Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    17. Srpanj 2017. 14:36

barbs

Mc Mouse, lijepa su kolica!!Meni je ginekolog odbio uvz kad sam došla na pregled 3 dana nakon pregleda u bolnicu…. samo sam ja bila u beduDena, super za bebicu!!!Znači, slijedeći pregled 31.7.? U kojem si sada tjednu?

32+2 tt, sljedeci pregled je 1.8., zatim 16., 23., 30. i 8.9., dan prije termina, ipak je sad rekla 9.9., al mislim da ne moras sve biljezit jer se moze jos i promijeniti.

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    17. Srpanj 2017. 14:42

Dena drago mi je da je sve ok! 😊
    Barbs i ja sam glaaaaadna, inace rucam ranije, oko pol 2, ali bila sam lijena staviti rucak na vrijeme pa sad cekam. Pojela sam 3 breskve! 😂 

17. Srpanj 2017. 14:48

Ja danas kuham jagle...bas sam se zazeljela necega na zlicu😋😋

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

17. Srpanj 2017. 14:49

Barbs, zao mi za ruku...a bit ce baba ima pravo: UBIT CE NAS PROPUH....😂😂😂😂

I_me
    17. Srpanj 2017. 14:58

Ja sam sad napravila pasti sa tunjevinom.. mmmm muz nece niti presretan sad kad dodje kuci 😂😂😂
    I kod mene puse za poludit, odustala sam od mora. 
    A pas mi se ful boji vjetra.. stalno mi joce biti u krilu. Ne mogu ni do wca bez njega.

• sretna
    17. Srpanj 2017. 15:03

Dena, super za pregled!
    Barbs, zao mi je radi ruke, nadam se da je vec bolje 🙃

17. Srpanj 2017. 15:15

I me, hahahhaha.....ni moj nece bit presretan al meni se to jede😀 ak mu ne pase nek ide k mami😂😂😂😂

barbs
    17. Srpanj 2017. 15:21

Ma bolje je ruka....  UBIT CE NAS PROPUH!!! 
    Ma moj dragi moze jesti koliko god pozeli kod svoke mamice, ali ta uvijek isto radi: juha, meso, krumpir, riza, grasak...WUHUUUUUU Toliko si je hvalio mamicu, a uvijek isto kuha za jesti...
    Kako god... Lezim... Pijem nes od vanilije i limunadu .. mali lupka 100/h HAHAHAHHAAH... Uskoro dolaze s posla, pa cu malo jesti s njima vocnu salatu  I cekati da moji prodji po mene da idemo na rodjendan...
    Dena, budem stavila makar ovaj prvi datum 

barbs
    17. Srpanj 2017. 15:22

I me, zao mi je radi psa  Bas je strasljivko ... Ova nasa starija kad grmi aaajmeeee... Ako ju ne zatvorimo u garazu, pobjegne...

mc_mouse
    17. Srpanj 2017. 15:27

Kiki156

Mc mouse zar ti smije naplatit uzv ako ides redovno preko hzzo-a? Lijepa su mi ta kolica!

On je kombinacija HZZO i privatnog 😒

Kontam da mulja s tim jer nikad ne dobiješ račun. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI