Treca sreca, baš mi mama često spominje da moramo ići kupiti bodimenkice. Poharat ću KIK
Kvaliterne su i lijepe bodibenkice im u Kik ducanu....iako inace nisam fan njihove bebi i dj robe radi materijala. Malo sta od odjece im je pamuk( a pogotovo fin pamuk...lutrija u njih)
.....zato su i cijenom kao h&m oko 35kn kom....nema jeftinije. Na snizenju budu 17 ili 24 ali brojevi za nedonoscad.
žena-majka-carica:)
I ja jedva cekam lidl, doduse isla sam i danas po one pamucne grudnjake i gacice i u 8 i 15 vec nije bilo grudnjaka, tako da nas treba kampirati tamo. Iako ne znam jeli ili
ja vec kupujem svasta, ne mogu odoljeti. Kod mene ce za rucak biti pomfri i meseko, brzo gotovo, znam da nije zdravo, ali vec 3 dana mastam o tome
Hvala cure,jogi u kindacu je skoro nov,ona ga kupila za svog malogali nije par noci prespavao u kreveticu(nije htio) aa platila ga je 160 eura sa posteljinom..
Treca_sreca,cula sam za to na preklop,ali ovim bodyma nisam mogla odoljeti,a kupila sam 3 body benkice,one su na preklop.. aa sto se tice materijala cini mi se stvarno dobar,vidjet cemo hoce li se mjenjat kaad se opere,iako svi kazu da je baby center super sto se kvalitete tice,jos nezz..
Barbs,soory ja zab 😮 ajde izdrzat cete vi sve to .. bebici je dovoljna tvoja ljubav 😍 jaoo,pa ja sam vec velika busica 😍
Barbs, presladaj trbuscic! 😍
I soba vam je super! Mi isto imamo ugrafbeni ormar ne znam dimnezije, ali ide od poda do stropa i od jednog kraja zida do drugog, veeeliki je uglavnom 😄
Dzenny, ajme sve mi se svida, pogotovo mickey 😄
Ja cu se probat suzdrzat od Lidla....lipi su mu ti bodiji iz Tweety/looneytoons kolekcije ali imam par polovnih i istancani su full....za razliku od polivnih next ili h&m ili orchestra....su puno slabiji materijal.
Mada mi nekad i njihovi bodiji znaju bit okej....npr iz linije IceAge u Lidlu pred par mj sam kupila 4 bodija bas su puni lipi fini pamuk..vidi se razlika
Barbs, sve je prekrasno, mi u stanu od 35 m2 jedva nasli mjesta da kindac negdje uguramo, jedino sto me bude spasilo su oni skub umetci za ormare iz ikee da imam kud s robicom
Dzenny baby center ima bar u st raznih brandova....pa sad ovisi. Ali uglavnom srednja do jako dobra kvaliteta. Ja sam nedavno u njih za curku kupila 5-6 komada...i da, kalupi su im normalni pitala si na str prije...
Jedino orchestra ima dosta manji kalup a next revimo veci/komotni...kao i Lidl...
Vidim da nisam jedina koja ima problema s malim stanom Doduše, smiješna mi je činjenica da stariji ljudi žive u stanu od 100 kvadrata, a mi u onome od 35
Ali ajde, preživjet ćemo mi to... Ni prvi ni zadnji koji su morali živjeti u manjem stanu.
Treca sreca, dragi i dalje čeka da taj pupak izađe kao svim trudnicama, ali govori: tvoj pupak je toliko duboki bio da možda neće nikada ni iskočiti!!! HAHAHAHAHAHAHHA Moja sestrična je više zadovoljna sa Kikovom robicom nego onom iz Lidla...
Danas sam se slikala natašte! A bome trbuh rasteeee, aaajmeeeee
Hvala na komentaru za prijašnju slikicu
Ne mogu vjerovati... Još 75 dana... Kako vrijeme leti....
Treca_sreca,sto se tice kvaliteta stvarno nezz ,nisam upucena,zato imamo vas koje ste vec mamice 😉 nekako mi se ono cini malo vece,pa razmisljam da bi mozda koju stvar kupila i 50,jer sta ako bude bebac recimo oko 3kg..
Barbs,prije par mjeseci sam i ja bila u 30 kvadrata,saad kad sam dosla u 60,sve mi bilo nesto cudno 😂 svaki put kad pricam iz kuhinje sa dragim,moram galamiti (jer me ne cuje) 😂 .. u mene je pupal krenuo van,pomalo.. poslije budem slikala 😉 al dragi to nikako ne voli dirat,inace sve mu diraj al pupak ne (boji se,da se ne odveze) jos sad ovak i pomekan 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji