Barbs ne znam jesi išla u pepco, oni ti imaju pelene i gaze i ful su jeftini!!! E i vidla sam da 20.07.u lidlu opet djecije stvari i Peklenica platnene šarene isti povoljno pa eto ako će ko ic da zna!!!
Nadam se da uzivate u suboti popodne 😎😎
Belle, donekle stanem!! Gornji dio upaceg su mi na knap ..
Morat cu ici kupiti jos neki za rezervu
Cure danas sam obavila mini shopping😊😊,imate u pepcu bodice po 9kn,pidamice po 25kn,i u c&a bodice po 30kn,sve dugi rukavi
Hope, ima ima... Svacega Ja sam tamo kupila rucnik i dvije deke..
Imas svega
Cijene su povoljne
Kiki i Dorja hvala vam na rijecima...bas ste me sve danas podigle iz te tuge..hvala vam cure💕
Ja sam popodne provela u gradu s frendicom i kupila sam svojoj Luciji carapice u Bubamari i dvoje stramplice u Kik-u. Sve to za samo 29,00 kn😁
Pa sam dosla doma oko pola 9 i pekla americke palacinke...pravi zavrsetak dana😋😋
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I jos sam se uclanila u Bubamara klub pa sam dobila poklon od njih😁
Barbs, tebi bas lijepo na plazi, samo uzivaj👏👏😘
Kiki i Dorja hvala vam na rijecima…bas ste me sve danas podigle iz te tuge..hvala vam cure💕
Ja sam popodne provela u gradu s frendicom i kupila sam svojoj Luciji carapice u Bubamari i dvoje stramplice u Kik-u. Sve to za samo 29,00 kn😁
Pa sam dosla doma oko pola 9 i pekla americke palacinke…pravi zavrsetak dana😋😋
Ajme sve je lijepo..za curice mi ima divnih stvari 😊
Daaa...ja sam s frendicom obisla puno ducana danas, i bas u svakom sam nasla nesto sto mi ae svida😄 ali nisam imala novaca da sve to kupim😩 budem uskoro👏👏 sad sam potrosila samo 30 kn pa nije strasno. Kad krenem, neznam kako ce me dragi obuzdat😁
Sortiraj odgovore
Najstariji