Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    13. Srpanj 2017. 14:38

Ja bi sve te tetrice koliko su mi slatke 😍😍😍

13. Srpanj 2017. 14:39

I_me

Joj sto je pakao vaniiiii… sad sam dosla kuci iz grada sa novim psom. Unaci pas ce iduci mj 2god, a sad osisan izgleda ko stene od 4,5mj. Presmijesan je.. 😂😂😂 ( valjda se sad nece toliko linjat jer ce me dlake izludit vise.)
    Kasnije cu ga slikat, sad se duri na mene. Pobjegao je u spavacu pod krevet. 😅😂

I mi smo svog border kolija vodili na sisanje...presmijesna je kad je osisana...😂😂😂

Ovo je neosisana...zove se Beba..ona je kod sveki
    Ovo je neosisana...zove se Beba..ona je kod sveki

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

13. Srpanj 2017. 14:40

I me, i ja bi...hahaha...al bilo bi mi previse😅

barbs
    13. Srpanj 2017. 14:43

hahahajahhahahahahhaahaa
    Jadni psi... Sigurno su ljuti, ali ne shvacaju da ce lakse disati
    Sanjchi, shvatili su moje zelis 
    Ma sveeeeeee tetrice su slatke 

I_me
    13. Srpanj 2017. 14:44

sanjchi255

I_me

Joj sto je pakao vaniiiii… sad sam dosla kuci iz grada sa novim psom. Unaci pas ce iduci mj 2god, a sad osisan izgleda ko stene od 4,5mj. Presmijesan je.. 😂😂😂 ( valjda se sad nece toliko linjat jer ce me dlake izludit vise.)
    Kasnije cu ga slikat, sad se duri na mene. Pobjegao je u spavacu pod krevet. 😅😂

I mi smo svog border kolija vodili na sisanje…presmijesna je kad je osisana…😂😂😂

Znaci ovaj moj je isti ko tvoja!!!! Ja za njega kazem da je mini border 😂😂😂😂. 
    Kad se udostoji izac iz sobe slikam da da ti pokazem 

barbs
    13. Srpanj 2017. 14:49

I me, tek kad ga ljutnja popusti 

13. Srpanj 2017. 14:49

Hahahabah...a ti imas decka? Ova nasa je preko 7 godina stara, mislim da ima 8, da je imala 2 kad sam ja dosla k dragome

13. Srpanj 2017. 14:50

Barbs, nasa uziva u sisanju..ne ljuti se..bude joj lakse cim joj skine tu silnu dlaketinu

mc_mouse
    13. Srpanj 2017. 14:54

Kad vec spominjete psa na ovo sam naletila na fejsu jučer. Ne znam jel istina. 

Kopirano iz jedne grupe!

ZA SVE ONE KOJI SE PITAJU DA LI BI TREBALO OŠIŠATI ZLATNOG RETRIVERA!!!

Ovo je termogram djelomično obrijanog psa i pokazuje temperaturu tijela na dijelu gdje je dlaka i dijela koji je obrijan.

Na dijelu gdje je netaknuta dlaka, temperatura iznosi 24 stupnja, a na obrijanom dijelu je 30,8 stupnjeva. Ovaj termogram jasno pokazuje funkciju pseće dlake/krzna. 

U ovom slučaju je razlika preko 6 stupnjeva, a to nije malo. Šišanjem nećete pomoći da se pas rashladi, čak šta više - smo ću mu još teže biti podnijeti visoke temperature. 

Ako želite psu pomoći da se rashladi, skvasite mu stom

I_me
    13. Srpanj 2017. 14:54

sanjchi255

Hahahabah…a ti imas decka? Ova nasa je preko 7 godina stara, mislim da ima 8, da je imala 2 kad sam ja dosla k dragome

Deckic, sad ce 2 god. Dusa od psa. Mali je, dugo tijelo, kratke noge, mjesanac. Netko mi ga ostavio na terasi. I meni bilo zao i eto sad imam 4 mace i psa. Al ga ne bi mojenjala za nista. Nit ga cujes nit ga vidis. Sa svoma se slaze ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI