Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    15. Srpanj 2017. 10:18

mc_mouse

Jutro, nist nisam spavala 😕
    Evo cekam u poliklinici za 4D. Držite fige 😊

Sretnooo!
    Javi novosti i pošalji slikice! 

Newlife2017
    15. Srpanj 2017. 10:18

ma da,znam da je to opet puno stresa ali ako si napravis da ti je ljepo onda nema stresa,samo pozitiva..
    prosla sam svasta sada ovih par mjeseci i naucila sam se koliko toliko nositi s tim svim..tako da,bit ce to sve okej :)
    24.6. smo se vjencali..ne znam kako je vama bilo ali nama je bilo prekrasno,sami obred u crkvi i sve ostalo..ma predivno :)
    ja kazem medeni mjesec,zapravo smo bili u apartmanu od moje kume..to nam je bio dio poklona pa smo isli na tjedan dana malo odmorit od svega i uzivat sami :) Vrsi mulo,kraj Nina.. 

barbs
    15. Srpanj 2017. 10:23

NewLife, slažem se sa svime što si napisala! Meni samo vjenčanje nije bilo stresno koliko je stresno bilo petljanje njegove obitelji  Samo što sam se nekako naučila ne nervirati radi bebača... Da nisam trudna, vjerojatno bi bile sjekire letjele! 
    Neka ste išli gdje god i odmorili!  Mi nismo išli nigdje, nažalost, ali nadoknaditi ćemo to slijedeće godine, pa ćemo ići s bebačem 
    Kad smo kod petljanja - opet sveki jučer sa nekim svojim fiks idejama o komodi! Ja osobno za komodu nisam bila jer nemamo mjesta u malom stanu, pa kad su već tjerali po svome sam rekla neka ju kupe i sada ona fantazira da kakva bi trebala biti, a 1000 x je rekla da sami izaberemo... Znači, što se onda petljaš?! Dođe mi da joj kažem da ako misli non stop sugerirati što trebamo kupiti, neka nam niti ne kupi ništa... Ne volim kad se netko miješa k'o vegeta, pogotovo jer NEMA POJMA o komodama. Kad su njeni sinovi bili bebači toga nije postojalo... ŠTO ONA ZNA O KOMODAMA?!

Newlife2017
    15. Srpanj 2017. 10:29

barbs

NewLife, slažem se sa svime što si napisala! Meni samo vjenčanje nije bilo stresno koliko je stresno bilo petljanje njegove obiteljiSamo što sam se nekako naučila ne nervirati radi bebača… Da nisam trudna, vjerojatno bi bile sjekire letjele!
    Neka ste išli gdje god i odmorili!Mi nismo išli nigdje, nažalost, ali nadoknaditi ćemo to slijedeće godine, pa ćemo ići s bebačem
    Kad smo kod petljanja - opet sveki jučer sa nekim svojim fiks idejama o komodi! Ja osobno za komodu nisam bila jer nemamo mjesta u malom stanu, pa kad su već tjerali po svome sam rekla neka ju kupe i sada ona fantazira da kakva bi trebala biti, a 1000 x je rekla da sami izaberemo… Znači, što se onda petljaš?! Dođe mi da joj kažem da ako misli non stop sugerirati što trebamo kupiti, neka nam niti ne kupi ništa… Ne volim kad se netko miješa k'o vegeta, pogotovo jer NEMA POJMA o komodama. Kad su njeni sinovi bili bebači toga nije postojalo… ŠTO ONA ZNA O KOMODAMA?!

oo bilo je tu svega isto ali necemo o tome..sve se to zaboravi..
    srecom pa je sve bili na malo pa nije bilo tak prestrasno,hahahha :D
    a sta se tice svekrve i svekra..mi nemamo bas tih problema jer zivimo sami u mojoj kuci tako da nam se ne moze petljat bas niko...
    kupila nam je spavacu sobu sad,mi se ljepo zahvalili i to je to..
    znas kak se kaze,svaka cast iznimkama ali sto manje posla s njima to bolje..samo sluzbeno :P ;) 

Suncokretica
    15. Srpanj 2017. 10:55

Vi sve loše spavate, a ja tek sad spavam kako treba kad je malo temperatura pala i ima zraka... 
    Aurora, miruj što više i bit će to sve dobro. Javi nam se da si skratiš vrijeme 
    Treća sreća, pogled je prekrasan, mogu misliti kako uživate...
    Sanjchi, baš ludi san. Al mislim da je to znak da treba sve na vrijeme kupiti, a ne čekati zadnji čas 
    Newlife, nadam se da ste uživali na medenom mjesecu. A za prehranu ćeš se naviknuti s vremenom, sretno s adaptacijom 
    mc mouse, sretno!!
    barbs, kod oticanja baš predlažu da se pije što više vode, voda tjera vodu, tako kažu...

Suncokretica
    15. Srpanj 2017. 10:58

E sad ja o pravnim stvarima 
    Ostalo mi je još 25 dana godišnjeg od ove godine, znam da je još netko pričao da mu je ostalo i da će mu propasti. Ja sam čitala zakon o radu, članak 84. koji kaže:
    (4) Godišnji odmor, odnosno dio godišnjeg odmora koji je prekinut ili nije korišten u kalendarskoj godini u kojoj je stečen, zbog bolesti te korištenja prava na rodiljni, roditeljski i posvojiteljski dopust te dopust radi skrbi i njege djeteta s težim smetnjama u razvoju, radnik ima pravo iskoristiti po povratku na rad, a najkasnije do 30. lipnja sljedeće kalendarske godine.

(5) Iznimno od stavka 4. ovoga članka, godišnji odmor, odnosno dio godišnjeg odmora koji radnik zbog korištenja prava na rodiljni, roditeljski i posvojiteljski dopust te dopust radi skrbi i njege djeteta s težim smetnjama u razvoju nije mogao iskoristiti ili njegovo korištenje poslodavac nije omogućio do 30. lipnja sljedeće kalendarske godine, radnik ima pravo iskoristiti do kraja kalendarske godine u kojoj se vratio na rad.
    Znači li to da ipak možemo iskoristiti godišnji do kraja idućeg godine??
    Ja se nadam da možemo, zovem idući tjedan računovodstvo i pitat ću ih, pozvat ću se na ovaj članak 

• Dena1009
    15. Srpanj 2017. 11:36

Newlife2017

barbs

NewLife, slažem se sa svime što si napisala! Meni samo vjenčanje nije bilo stresno koliko je stresno bilo petljanje njegove obiteljiSamo što sam se nekako naučila ne nervirati radi bebača… Da nisam trudna, vjerojatno bi bile sjekire letjele!
    Neka ste išli gdje god i odmorili!Mi nismo išli nigdje, nažalost, ali nadoknaditi ćemo to slijedeće godine, pa ćemo ići s bebačem
    Kad smo kod petljanja - opet sveki jučer sa nekim svojim fiks idejama o komodi! Ja osobno za komodu nisam bila jer nemamo mjesta u malom stanu, pa kad su već tjerali po svome sam rekla neka ju kupe i sada ona fantazira da kakva bi trebala biti, a 1000 x je rekla da sami izaberemo… Znači, što se onda petljaš?! Dođe mi da joj kažem da ako misli non stop sugerirati što trebamo kupiti, neka nam niti ne kupi ništa… Ne volim kad se netko miješa k'o vegeta, pogotovo jer NEMA POJMA o komodama. Kad su njeni sinovi bili bebači toga nije postojalo… ŠTO ONA ZNA O KOMODAMA?!

oo bilo je tu svega isto ali necemo o tome..sve se to zaboravi..
    srecom pa je sve bili na malo pa nije bilo tak prestrasno,hahahha :D
    a sta se tice svekrve i svekra..mi nemamo bas tih problema jer zivimo sami u mojoj kuci tako da nam se ne moze petljat bas niko…
    kupila nam je spavacu sobu sad,mi se ljepo zahvalili i to je to..
    znas kak se kaze,svaka cast iznimkama ali sto manje posla s njima to bolje..samo sluzbeno :P ;)

NewLife sjetila si me na jednu nasu Međimursku izreku " Čim, čim dalje, tim tim bolje" 😉😉 I ja je se strogo držim 🙃

Aurora jos malo izdrzi ❤ A onda nas razveseli sa slikicom prekrasne, male, zdrave bebe, da se i mi ohrabrimo 😘

Treca sreca ja bih od tog pogleda odmah zaboravila na stepenice 👍👍👍

url=https://lilypie.com]

15. Srpanj 2017. 11:40

Barbs opet svekriva😂😂😂😂 vi izaberite najskuplju pa kad vec hoce platit neka plati😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Suncokretica, bome da, san je lud 😵😵 ma jos nekih mj dana i laganini krece soping. Htio to dragi ili ne😝 vec iduci tjedan ja pocinjem😅 narucujem sa stranice Tetra pelene...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

15. Srpanj 2017. 11:44

Ja sam nekako tuzna i sjetna danas...pospremala sam nesto po sobi i nasla sam stare slike...di smo svi jos bili skupa (mislim na mamu i tatu) tako sretno izgledamo na tim slikama..onda sam vidjela sliku di sam ja s mamom, na krilu joj sjedim i sliku di joj mlada seka sjedi u krilu. Nju grli na slici i smije se a na slici samnom kao da jr ljuta i nekako daleka...tu sam se rasplakala ...sjetila sam se necega sto su si ona i tata davno izgovorili u svadi...da sam ja dijete iz inata...mozda me zato mama i tretira tako svih ovih godina...neznam...bas sam sad tuzna.
    Morala sam to izbacit iz sebe...sorkac 😖

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    15. Srpanj 2017. 11:51

Mcmouse sretno! 
    Suncokretica, mozes stari godisnji iskoristit nakon porodiljnog, tako sam ja s L kad mi je zavrsio porodiljni odmah ostala jos mjesec dana doma da iskoristim stari godisnji.

Mi smo na putu za more, wohoooo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.