Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    13. Srpanj 2017. 11:20

Barbs,soba je extra .. ja bas volim bijelu boju.. jos taj tach mi je bas coll,dobro ce ti doc kad budes bebici ustala ak bude sa vama u sobi 😉

barbs
    13. Srpanj 2017. 11:20

Ovako mi izgledamo navečer, nakon što smo cijeli dan nešto jeli!

barbs
    13. Srpanj 2017. 11:23

dzenny

Barbs,soba je extra .. ja bas volim bijelu boju.. jos taj tach mi je bas coll,dobro ce ti doc kad budes bebici ustala ak bude sa vama u sobi 😉

Moram te ispraviti.... dobro BI MI DOŠLO za ustanje za bebicu!! 
    Nažalost, soba je namontirana u stanu od nonića... Još uvijek se ništa ne zna što se tiće stana od strica... Priča se o tome, a ne radi se ništa...  Tako da smo mi s bebicom u apartmanu od 30kvadrata, nakon ljeta... I to bebici često spomenem da izdrži, da se ne rodi puno prije termina jer su turiste stavili do 10.9. a dragi treba stan okrečiti, itd itd itd
    Namjerno smo uzeli bijelo-sivu kombinaciju. Lijepo izgleda. 

treca_sreca
    13. Srpanj 2017. 11:25

Dzenny kinderbet je super! Pun pogodak jer je i unisex i kvalitetan, bez ostrih rubova...za tu lovu ludilo.
    barbs elementi su vam super, raspored ignoriraj! Ja bih si takav ormar.....s puuuuuno polica. Al stic ce i nas valjda ajde...za koji tjedan. Platili ga i cekamo...

žena-majka-carica:)

13. Srpanj 2017. 11:26

Barbs, meni nitko ne brani ali sad je situacija takva da se moram strpit da bude love, rekla sam da se desio kvar na traktoru od 2000 eura😭😭😭😭 pa jos more...poslije Gospe dolazi moje vrijeme...hehe..do tad me dragi zamolio da se strpim s kupovinom

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

13. Srpanj 2017. 11:27

Dzenny svida mi se kindac..bas onako, djecji, za preslatku bebicu😍

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    13. Srpanj 2017. 11:28

Kod robice (dzenny ili netko, slike s preth str) sam primjetila da su bodiji....a ne bodibenkice. Ja preferiram na preklop jer ce vam bit zgodnije pogotovo kome je prva beba.
    Za prvo sam gledala slikice tj dezen
    za drugo materijal i dezen
    za trece prvo gledam da je na preklop, da je najlipsi najmeksi bodi ne bih uzela ni dzabe....do broja 68 sve sam na preklop uzela radi prakticnosti.

barbs
    13. Srpanj 2017. 11:30

Dzenny, predivan krevetić! 
    Sanchi, uvijek nešto  Il financije ili zabrana 
    Treca sreca, vjeruj mi, ormar je WOOOWWWWW... Jedva sam čekala takav ormar... Dolje u apartmanu je mini ormar gdje jedva naša roba stane... i sve je prekrcano... Kako se sezone mjenjaju tako bih nosila kod svojih... A taman prije nego sam se preselila kod dragog su moji nabavili OGROMAN ormar samo za mene  Kada vama dolazi ormar? 

barbs
    13. Srpanj 2017. 11:31

Treca sreca, baš mi mama često spominje da moramo ići kupiti bodimenkice. Poharat ću KIK 

treca_sreca
    13. Srpanj 2017. 11:33

Barbs ljubomorna sam totalno kak ti je pupak uvucen...i trbuh lipo bijel bez icega....po mome inace xy madeza (koji su sad porasli) a krvne zile (one velike debele) tri se videeeee....pa plus ona strija iz preth T. Uzas! Nije reprezentativan uopce 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.