Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    15. Srpanj 2017. 16:27

Sanjchi ne mogu vjerovat sto si sve prosla i to kao malo dijete, jako mi je zao, to je stvarno prestrasno. Nazalost, kad su takve stvari u pitanju ljudima je lakse zabit glavu u pijesak i pravit se da nista nije bilo. Takav je nas narod, nazalost. Nije stvar u tome vjeruju li ti ili ne, nego jednostavno bjeze od toga. Zato se i ti makni od svih njih i zivi svoj zivot, okruzi se ljudima koji te vole i svu ljubav koju nisi imala daj svome djetetu i vidjeti ces, kad rodis, ta ce ti se ljubav vratiti i ispuniti sve praznine. Mnoge bi unistilo to sto si ti prosla, ali ti si jaca od toga i svaka ti cast na tome. ❤️

15. Srpanj 2017. 16:37

Kiki vjeruj da je bilo trenutaka kad sam pomisljala na svakakve gluposti. Ali glasic u meni mi nije dozvoljavao da ih napravim. Skola je bila moj spas. Ja sam se zabila u knjige, u ucenje. Cijelu osnovnu sam prolazila s 5, samo 7. razred s 4. U srednjoj (ekonomska) prva dva razreda s 4 a druga dva s 5. Htjela sam dokazat, najprije samoj sebi, pa onda svima ostalima, da ja nesto vrijedim. To sam i uspjela. Sebi sam dokazala...a za druge me vise nije ni briga. Sad mi je bitno da budem sretna sa svojim dragim i nasom bebicom, da imam obitelj-sretnu obitelj!

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    15. Srpanj 2017. 17:00

Vjerujem da si svasta pomislila, ali hvala Bogu da si ostala jaka. I svaka ti cast sto si pronasla snagu u pravim stvarima, skoli, ucenju, pisanju, urednom zivotu i evo uskoro ces biti i sjajna mama. Naravno da vrijedis i nedaj da te tuda zloca i sebicnost razuvjere. Ti si na dobrom putu i bolja od svih tih losih ljudi. Imat ces sretnu obitelj, a sve drugo je samo ruzna proslost. 

mc_mouse
    15. Srpanj 2017. 17:25

sanjchi255

sanjchi255

Lljubav, njeznost, zagrljaji…lijepe rijeci, topli pogledi…to je ono sto mi igracke i novci ne mogu nadomjestit…

Nije mi citiralo McMause…

Upravo to, zato ce naše bebe imati pregršt naših emocija u izobilju ❤️

mc_mouse
    15. Srpanj 2017. 17:26

Barbs. Ja sam kupila u c&a neku toplu vreću za spavanje. Nedavno je netko bio stavio sliku iste. Bila je 70kn. 

Evo je :)
    Evo je :)

Dorja91
    15. Srpanj 2017. 18:19

Sanjchi roditelje ne biramo. Kako ces i sama uskoro postati majka, dolazi vrijeme kad te i to stanje sve vise podsjeća na tvoju majku. Kad rodis svoje, prvo pitanje biti Ce : je li i mene moja majka voljela kao i ja ovo dijete? Ljubav se ne moze mjeriti, tako misle ljudi koji iskreno ljube, ali ljubav je i prevrtljiva..... Započela si zivot sa osobom pred kojim si iskrena, s kojom si ono sto si istinski ti. Moj ti je savjet: u najdublju ladicu svoje duše spremi svoje ruzne uspomene i ne otvaraj nikada. Ako treba tamo i spremi svoje osjećaje i prema majci. Ne pati za njom, nije zaslužila niti da pomislis na nju. I nikada se nemoj usporedivati s njom. Imas, koliko sam ja shvatila, divan zivot, uzivaj u njemu. Biti ces divna majka. Netko od gore vidi sve. Po tvojim postovima vidim da si jedna skromna, fina, vrijedna, voljena mlada žena a uskoro i majka. Sama si se izdigla iznad svega i uzivaj u tome, ženo uzivaj u zivotu koji je pred tobom, a samo je jedan.

Dorja91
    15. Srpanj 2017. 18:34

Newlife2017

mamiteee,imam jedno pitanje ne vezano za ove teme sada.. (bez zamjere)..
    znaci mjerim si secer onim aparaticem dva puta dnevno.sad sam izmjerila jedan sat nakon rucka..
    pokazalo mi je 3,6..pa sad ne znam dal je to mozda prenisko?
    malo mi je cudno da mi je sad tako nisko a kao poviseni mi je..
    vise nista ne kuzim oko toga kak mora biti i kak ne mora…

barbs
    15. Srpanj 2017. 18:37

Hvala, Mc Mouse, morat cu se zaletiti do C&A...  DA MI NE NESTANE!! 
    Ja sam ipak isla na more... Dragi mi je rekao neka idem s njim na odbojku jer u blizini je lijepa uvalica. More je OSVJEZAVAJUCE, ali cak i previse haha jer nije ni vani toliko vruce pa se ocito rashladilo. Popila sam si i bijelu kavu. Fijaka me uhvatila  
    Ovdje nema puno ljudi... Vjerojatno jer je vec "kasno" a u nema bas sunca... Vidim u daljini jos jednu trudnicu... Ima naaaas 

barbs
    15. Srpanj 2017. 18:39

Juhuuuuuu... PRVI PUT da mi je uspjelo s mobitela uploadati slikuu... Ovdje sam tek dosla... Sunce je piiiiiciloooo.... I taman zaplivam kad eto, sunca nema...

Belle84
    15. Srpanj 2017. 19:35

Barbs predivnooo... ja jos tjedan dana i picim na more, jedva cekam se kupat... moram kupit novi badic jer u stari ne stanem (premale kosarice). Nosila dvojku prije, sad je trojka... jel vi stanete u stare badice?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.