Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    14. Srpanj 2017. 07:37

I mm je spavalica samo takva. Nikako nije jutarnji tip osobe, al sta cu mu ja, sad ga L budi svaki vikend bez milosti 😂

14. Srpanj 2017. 07:42

Jutro cure....vidim ima vas ranoranioca..meni u zadnje vrijeme

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    14. Srpanj 2017. 07:43

a e tako je bilo u i nas do pred 2-3god....onda su odjednom klinci isto postali spavalice kad se stariji trebao dizat za školu a ovaj za vrtić.....ono radnim danom spavaju nema ih ni čut ni vidit, a vikendom kad bi se čovik mogao odmorit - skoče se u zoru i divljaju.
    I muž sad opet vraća se na svoje...spavao bi do 10h...a mene to tako nervira, pogotovo ak sam zacrtala ić na more (ili ovako negdi na put) pa želim šta ranije radi sunca/vrućine....aaaaaa

žena-majka-carica:)

kleaiva
    14. Srpanj 2017. 07:43

Evo i mene😂 Jos svi spavaju osim mm koji je na poslu od 6...samo sam se ja budila za wc😂 Morat cu ih posteno nahvaliti. 
    Eto i kod nas zahladilo nocas ful da sam na kraju sve pokrivala nocas da mi se ne prehlade...iskoristit cu to za jutarnje pecenje palacinki klincima...bit ce presretni😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    14. Srpanj 2017. 07:45

Treca sreca, jos malo pa ce ga kcerkica budit 😄

14. Srpanj 2017. 07:46

sanjchi255

Jutro cure….vidim ima vas ranoranioca..meni u zadnje vrijeme

Spavam jos😅 meni u zadnje vrijeme lijeno ustajat se kad dragi ide radit..inace se uvijek tako budim, kad i on i onda laganini dalje...al sad se on probudi i ranije, jutros se probudio ko sova u 6 i otiso u radnu sobu. Kod nas je lijepo frisko, ja sam jucer cak cijeli dan duge hlace nosila, lagane onako. Bilo mi cak malo i vruce u jednom trenu al nije mi se skidalo, pasalo mi je. 
    Malena, nadam se da ce sincic biti dobro, da ce brzo ozdravit i da vam uspije za rukom proc odvikavanje! 

kleaiva

Treca sreca Totalno kuzim ovo...spavalice u tjednu kad trebaju u vrtic a vikendom u pol 7 su na nogama i parada po kuci😂 
    Sad sam ih naucila ako spavam da me ne diraju, odu u boravak, upale crtice i igraju se dok ne ogladne...kad ogladne onda ih vise nista ne sprecava da me probude. 

kleaiva

Evo i mene😂 Jos svi spavaju osim mm koji je na poslu od 6…samo sam se ja budila za wc😂 Morat cu ih posteno nahvaliti.
    Eto i kod nas zahladilo nocas ful da sam na kraju sve pokrivala nocas da mi se ne prehlade…iskoristit cu to za jutarnje pecenje palacinki klincima…bit ce presretni😂

Mmmmm...evo me na dorucak🙌🙌

kleaiva
    14. Srpanj 2017. 07:49

Sanjchi samo dodi, mozrs birati hoces obicne, lchf ili pak one bez mlijeka i jaja😂
    Moj malac je alergican na mlijeko i jaja pa jede samo one od brasna i vode

14. Srpanj 2017. 07:52

A jadan...bas su zeznute te alergije....A kakve su ti te lchf? Ja ih radim ili obicne ili americke..mogla bi veceras americke pa s mojim pekmezom od jagoda i nutellom😋😋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.