Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    15. Srpanj 2017. 12:48

Suncokretica

sretna

Mcmousesretno!
    Suncokretica, mozes stari godisnji iskoristit nakon porodiljnog, tako sam ja s L kad mi je zavrsio porodiljni odmah ostala jos mjesec dana doma da iskoristim stari godisnji.

Mi smo na putu za more, wohoooo!

Koji mjesec u godini je bio tada? Jer inače po zakonu se stari godišnji može iskoristiti u idućoj godini, ali do kraja 6. mj. a ja se vraćam na posao iduće godine u 11mj. Zato me to brine… Al po ovom članku ispada da bi mogla iskoristiti do kraja iduće godine?

U 3 mj je roden, u 4 mj sam se vratila na posao. Ali to ti nema veze s ovim zakonom do 6 mj. Sogorica je rodila u 12 mj i odmah ostala na GO, znaci u 1 mj je otisla radit, susjeda je rodila u 7 mj, vraca se sad u 8 mj na posao

violeta1
    15. Srpanj 2017. 12:51

Pozdrav cure..ja evo rucala i odmaram a necakinja je kod svekrve, dosle su muzeve necakinje pa se igraju. Njegove necakinje imaju 5 i 6 god i ponasaju se kao da imaju 2 i 3 godine, krevelje se, vriste i pricaju kao djeca koja su tek pocela pricati, i moji psi se setaju  dvoristem i kad su one vidjele pse pocele su vristat ajmeee, to su se zidovi tresli (imaju psa doma, a moji psi ih uopce ne dozivljavaju vec samo ono pogledaju ih i to je to) onda sam se ja izderala na njih prvi put u zivotu, jer od tolike vriske dobro da se nisam opatosila, i muz i svekrva su poludili. Muz je rekao budu tako se ponasale da ce ici doma. I onda sam ja zatvorila pse. Muzeva seka i njen muz cure odgajaju tipa evo ti mobitel, tv i sjedi i suti, kad idu bilo gdje cure nikad ne idu s njima, uvijek baka servis radi, druga baka im kuha jest svaki dan i brine se o njim, jer mama i tata kad dodu s posla sjednu i jedu, pa moraju odmorit i onda idu u selo po kavama i tako. Meni se uopce ne svida taj njihov odgoj i onda djeca kad dodu vamo, to se sam krevelji, vristi, i do sad sam sutila al vise ne mogu sutit, briga me i ja zivim u ovom dvoristu i imam pravo glasa.

• Mamuka
    15. Srpanj 2017. 12:53

Bog cure!
    Aurora izdrzi. Jos malo i blizu si cilja. Najkriticnije je iza tebe. Za koji tjedan bit cete zajedno i za to se vridi jos malo strpit.
    Treca_sreca pogled je bas divan. Izgleda ko da ste na vrhu nekog brda. Podsjeca me na Ciovo. Uzivajte!
    Sanjchi znas kako kazu, ono sto te ne ubije.... Ti si prosla kroz to i znas sta ne valja. Sad si jaca i pametnija i ti ces bit bolja. Druge ne mozes prominit, al sebe da. Imas tatu koji te voli i to nije malo. A imas i muza koji te voli i postuje, a uskoro i bebicu. Vise ti ni ne triba.
    OK je da te ponekad to rastuzi, ljudi smo a ne kamenje. I naravno da se mozes tu i pojadat. Mislim da ovo i sluzi tome. 😉
    Mi smo na selu. I vruce je jako, ali mrvicu pirka vitar pa nije toliko sparno. Svakako bolje nego u St.
    Sinoc sam bila slomljena a tu je bilo tako lipo spavat i kad sam zaspala vise se nisam mogla probudit. Zaspala sam na trosjedu, i muz me budio ali tek me u 3 ipo uspio probudit. Jutros sam do 8 ipo spavala. A mogla dam jos al muz je morao na kratko na posa pa sam se morala dignit cuvat micicu.

• sretna
    15. Srpanj 2017. 12:57

Mcmouse, kako je sladak Toni! 😍 drsgo mi je da je sve uredu!
    Sanjchi, ne mogu vjerovat da si to prosla 😢 jako, jako mi je zao!! A reakcija tvoje mame u vezi ovog s autom me ostavila bez rijeci. Ja bi ga golim rukama zadavila da je mom.djetetu naudio.
    Inace se lakse povjerit nepoznatima nego bliznjima, barem meni. Drago mi je da je tvoj dragi uz tebe i ocito je kolika ti je podrska i utjeha u svemu. Nakon svega ruznoga, nasla si odlicnog covjeka s kojim dijelis zivot

mc_mouse
    15. Srpanj 2017. 13:00

Ajme sanjchi...imam knedlu u grlu. Jako mi je zao sto si to prošla :( totalno ponižavajuće od osobe koja ti treba biti prvi oslonac u životu. 
    Moja mama je isto bila koma prema meni u djetinjstvu i sve cu napraviti da moj Toni nikad ne dozivi takvo postupanje. Točno znam sta mi je sve falilo i nijedna stvar to ne može kupiti. 

15. Srpanj 2017. 13:05

Violeta, super su mi takvi roditelji kojima je najbolja odgojna metoda TV i mobitel + baka servis. I kakve osobi bi ta djeca trebala postat?? Uzas..pa djeci treba pruzit paznju, bavit se njima. Imam i ja jedne takve poznanike..djeca su tu jer eto, bio je red da dobiju djecu. Dobro, ona kao da ima manje volje, dok tata se vise angazira. Ali bas nekad kad ih gledam, uopce nemaju volje ni zelje bit sa svojom djecom, provodit vrijeme s njima..😒
    Mamuka, sto te ne ubije to te ojaca. Istina..ali sve do jednom,  kad netko iznova pokusava, jednom ce mu uspjet....
    Sretna...ti si ostala bez rijeci...a zamisli tek kako je meni bilo u tom trenutku. I kako mi je i sad svaki put kad se sjetim toga. Zato odlucim da mi nije potrebna. I da cu prezivjet bez nje. Ali onda opet me uhvati: nosila me 9 mjeseci. Bas kao i ja sad ovo malo bice...i brinula se za mene...i onda se sama sa sobom borim...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

15. Srpanj 2017. 13:06

Lljubav, njeznost, zagrljaji...lijepe rijeci, topli pogledi...to je ono sto mi igracke i novci ne mogu nadomjestit...

15. Srpanj 2017. 13:07

sanjchi255

Lljubav, njeznost, zagrljaji…lijepe rijeci, topli pogledi…to je ono sto mi igracke i novci ne mogu nadomjestit…

Nije mi citiralo McMause...

violeta1
    15. Srpanj 2017. 13:13

Sanjchi bas tako, ne shvacam neke roditelje, mislim zasto pravis djecu ako nisi sposobna se briniti. I zao mi je radi tvoje situacije s mamom, znam da ti nikad nitko ne moze nadomjestit sve sto nisi imala ali makar znas kakva ces biti mama i vjerujem da ces svom djetetu pruzit sve i da cete biti najsretniji.

barbs
    15. Srpanj 2017. 13:20

Mc  Mouse, slikica je preeeeeslatka!! Drago mi je sto je sve u redu s bebacem!! 
    Sanchi, neka si nam ti dusu otvorila... Zao mi je sto si se rasplakala!!  Netko je to vec napisao, ali ruzne i teske stvari te samo mogu ojacati!!  Ne daj da ti to kvari trudnocu!! 
    Sretna, uzivajte na moru!! 
    NewLife, uvijek ce se petljati, ali svakako je super kad NE ZIVIS s njima haha Ja pored svojih zivim... Vec vidim koliko ce se svekriva petljati... A mah... Docekat ce ju zakljucana vrata HAHAHAHA i nama su sobu kupili, tj.podjelili smo troskive jer je nama soba dosla 20 tisuca kn cca bez madraca... Madrace smo kupili naknadno za 2400 kn CINI mi se...
    Mi smo danas kupili kadicu za bebaca!!  Kasnije stavim sliku .  i odlucili se za krevet i komodicu pa cemo ovih dana angazirati nonice da idemo kupiti!!
    GDJE KUPITUTI porubljene gazice i trljacicu? Da je povoljna cijena...
    P.s. u magic babyu deeeeeeefinitivno ne kupujem vrecu za spavanje ... 200 kn?! MAJKOMOJAMILA!!! 
    Netko je rekao da u C&Au ima?! Koliko ono kunica dodje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.