Grcevi u nozi - i mene je po noci uhvatilo 2x gadno a nisam preskocila dnevnu dozu mg, plus me muz masirao noge jucer...tako da ne kuzim. Jel moguce da vrucina utjece?? Tlak mi je koma, po podu...jedva ziva zadnjih dana....pa je vjv i cirkulacija zastopana. A to sigurno je povezano...
žena-majka-carica:)
Sanjchi blage ti se za rucak i da ne znas sta bi radila....ja ne znam sta bi prije
a kao ne radim. I muz dodje s posla pa on kuka da je cijeli dan radio poludim na to.
S njih dvoje uvijek nesto, pa roba, pa spiza, kuvanje (triba sad spremit za 3 dana unaprid jer mi na vikendici nema sudjerice ni komoda u kuzini ka ovde doma)....da nije ovako vruce i da nisam trudna, taman!
Ovako sam mrtva.
Hahah moj dragi je ponoci na poslu i juce je bas bio nekako izmoren posebno,pa je hrkao dok je spavao (sto inace nikad ne radi).. posto sam i ja spavala,on je izgleda svojim hrkanjem probudio bebu,da bi beba mene udarala dok se ne probudim i pa ja njega da probudim da smanji malo dozivljaje 😂😂
Barbas, pojma nemam. On u snu place i baca se.po krevetu. Uopce ne kuzi kad ja dodem do njega i oricam mu, mazim ga, budim ga…par noci je bilo ok, pa evo sinoc opet. Tko zna sta to sanja
Sretna to se cesto događa i mom necaku, place u snu, a spava tolko cvrsto da ga ne mozemo probuditi.
Nedavno je jako plakao u snu, seka ga nosila, pricala mu, svasta vec probala, a on je vristao sve vise. Kad nije znala vise sta napravit, protresla ga i viknula glasnije i tek ga time uspjela probuditi. I kad je otvorio oci, ona njega pita "Sta je bilo? Zasto places? Jel želis nesto?", a mali njoj kaze "Ocu spavati"
Tolko smo se smijali njegovoj izjavi 😅 Al da, tesko je to kad mu jednostavno ne mozes pomoci 😕
url=https://lilypie.com]
Grceviu nozi - i mene je po noci uhvatilo 2x gadno a nisam preskocila dnevnu dozu mg, plus me muz masirao noge jucer…tako da ne kuzim. Jel moguce da vrucina utjece?? Tlak mi je koma, po podu…jedva ziva zadnjih dana….pa je vjv i cirkulacija zastopana. A to sigurno je povezano…
Ne znam od cega je. Ni ja ne preskacem mg, svaki dan 400 mg popijem i to navecer. Nikad u zivotu nisam iskusila kako je to kad te grc uhvati do evo jutros.
Jojjj,treca _sreca mn po ovim vrucinama samo nee da kuham,ali sad bas moram.. lako bi ja da smo ja i dragi sami,ali ima brat kod mene pa onda moram gledat zbog njega.. rekla sam vise niko mi ne treba dok sam trudna,jedino moja mama moze doci jer ce ona kuhat i za mn i za sebe 🌡😂
Ja (inace za obojicu) pazim da ne gledaju strashne crtane iza 6, da im se to ne akumulira u mozgu. I pazim da se opustaju pred krevet zadnjih uru-dvi...
Ali tko ce ti ga znat sta se kuva u toj njegovoj glavi.
U biti primjetili smo da ako se previshe pokrije, prokuva, i tu noc garant ce se tako budit i buncat.
sto po menu ne bu trebao bit uzrok jer je uzrok mentalne prirode....ja ako prokuham, oznojit cu se i bit ce mi neugodno pa me to probudi ali ne mjesecarim i ne buncam nego bih se presvukla u suho i bok.
Dzenny uf znam..
ja bih po ovim vrucinama mogla na povrcu za rucak zivit....a to se brzo sprema. Ali muzu je to samo prilog i onda obvezno svaki dan i meso i povrce mora bit. A svako drugi dan dodatno juha ili mesna ili povrtna, radi probave i zdravlja opcenito...djeca mi najvise u tom obliku povrca pojedu.
Moj muz je sad na dijeti pa tak da bi zarad njega i sebe bas mogli biti samo na juhama i povrcu, ali sta ces..
Ejj treca_sreca cini mi se da ti imas stim iskustva ,sto se tice velicina i trgovina.. kakve su velicine u beby centru?? Juce sam kupila sve 56 ali mi se cini mozda za bebaca da ce biti na pocetku malo vece.. mislis da su njihove velicine (kalupi) uredu??
ja vise ne znam sta bi kuhala.. jer od kad sam trudna samo da mi je mesine neke..onda muz prigovara zasto nema nekih juha ili variva..pa kuham manje vise dva rucka.. al ne kuham svaki dan.napravim za 2-3 dana.
danas pravim polpete/fasirke,pire krumpir,varivo od graska,kopra i krumpira i mijesanu salatu. sutra ne kuham.
Sortiraj odgovore
Najstariji