Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    15. Srpanj 2017. 11:54

Sanjchi, bas mi je zao sto je takva situacija sa tvojom mamom, ne mogu si to ni zamislit :(

Ali barem znas kakva ti mama nikad neces biti i neces dozvoliti da se tvoje dijete osjeca kao i ti..

15. Srpanj 2017. 11:54

Sretna uzivajte na moru! Nadam se da necete upast u guzve...polako i javi nam se kad stignete da znamo da ste sretno doputovali😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

15. Srpanj 2017. 11:58

sretna

Sanjchi, bas mi je zao sto je takva situacija sa tvojom mamom, ne mogu si to ni zamislit :(

Ali barem znas kakva ti mama nikad neces biti i neces dozvoliti da se tvoje dijete osjeca kao i ti..

Upravo tako...nemogi si zamislit razlog zbog kojeg bi tretirala svoje dijete tako...pa i da ubije covjeka, opet je moje. Ja sam ga nosila 9 mjeseci i ja sam ga rodila i brinula o njemu. Ali nisu valjda svi ljudi rodeni da bi bili roditelji😔 Za takve je najbolje da ne radaju jer onda samo djeca ispastaju...
    sad je kod mlade seke na moru, otisla joj je u posjetu. Drago mi je da uzivaju ali opet nekako sam ljuta sto je otisla 400 km dalje da bi nju vidjela a za mene ne moze uzet telefon u ruke i nazvat me... Danas me valjda hormoni pucaju pa sam sva nikakva...

dzenny
    15. Srpanj 2017. 11:59

Cure koje imaju pregled SRETNO!!
    Cure koje idu na more ili su vec tamo LIJEP PROVOD!!
    Aurora,tako mi je zao,ali izdrzi jos malo,samo malo pa ces svoje najvece bogastbo drzat u rukama zivo i zdravo..
    Sanjchy,stvarno mi je zao sto moras kroz sve to prolaziti,nemogu da vjerujem da neko moze biti takav roditelj svome dijetetu.. ali zato znam da ces ti biti najbolja mama na svijetu svojoj maloj Luciji 😉

I_me
    15. Srpanj 2017. 12:03

sanjchi255

Ja sam nekako tuzna i sjetna danas…pospremala sam nesto po sobi i nasla sam stare slike…di smo svi jos bili skupa (mislim na mamu i tatu) tako sretno izgledamo na tim slikama..onda sam vidjela sliku di sam ja s mamom, na krilu joj sjedim i sliku di joj mlada seka sjedi u krilu. Nju grli na slici i smije se a na slici samnom kao da jr ljuta i nekako daleka…tu sam se rasplakala …sjetila sam se necega sto su si ona i tata davno izgovorili u svadi…da sam ja dijete iz inata…mozda me zato mama i tretira tako svih ovih godina…neznam…bas sam sad tuzna.
    Morala sam to izbacit iz sebe…sorkac 😖

samo ti izbacit sve iz sebe! tu smo jedna za drugu!!
    znas sto cu ti reci.. prolazila sam slicno kao ti sto se mame tice.. ( mi smo nase rijesile i sad smo si ok, cak mi dolazi za tj dana i jedva cekam )
    al zapamti..nju ti ne mozes promjeniti,osim ako se ona sama ne zeli mjenjati i poboljsati odnos.. ( vjerujem da i ona ima svoje demone!! i da nju neke stvari pate)
    al zato se ti mozes mijenjati i prilagoditi i odluciti dal ce to utjecati na tebe i kako ce utjecati.
    imas bebu na putu kojoj ces (bas zbog situacije sa svojom mamom) biti najbolja mama na svijetu. i to je jedino bitno!!!

Suncokretica
    15. Srpanj 2017. 12:27

sretna

Mcmousesretno!
    Suncokretica, mozes stari godisnji iskoristit nakon porodiljnog, tako sam ja s L kad mi je zavrsio porodiljni odmah ostala jos mjesec dana doma da iskoristim stari godisnji.

Mi smo na putu za more, wohoooo!

Koji mjesec u godini  je bio tada? Jer inače po zakonu se stari godišnji može iskoristiti u idućoj godini, ali do kraja 6. mj. a ja se vraćam na posao iduće godine u 11mj. Zato me to brine... Al po ovom članku ispada da bi mogla iskoristiti do kraja iduće godine?

mc_mouse
    15. Srpanj 2017. 12:43
    Mali Toni :)
    Mali Toni :)

Evo i nas prvijenac 😊
    Dobro smo. Nosim ga nisko. Malo manje od tri centimetra je posteljica od ušća, cerviks je 3,7cm duljine i zatvorena sam sto je super. Smijem na more 😁
    Moram izbjegavati ležanje na leđima i sjedenje. Vise kao polusjedenje/polulezanje. 
    Posteljica je od naprijed pa dosta amortizira udarce. Glavica mu je dolje. Trtica s moje lijeve strane, a noge s desne. Tako nekakav poluluk. Organi su mu dobro i normalno obavljaju funkciju. Ima povećane bubrežne čašice no kaže da to nije problem. Da većinom dečkići imaju no zna se i povuci do poroda 😊 
    Napokon sam mirnija ❤️

15. Srpanj 2017. 12:45

Dzenny svakakvih roditelja ima..ima i goroh od nje, to znam ali opet nije onakva kakve su mame mojih prijateljica. Ali zato ce Lucija bit sretna i ponosna na svoju mamu☺
    I me...hvala...kako je to cudno. Od nepoznatih ljudi dobijes utjehu i razumijevanje a bliznjima ne mozes nista rec jer nemaju razumijevanja za tvoje osjecaje. Sigurna sam da ima svoje demone i da nju puno toga muci ali ona nije u stanju iskreno razgovarat i rec sto ju muci i zasto se tako ponasa. Probala sam ne sto, vec tisucu puta ali bez uspjeha. I onda odlucim da me to nece dirat i da mi ne treba to u zivotu, da mi je bolje bez nje. I eto, desi se takva situacija (nadem slike ili netko nesto kaze za nju, il sestra posalje sliku da uzivaju) i onda sam opet lose. 
    Sad razmisljam...dal bi trebala nesto podjelit..sto joj nikako ne mogu oprostit i prijec preko toga. Dakle...kad sam imala 10 godina, nesto mi se ruzno dogodilo..covjek iz sela me silovao. Ja to nisam imala kome rec. Ja to nisam mogla rec svojoj mami jer vec onda nisam imala povjerenja u nju i odnos je bio koma. I ja sam to presutila. Drzala sam to u sebi godinama. Dok nisam upoznala dragog. Njemu sam prvome rekla. Naravno, on se brinuo za mene i rekao to mom tati. A kako smo bili pod nadzorom centra za socijalnu skrb, saznala jr i soc. radnica.  I svi su onda doznali, to je zavrsilo na sudu i osudili su ga na 3 godine zatvora. Moja mama je rekla tom covjeku da ako im da svoj auto da ce povuc tuzbu (prije osude, jel). Tu me tako ponizila, bacila me na pod i gazila po meni. Ne fizicki ali tako sam se ja osjecala kad sam saznala to.  meni nitko to nije vjerovao. Neznam ni da sad vjeruju. Najgore u svemu je to sto je moja obitelj mislila da lazem. Da sam u stanju izmislit nesto takvi i da sam toliko losa osoba da sam pustila da nevin covjek 3 godine lezi u zatvoru. Od toga jr proslo 13 godina. Ja sam to odlucila ostavit iza sebe ali svi dogadaji kad se to saznalo su me jednostavno povrijedili. Kad sretnem nekoga od svojih starih prijatelja, u ocima im vidim to nrpovjerenje i nekakvo gadenje ili sto vec jer svi misle da sam lagala. O tome ne mogu razgovaraz s nikime. I strah me da ce me to pojest iznutra jer se zbog toga stvarno osjecam lose. 
    Eto da vas deprimiram malo...hmmm...cudno mi je da sam vam se tako povjerila a nisam u stanju rec to ikome od svojih prijateljica...

panica
    15. Srpanj 2017. 12:46

Suncokretica

sretna

Mcmousesretno!
    Suncokretica, mozes stari godisnji iskoristit nakon porodiljnog, tako sam ja s L kad mi je zavrsio porodiljni odmah ostala jos mjesec dana doma da iskoristim stari godisnji.

Mi smo na putu za more, wohoooo!

Koji mjesec u godini je bio tada? Jer inače po zakonu se stari godišnji može iskoristiti u idućoj godini, ali do kraja 6. mj. a ja se vraćam na posao iduće godine u 11mj. Zato me to brine… Al po ovom članku ispada da bi mogla iskoristiti do kraja iduće godine?

Moze se koristiti do kraja godine, to je mjenjano na proslim izmjenama zakona o radu, a i prije je postojala caka za iskoristiti godisnji koju su neke moje poznanice koristile, a to je da se prekine porodiljni, iskoristi go i onda nastavi porodiljni

15. Srpanj 2017. 12:47

mc_mouse

Evo i nas prvijenac 😊
    Dobro smo. Nosim ga nisko. Malo manje od tri centimetra je posteljica od ušća, cerviks je 3,7cm duljine i zatvorena sam sto je super. Smijem na more 😁
    Moram izbjegavati ležanje na leđima i sjedenje. Vise kao polusjedenje/polulezanje.
    Posteljica je od naprijed pa dosta amortizira udarce. Glavica mu je dolje. Trtica s moje lijeve strane, a noge s desne. Tako nekakav poluluk. Organi su mu dobro i normalno obavljaju funkciju. Ima povećane bubrežne čašice no kaže da to nije problem. Da većinom dečkići imaju no zna se i povuci do poroda 😊
    Napokon sam mirnija ❤️

ajme kako slatka slicica! ❤❤❤❤ presladak je Toni
    Vidis da je sve dobro i da se mrvica razvija kako treba. Bas mi je drago, super su vijesti. 😄😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.