Sretna i panica, hvala na informaciji za godišnji, svakako zovem računovodstvo idući tjedan i nadam se da će bit sve ok i da ću to moći iskoristiti...
Sanjchi, jako mi je žao za sve što si prošla u životu, ne mogu si to ni zamisliti. Ako mene pitaš, ti si očito jaka žena jer si uspjela voditi normalan život iza toga svega, završila faks, udala se i evo sad čekaš najveću sreću u životu da popravi sve ono što nije do sada bilo dobro
barbs, baš je prekrasno sve što ste uzeli!
Newlife, ne znam baš puno o tome ali sam našla ovo:
[table][tr][td]doba dana [/td]
[td]ciljni raspon [/td]
[td]prihvatljivi raspon [/td]
[/tr]
[tr][td]prije doručka[/td]
[td]4,0 – 6,5 mmol/L[/td]
[td]4,0 – 7,5 mmol/L[/td]
[/tr]
[tr][td]prije ručka[/td]
[td]4,0 – 6,0 mmol/L[/td]
[/tr]
[tr][td]prije većere[/td]
[td]4,0 – 6,0 mmol/L[/td]
[/tr]
[tr][td]prije spavanja[/td]
[td]6,5 – 8 mmol/L[/td]
[td]5,9 – 10 mmol/L[/td]
[/tr]
[/table]
[table][tr][td]doba dana [/td]
[td]ciljni raspon [/td]
[td]prihvatljivi raspon [/td]
[/tr]
[tr][td]2h nakon doručka[/td]
[td]< 6,5 mmol/L[/td]
[td]< 8,8 mmol/L[/td]
[/tr]
[tr][td]2h nakon ručka[/td]
[td]< 6,5 mmol/L[/td]
[td]< 8,8 mmol/L[/td]
[/tr]
[tr][td]2h nakon većere[/td]
[td]< 6,5 mmol/L[/td]
[td]< 8,8 mmol/L[/td]
[/tr]
[tr][td]02:00h do 04:00h[/td]
[td]6,0 – 8 mmol/L[/td]
[td]8,0 – 10 mmol/L[/td]
[/tr]
[/table]
Galu, Suncokretica hvala na rijecima utjehe💕
Bit ce to sve dobro, sad mi je vec lakse, kad sam to izbacila iz sebe..kasnije ce bit jos i lakse, nadam se...meni je sada najbitnije da je moja bebica dobro i da i ja i dragi jedva cekamo da nam dode. Sve drugo pada u drugi plan i nema smisla pokusavat utjecat na nekoga niti ga promjenit kad on to sam ne zeli...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi mozda sam gruba ali ta te zena samo rodila, to nije mama. Mama takvo nesta nikad ne bi napravila svom djezetu. Ne gubi vrijeme na razmisljanje sta bi bilo kad bi bilo, imas sad svoju obitelj i buducnost pred sobom. Prekrizi sve kao olovkom i prestani se bedirati. Sad imas priliku svom djetetu pruziti sve sto ti nikad nisi dozivjela ni osjetila sa svojom "mamom". Glavu gore!
Barbs super stvarcice. Lip je osjecaj spremat se za bebaca.
Al za drugo je stvarno manja euforija. Malo mi je za sta nisan ko sa micicon, al prvo je prvo. Ima tu puno i pluseva i minusa sa prvim. Al euforija je stvarno veca.
Izgleda da je u zadnjih tjedan dana i stomak narasta, da svih ovih +1.5kg nije samo salo. Al i guz se povecava cini mi se. 😂
Morala sam aplikaciju skinit da se mogu usporedit da vidim da mi sve ove kile nisu salce. 😎😂
Cure zao mi je zbog losih odnosa i događaja sa mamama. Citam ovo i placem ko kisna godina. Moji roditelji su uvijek bili uz mene, pomagali mi i jedini cilj im je da mi budemo sretne. Al ja sam vec, evo, 4.godinu udaljena vise od 1000km. Ponekad se osjecam ko da sam ih iznevjerila svojim odlaskom. Znam da sam odrasla i da moram stvoriti svoj zivot, i oni to znaju i dali su mi do znanja. Al boli me sto im ne mogu pomoci, pogotovo u situacijama kao sada, mama lezi u bolnici, a ja ne mogu ni da je posjetim, dok je ona dvije godine zivota provela samnom u bolnicama dok sam bila mala. 😢😢
url=https://lilypie.com]
Sanjci, zao mi je zbog svega sto si prosla,ali divim se tvojoj snazi 😚
Sve koje ste na moru, uzivajte. Ja malo na selu pa je isto uzivancija naspram zg-a.
Curke u bolnici, sve najbolje zelim, da vas maze i paze 😚
Marijana, i ja to kazem..kad to znam rec tako u razgovoru onda me ljudi cudno gledaju: pa mama ti je, kako mozes tak rec? Ali eto mogu. I rijetko kad osjecam krivnju zbog tih rijeci.
Mamuka, busica bas lijepo raste, i ta kilaza je sigurno u trbuh otisla, ne brini, jer se ne vidi nikakva razlika osim trbuha. 😉
Dena, zao mi je sto nemozes pomoc mami. I sigurna sam da ona zna da bi joj dosla da mozes. Bitno je da imate dobar odnos i da znate da mozete racunat jedna na drugu. Sigurno ti ne zamjera sto joj nemozes doci! 😊
Mrvica, sve smo mi jake..ponekad ni same nismo svjesne koliko😊😚
Joooj bas sam neki dan, kad nas je vose postirali slikice buša, bila fascinirana, kolko su razlicite i lijepe svaka na svoj nacin 😍😍
McMous slikica je odlicna, nas se podbocio rukama i spavao kad smo radili 4D, pa je lice djelomicno skriveno.
Barbs super stvarcice. Ja sam vrecu kupila u c&a ali u DE. Cijene se krecu oko 20€, al ja sam naletila na snizenje pa sam platila tu od 20€ samo 9€. Mozda ima i kod nas.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji