Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    13. Srpanj 2017. 22:42

Treca sreca, otkrit ces na vrijeme!!  Mozda bude bila mala maza 

treca_sreca
    13. Srpanj 2017. 22:43

barbs

Znam da je Lidlova odjeca malo veca… Hhhm….

eh da je malo...evo ja nekidan kupila NEtrudničku majicu veličina Small, a vidi se na fotkama koliki mi je trbuh. I nije mi tijesna!

žena-majka-carica:)

13. Srpanj 2017. 22:44

Hahahhahaha Barbs....ah neka se zena veseli unucetu..jel im to prvo?? Ak sam zapamtila dobro, da je?
    Treca sreca, razlika je velika...a cura je, zato je sitnija...mozda bude, nema jos puno, pa mozda ne prode 4 kg

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

13. Srpanj 2017. 22:49

E ja danas samo piskim cijeli dan...svaki cas...zivcira me to😾

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• M@lena
    13. Srpanj 2017. 22:52

Cure, da vam se javim...
    U zaostatku sam nekih 60 str i nisam ih sve stigla procitati! Nadam se da su svima pregledi super prosli i da bebice rastu. Treca sreca, prezgodna si. Super izgledas! 
    Iza mene su dva turbulentna dana. Kao sto sam vam vec rekla, malca odvikavamo od pelena... kad sam mu skinila pelene on, dusa mamina, nije htio piskit po podu (a u wc-u osjeca strah) i zadrzavao je mokracu, pa ga je od zadrzavanja mokrace pocelo boliti kad krene piskiti i dobio temperaturu 38 koja je trajala 1 dan i 1 noc. Ne mogu vam opisati kako mi ga bilo zao. I sada se jos ne osjeca sigurno na wc-u, ali barem uz moje bodrenje obavi nuzdu na mjesto... napredujemo svaki dan sve bolje. 😊
    Saljem vam puse i pisem opet kad stignem!

dzenny
    13. Srpanj 2017. 22:54

Ejj cure,ja ewo tek sad sjela.. umorna da nezz za noge,dragi jos nesto malo zavrsavao oko prozora sto mu je ostalo da sredi u stanu do bebice,i onda cistio stan,ja mu pomagala..sve sredili,ostusiralo se kad idu gosti OMG 😒 kud bas sad.. oni otisli,ja oprala sudje kako smo kavu pili, a dragi veceru pravio.. vecerali i on kadan otisao na posao a ja oprala sudje i ewo sad odmaram (za ledja i noge nezz) 😥

dzenny
    13. Srpanj 2017. 22:57

Tea,zao mi je zbog svega.. bice to ok na kraju,ne brini.. 😊
    Suncokretice,pa ako i budem curica,mn ce moja mama da oblaci plavu boju.. (ali djecak sam ja) 😁
    Ostale cure,busice su preee 😍 
    Moj puponja ide isto prema vani (dragi kaze da ga djecak izbija kitom vani,zato i on kaze da nije curica jer ona ga nema cim gurat van) 😂😂

treca_sreca
    13. Srpanj 2017. 22:59

M@lena

nije htio piskit po podu (a u wc-u osjeca strah) i zadrzavao je mokracu, pa ga je od zadrzavanja mokrace pocelo boliti kad krene piskiti i dobio temperaturu 38 koja je trajala 1 dan i 1 noc.

baš sam mislila gdje si, pretpostavila da imaš posla sad oko odvikavanja....a duša jadna.
    Nisam još čula da mokraću zadržavaju (kakicu da, i to danima, nekima bude psihička blokada da neće nego u pelenu kakat)
    a to  nije zdravo nikako...srećom se nije i gore zakompliciralo nego samo 1dnevna upala/temp. Još malo pa će to biti iza vas! Drž' se

žena-majka-carica:)

kleaiva
    13. Srpanj 2017. 23:03

Curke evo i mene, bila sam kod sveki popodne pa na pilatesu i pokupila sam klince od sogorice k sebi na spavanac i igru. Duse male od 4 god i 9 god se boje spavati same pa ja sad s njima na garnituri spavam😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    13. Srpanj 2017. 23:05

Trbuscici su vam mrak...budem se sutra slikala pa vam posaljem😂 Ja sam na +3 kg al busa je dosta velika za 20 tj. a bebica 380 g bila na pregledu. Ugl. i prijasnja dva puta sam imala ogromne trbuhe da su me ispitivali jel nosim blizance al eto...na kraju sam te srece bila da je s porodim oba puta otislo doslovno sve osim malo visece koze koja se nakon par mjeseci vratila u normalu😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.