Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Srpanj 2017. 09:47

Jutro cure...ja danas potegnula malo duze sa spavanjem😁
    Treca sreca….pogled fenomenalan!!! 😍
    Ivana nadam se da ce pregled proci super i da ce sve biti ok! Koje mjesto na Pagu planirate posjetit? Mi bi trebali bas u Pag, ali neda mi se tamo jer smo trebali na Hvar di lijepo ima klima, TV.....ovdje nista od tog nemam...😖😖
    Mamuka bas je malisa vezan za pelene pa ih se nikako ostavit..al sad kad tata dode, mozda bude islo brze😅
    Kleaiva nije ni cudo da su te izmorili..heheh...njih 4 plus jedno sto nosis😝 puno je to klinaca..heheh....sad laganini dok ne dodes na more, nemoj se forsat😉
    Jesam sto zaboravila? Osim ovo za pelene...vec smo puno puta pisali o tome pa sam zapamtila...
    Ja sam nocas sanjala da sam rodila deckica i kad vod bi ga htjela ic premotat vristao je...i to onak da su ga culi 3 kuce dalje...hahah..onda mi je dosla patronazna i nekako ga je jedva uspjela smirit da ga premotam. Ja se sagnem u ladicu da uzmem pelenu a on sjedi!!! Hahah...bebac od 3 dana😱😱 i u snu nista nisam imala spremno, dragi je sve kupovao kad smo dosli doma i onda sam plakala😞  probudila sam se i pomislim u sebi:  nema sanse da cemo cekat porod za kupovinu😂😂😂😂😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Newlife2017
    15. Srpanj 2017. 09:49

Pozdrav zene :)
    Evo ja se nisam duuugo javljala,prvo pripreme oko svadbe,onda medeni mjesec,pa se vratili doma i nazad nastavili s adaptacijom kuce tako da nikako da nadjem vremena..
    Ali citam vas kad stignem.. :)
    Sad sam u 25.tj.
    Moja curka je dobro i ljepo raste..sto je najbitnije..
    A ja sam bila u ponedjeljak na ogttu i na granici sam dozvoljenog..tako da sam sada na mjerenju secera svakodnevno kod kuce i na zdravoj prehrani bez meni omiljenih slatkisa :/  ;) ...
    Ali prezivjet cu,sve za dobrobit moje bebe :)
    Vi samo uzivajte u ostatku trudnoce :) :) 

15. Srpanj 2017. 09:49

Za psice, Yel....uzas...pa jel to njegivima inace mormalno tako da psi se penju na stol i jedu na stolu? Mislim da to nikome nebi bilo normalno...po ovome vidim da su psi zapravo gazde u toj kuci..morat ces nekako reagirat i mjenjat neke stvari...

15. Srpanj 2017. 09:55

Newlife2017

Pozdrav zene :)
    Evo ja se nisam duuugo javljala,prvo pripreme oko svadbe,onda medeni mjesec,pa se vratili doma i nazad nastavili s adaptacijom kuce tako da nikako da nadjem vremena..
    Ali citam vas kad stignem.. :)
    Sad sam u 25.tj.
    Moja curka je dobro i ljepo raste..sto je najbitnije..
    A ja sam bila u ponedjeljak na ogttu i na granici sam dozvoljenog..tako da sam sada na mjerenju secera svakodnevno kod kuce i na zdravoj prehrani bez meni omiljenih slatkisa :/ ;) …
    Ali prezivjet cu,sve za dobrobit moje bebe :)
    Vi samo uzivajte u ostatku trudnoce :) :)

Bokic Newlife...nadam se da si uzivala na medenom mjesecu😉 sada samo laganini, adaptacija je uvijek gnjavaza (znam jer to prozivljavam vec drugo ljeto) pa ces se i nazivcirat i svasta...ali nemoj se previse nervirat, cuvaj sebe i bebicu. Za OGTT, bit ce sve ok, samo se malo pripazi...super za curku😍 javi nam se kad stignes😁 i svakako, uzivaj i ti u ovim carobnim mjesecima koji su pred tobom😘

barbs
    15. Srpanj 2017. 10:07

Jutroooo, curkeeee!! I mi smo bome produzili sa spavanjem... Sinoc sam oko 10 zaspala i oko zbudila se nakon pola sata da nastavim gledati film hahahaha svako toliko bih zakljucala, pa se dragi vratio doma i poceo je pricati k'o da je podne!!!  Poludila sam hahahahhaaas .... Budila sam se cesto po noci da idem piskiti, ali me to nije sprijecilo u daljnjem spavanju 
    Curke, uzivajte na moru!!  Treca sreca, JAKO likep pogled s terase... Kod nas se vrijeme mjenja. Mogđa bi i kisa. Moramo u grad. Aaajmeeeeee, sad ce 1000% nahrlit turisti u grad i trebat ce nam vremena... Ali ne moramo u strogi centar, pa se nadam da nam nece trebati previse vremena...
    Pijem kavu i vodu na terasi. Zraka nema. Dragi je isao pustiti Rubi vani iz boksa... Sad se ljuti na nju jer sr pokakala, a vec 2 dana kaki u boksu.. mozda radi menzisa... Jer inace vec mjesecima ne kaka u boksu...
    KILAZA-za sada sam cca na +9kg... (8,5kg cca)... Nadam se da u ovih 10 tj.necu dobiti previseeeeee...
    PELENE - slazem se s mamama... Npr jedna frendica s pampersicama UOPCE nije bula zadovoljna; druge npr jesu.... Sestricna s MALOM samo babylove koristila, a s MALIM pampersice .. treba pratiti reakciju svoje bebice, a ne slusati tudje savjete... Svaka je beba za sebe 
    AURORA, drago mi je sto si se javila... Zao mi je kroz sto si prosla, ali eto, kako je rekla i Treca sreca JOS MAAAALOOOO... IZDRZITE JOS MAAAALOOO!!!

barbs
    15. Srpanj 2017. 10:09

Yel, jucer je MACAK na sanku bio i jeo ostatak hrane... Nona zaboravila staviti hranu u frizider i svi smo bili van kuce... Aaaajmeeee, kad ga je moj muz dohvatio!!!! Mislim da ce slijedeci put 2x razmisliti...
    NewLife, super za bebicu!!  Sto se OGTTa tice, mslo pripazi i sve ce biti dobro 

barbs
    15. Srpanj 2017. 10:09

NewKife, kad ce svadba ?

barbs
    15. Srpanj 2017. 10:10

*NEWLIFE, aaaaah, sad vidim da ste se vjencali i isli na put!! CESTITAAAAAM!!!! Gdje ste biliii!!?!?!

mc_mouse
    15. Srpanj 2017. 10:16

Jutro, nist nisam spavala 😕
    Evo cekam u poliklinici za 4D. Držite fige 😊

barbs
    15. Srpanj 2017. 10:17

Što se OTICANJA tiče, aaajmeeee, ja otićem otkad su vručine krenule.. Vjenčani i zaručnički prsten sam skinula još pred mjesec dana jer sam ih teško skidala...  Kad čujem frendice koje su mi govorile kako su oticale zadnjih mjesec dana, aaajmeeeee 
    PIJEM PUNO vode dnevno... Da li to igra ulogu?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.