovno cistit)....pa bi presvukla kuhinjsku klupu i stolce!
Uglavnom, bolje da je sveki takva nego da mene naterava da glancam 😀
Drage, jel smijem koristit canesten ? Pecka me dolje...
Sretna, ni ja nebi htjela Luciju ucit da spava s nama. Ima svoj krevet, i nekak mi se ne svida to zajednicko spavanje. Prvih 6-7 mj cemo bit avi skupa u sobi a onda iduce ljeto (ako Bog da) cemo si sredit spavacu pa ce ona ostat sama u sobi. Jel to rano, imat ce min 8 mjeseci kad ju ostavimo samu (sobu do)?
Yel, neka ste se lijepo slozile i picistile...a mozda koza? Il nesto takvoga? Lako se prebrise vlaznom krpom i dobro
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ja jos pola sata i gotova, prezivjela ogtt. 🎉 Tolko sam procitala negativnih iskustava o povracanju i rusenju u nesvijest da sam to i ocekivala, al ocito svatko reagira drukcije. Jedva cekam se sad najesti, bas sam gladna.
Bravo Belle! Joj i ja sam jedva cekala hranu😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro!
Ja sam sinoć dosta loše spavala, okretala se na sve strane, kukovi me opet bolili, a beba usred noći počela lupati po mjehuru. Očito ima neki noćni party
U zadnje vrijeme dosta jače i češće lupa a ja uživam u tome
Giovi, drago mi je da je pregled dobro prošao! Nadam se da ćete se riješiti bakterije što prije i uspješnije
IvanaIvica, super izgledaš!
Natasha, mene češće lupa prema naprijed, ali u zadnje vrijeme je isto počela po crijevima, al samo neka lupaju...
Treća sreća, kod tebe kazalište hehe, al to sve čeka i nas tak da se moramo naviknuti
Belle, sretno na OGTT-u!
Jutroooo, curkeeeee... Od sinoc me nije bilo, a bi vec 4 stranice raspisale hahaha
Violeta, da se IZJASNIM... MOJA ideja je bila NE PITATI roditelje... Znaci... Ja sam mogla nabaviti od frendice BESPLATNO krevetic i kupiti samo madrac.... Znaci, JA sam htjela samo prematalicu i staviti ju na staru komodu koju imamo jer apartman je toliko mali da ga ne mozemo nakrcati stvarima.... Ustedili bi svi, pa i mi JAKO puno novaca... NisaM UOPCE htjela pitati nase roditelje da nam pomogu jer su nam pomogli platiti vjencanje i znam koliki je to trosak bio...
Ali... SVEKRVA voli folirati da ima novaca, a nema.. znaci, trebali su ici pocetkom mjeseca u Kopar i na kraju cak ne kaze meni nego sinu da nece ici radi financijskih problema... Boze dragi, nije to sramota!!! Moji kazu kad imaju i kad nemaju...
Ja sam svojoj sveki slala cak i ULTRAPOVOLJNE komode s prematalicom preko beba nove... Oko 800 kn... Mi smo nasu komodu platili oko 500 u Jysku... I razno razne komode s raznim cijenama... PREKO 1200-1300 kn sam se trudila ne gledati, mada su mi neke bile sladje, jer je to PUNO novaca....
Da nemam dragog kojeg TOLIKO brine da njegovo dijete nece imati NOVO i MODERNO, odavno bi sve imali i ne bi pitali nikoga za pomoc... Btw. STETA sto mi tek u 9.stambena stednja istice...
Eto... To je to... Ukratko
Ja sam spavala od nekih 11 h do 8.30 cca... I samo JEDNOM se digla Nadoknadila sam neprospavanu noc...
Ja se jutros vagala i evo meni kilaža stoji ista već 4 tjedna!
Stalno sam na +2 kg.
Jeste li već čule za nekoga da je tako bilo? Vidim vi sve lijepo napredujete s kilažom...
Vidi se da mi trbuh raste pa znam da beba napreduje, ali mi je čudno da ne dobivam ništa kila. Čak mi muž i mama kažu da im se čini da sam smršavila, valjda više u nogama. Mama mi kaže da ni ona nije dobila puno u trudnoći, svega 6-7 kila do kraja.
Jedem sve normalno i zdravo, ujutro zobene pahuljice, ručak uvijek od povrća, mesa i nekog priloga, dosta salate, za večeru ponovim ručak ili pojedem jaja, sendvič s jogurtom i sl. Između uvijek voće tako da se stvarno zdravo hranim. Slatkiše i grickalice ni inače baš ne jedem pa ni sada.
Brinulo bi me da ne vidim da mi trbuh raste i da su udarci bebe sve jači, ali mi je to baš čudno.
Nije da želim dobiti puno kila ali se pitam dal je sve ok kad tako malo dobivam...
Belle, sretmo na ogttu!
Cure, drago mi je sto beba i trudnica napreduju!!
Jaaaaao, tetra krpiceeee... PREPREPRESLATKE... I meni dodje da jos narucim hiihihih... i ja imam jastuk za bebaca.. i moze se i rastvoriri i sluziti kao dekica
Nazalost, jucer u c&au nisam nasla vrecu za spavanje.. Samo u Kiku ali mi se cini da su pretanke... Tj. Nisu one s pufom...
I kupila sam majicu za 8kn Bile na popustu djecje stvari samo sam jedva nasla malo veci broj... Ili su premali ili preveliki bili
Suncokretice, ne brini za kilazu!! Ovdje su mame cesto pisale kako im kilaza ide gore sporo ili pak kako se ne mjenja u tot mjeseci... Ako beba i ti super napredujete, ne mora znaciti da je nesto lose...
Ne mora znaciti da ako je netko dobio 20kg u trudnoci da moras i ti
Suncokretica, meni je ginekologica ovim rijecima rekla: "U trudnoci ne mozete dobiti premalo kila, samo previse. Ako beba raste i uzv mjere su ok nemojte se zamarati manjim dobitkom kila, budite sretni sto ne dobivate puno."
Sortiraj odgovore
Najstariji