Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    17. Srpanj 2017. 10:09

Ahahahahha, Pupy, kao da cujem svog muza... U soku bude kad osjeti jaci udarac: ma sta TO osjecas?! 
    A jucer je prvi put i s trbuhom pricao i rekao: MARIO(tako ga zovemo iz zaj****. Sestra ga je tako prozvala... Inace ce biti DIEGO), idi spavati! Kasno je! (Nasadio mi se na jednu stranu trbuha, pa mi je ispao dosta alijenski hahahaha) i eto, povukao se.. hahahahahahahhahaha kako smo se pocelo smijati!!! 
    A on meni: PA ON CUJEEEEE!!!
    A ja njemu: pa rekla sam ti to jos davno!!!

17. Srpanj 2017. 10:10

Hahahaha Barbs! Slika je fenomenalna. Ja jos nemam taj feeling ali cini mi se da cu ubrzo imat😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    17. Srpanj 2017. 10:11

Slazem se sa, Panicom!!
    Sanjchi, znam ja sta je beton  mi tako pricamo  Da... Tako kazu... Ali kod nas u Puli nema PLANINA ahahhahahahahahahaa... Niti velikih kamenja... Al npr ima sljunkastih stazica  Ali ok... Onda mi frendice s kolicima s velikim kotacima kazu kako im jedva u auto stanu hahahahahhahah

Suncokretica

Mi smo se jučer popodne vratili s izleta, nismo puno nešto šetali, više smo se tresli po cesti (jedan dio su bile one kocke gdje se auto tresao kao lud) i zavojima u autu, bilo je nešto i stepenica dok smo razgledavali. Malo sam se legla da odmorim, odem na wc kad ono smeđi iscjedak 
    Naravno da sam se prepala i u tome trenu od svega nisam ni osjećala bebu. Ne bi izdržala noć da nismo otišli na hitnu pa smo se spremili za Petrovu. Napravili mi pregled i sve je u redu, zatvorena, beba super i ja nisam imala nikakve bolove.
    Kad je gledala cerviks, on je na doticaj lagano krvario, što mi se događalo i prije i nisu otkrili od čega je, doktorica je rekla da bi moglo biti od hormona. Tako da pretpostavljamo da je to opet od toga ili možda od kretanja pa je pukla neka žilica, iako nisam bila umorna niti me bolio trbuh kako nekad zna nakon duže šetnje...
    Danas srećom nema ništa, beba lupa, sad ovaj tjedan odmor i bitno da sam ja obavila pregled da znam da je sve ok jer sam se pošteno isprepadala 

panica

sanjchi255

E da to sam i ja cula, da mali kotaci su ok za beton tj. asfalt. (Valjda se tak pise😂😂)
    A da ako se planira po sljunku, kamenju i sl. da su bolji veliki kotaci.

To je i moj dragi cuo, pa sd samo te kotace gleda, mislim da bi bio najsretniji da auto gume namontiramo na kolica:-)

barbs
    17. Srpanj 2017. 10:12

sanjchi255

Hahahaha Barbs! Slika je fenomenalna. Ja jos nemam taj feeling ali cini mi se da cu ubrzo imat😂

Nisam imala ni ja do nedavno. Mislila sam da je u necemu problem... Ali sve u svoje vrijeme 

barbs
    17. Srpanj 2017. 10:14

Suncokretice, neka si ti isla na hitnu provjeriti!! Drago mi je sto ke sve u najboljem redu i vjerujem ti da si se prepala!!! Uzas... Mozda da malo usporis tempo, za svaki slucaj?! Mene je jucer izmorila setnja od 40ak min, a sve je bilo ravno, kamoli da sam jos se morala penjati negdje .

barbs
    17. Srpanj 2017. 10:15

Panica, ja sam rekla muzu neka pogleda na ebayu ako ima za naruciti vece kotace! HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHHAHAHA Jer je on dosta uporan 

panica
    17. Srpanj 2017. 10:15

Suncokretica

Mi smo se jučer popodne vratili s izleta, nismo puno nešto šetali, više smo se tresli po cesti (jedan dio su bile one kocke gdje se auto tresao kao lud) i zavojima u autu, bilo je nešto i stepenica dok smo razgledavali. Malo sam se legla da odmorim, odem na wc kad ono smeđi iscjedak
    Naravno da sam se prepala i u tome trenu od svega nisam ni osjećala bebu. Ne bi izdržala noć da nismo otišli na hitnu pa smo se spremili za Petrovu. Napravili mi pregled i sve je u redu, zatvorena, beba super i ja nisam imala nikakve bolove.
    Kad je gledala cerviks, on je na doticaj lagano krvario, što mi se događalo i prije i nisu otkrili od čega je, doktorica je rekla da bi moglo biti od hormona. Tako da pretpostavljamo da je to opet od toga ili možda od kretanja pa je pukla neka žilica, iako nisam bila umorna niti me bolio trbuh kako nekad zna nakon duže šetnje…
    Danas srećom nema ništa, beba lupa, sad ovaj tjedan odmor i bitno da sam ja obavila pregled da znam da je sve ok jer sam se pošteno isprepadala

Bitno da je sve u redu, ja bi se isto sva isprepadala

panica
    17. Srpanj 2017. 10:19

barbs

Panica, ja sam rekla muzu neka pogleda na ebayu ako ima za naruciti vece kotace! HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHHAHAHA Jer je on dosta uporan

Tak i ovaj moj, neki dan je zapeo za neka gadna u bubamari samo zbog kotaca, a ja ih jedva po ducanu prazna pogurala, tesko je rukovati s kolicima koja imaju velike kotace, a da ne govorim o tome sto su odmah i visa, oa meni na mojih 157 dodju do vrata.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.