Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    15. Srpanj 2017. 13:21

Violeta, neka si im ti pokazala gdje im je mjesto!!! Najgore je kad roditelji PREVISE dozvoljavaju djeci ..

15. Srpanj 2017. 13:26

Sanjchi, Barbs, oni brane psima da sami uzimaju klopu sa stola, ali ih hrane sa stola, znaci sjede na klupi s njima i guraju njusku u tanjur i dobiju zaligaj i kad zavrse s ruckom daju im tanjure da lizu.
    Ja polako gubim zivce.
    Jucer sam nakon krecenja dosla po sendvic, sjednem i naseru mi se psi, uzela sendvic i otisla u spavacu jest.
    Da! Psi dominiraju u toj kuci! 
    Mora se znati red i sa zivotinjama i sa djecom! 
    A sa bebom?? Dobit cu fraze jbt!!
    Ako se ne promjene neke stvari idem na stan, boli me kifla! 
    Pa sta cu hranit bebu na dlacurinama po kutnoj i stolcima i jos ce traziti hranu od bebe!!
    Rekla sam im da ce se morat psi naviknut da se maknu od bebe! Ako to nece ici beba i ja jedemo u spavacoj, onda cu stan trazit
    Pun k mi je!

• Mamuka
    15. Srpanj 2017. 13:34

Sanjchi bas mi je za zbog tog sta si prosla. To je stvarno koma. Triba tu puno snage da se vratis u normalu i mozes imat normalan odnos prema drugima. Ali vidis da si uspila, znaci dovoljno si jaka da to ostavis iza sebe. Nemoj to nikad zaboravit. Cesto zaboravimo koliko smo jaki da neke stvari odradimo/pridjemo priko njih.
    Ja znam da kod nas to nije popularno, al mozda da odes kod psihologa i s njim malo porazgovaras. Mozda samo da ti posvjesti neke stvari i da te ohrabri da mozda rjesis stvar s mamon do kraja.
    Mislim da trudnoca cini svoje pa malo vise razmisljas o tome svemu i preispitujes.
    Mislim da ne misli vecina da si lagala al ljudima je to strasno i mozda se malo zbog tog suzdrzavaju. Ali nek te to ne brine, ne zivis zbog sela nego zbog sebe. 
    Ti si jaka zena i to zapamti! ❤

15. Srpanj 2017. 13:35

Stvarno mi je muka od svega...
    Pijem kavu jucer i sjedim i 'mali pas' skace sa stolca na kutnu i preko nogu mi ide (preko one stvari)! E kad meni pukne film

15. Srpanj 2017. 13:38

Sanjchi, zao mi je zbog odnosa s mamom...
    Nisam shvatila jeli to tebi rekla u afektu ili tati?
    Ljudi svasta izgovore kad su ljuti..
    Zao mi je :/

15. Srpanj 2017. 13:45

Barbs, ja u skladu a vremenom..kad je kisa, placem a kad je sunce smijem se😂 tako i danas. Vjerojatno hormoni jos dodatno djeluju pa intenzivnije sve osjecam. Super za kadicu! 👏👏 a jel imas blizu Kik? Oni su ti ok s cijenama...ja cu popodne odletit vidjet sta ima tamo☺
    Mamuka..palo mi je par puta na pamet ali mislim da bi svi oko mene mislili da sam luda sto idem tamo😂 nekako ja to sama sa sobom pregrmim, napisem koju pjesmu i onda mi bude lakse. Mozda bi stvarno trebala, da to jednom zasvagda rijesim ali mislim da jos nisam spremna suocit se s njom i sa svime. Hvala ti na rijecima💕
    Yel, jooj jadna ti..ja sam svoje evo sad pustila malo u kucu jer kisa vani pada i ruzno je. Al na podu leze, spavaju..mirni su. A ovo je mama rekla tati, jer su se svadali i mama mu je predbacivala za ljibavnicu (dal ju je imao, ne znam i ne ulazim u to) i onda je rekla da mu je iz inata rodila mene da bi ga ljubavnica ostavila...nesto takvoga..davno je bilo pa se ne sjecam tocno ali to je poanta.

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Newlife2017
    15. Srpanj 2017. 14:01

mamiteee,imam jedno pitanje ne vezano za ove teme sada.. (bez zamjere)..
    znaci mjerim si secer onim aparaticem dva puta dnevno.sad sam izmjerila jedan sat nakon rucka..
    pokazalo mi je 3,6..pa sad ne znam dal je to mozda prenisko?
    malo mi je cudno da mi je sad tako nisko a kao poviseni mi je..
    vise nista ne kuzim oko toga kak mora biti i kak ne mora...

barbs
    15. Srpanj 2017. 14:11

Sanjchi, općenito smo svi mi kao i vrijeme 
    Srećom imamo 2 Kika u Puli  I to je jedan blizu mojih, pa je rekla mama da je svaki dan tamo 

barbs
    15. Srpanj 2017. 14:11

Yel, bome nije tebi lako!!!  
    Ja obožavam pse i životinje OPĆENITO, ali što je previše je previše! 

barbs
    15. Srpanj 2017. 14:16
    Kadica :)
    Kadica :)

Sveki kupila set za kupanje
    Sveki kupila set za kupanje
    Jastuk :)
    Jastuk :)

tetra pelene i tetra krpice :)
    tetra pelene i tetra krpice :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.