Zanemarite mali kaos jer je to slikano u utorak nakon što su majstori otišli
Treca sreca, znam ja sta bi ali mi se neda😂😂 trebalo bi kucu spremat, al ionako jos radovi traju o bit ce prasine sad kad krenu struju rondat pa mi se ni neda kad cu morat sve ispocetla..dosla sam kod sveki, mala od sogorice je tu pa se s njom zabavljam.
Barbs, bilo bi dobro kad bi on tako htio😂😂😂 ali ovaj put cu preskociat robicu i naricit si jastuk i tetrice sa stranice Tetra pelene..ja cu uzet 1 jastuk a sveki isto 1. Pa da imam za promjenit..tako da cu na to potrosit naknadu😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Mi smo zadovoljni, ali eto, još zadovoljnija bih bila da smo odmah sobu stavili gdje je od početka bilo dogovoreno jer bi raspored bio totalno drugačiji (ormar i visoki ladićar s bočne strane uz zid), a viseći element preko puta kreveta... izgledalo bi ljepše i urednije
Barbs svida mi se soba!! 😍
Dzenny lajkam sve😍😍
Dzenny, preslatkooo!!! gdje je krevetić? Moja sveki radi. Mlada je ona. Ima 51g, ali ona kuha vikendom, pa sam ja na mini g.o. iako idem i ja pomoći, ali ja sam nju obavijestila da ćemo si on i ja kuhati u apartmanu, ma koliko god se njoj/njemu ne sviđala ta ideja jer imamo MINI,MINI,MINI kuhinju
Hvala, Sanjchi! Ja ne preskaćem više ništa! PREDUGO sam im dozvolila da mi ne dopuštaju da si kupujem za bebača!
Vidjela sam na netu da su zaprimili moju pošiljku. Znaćiiii, moguće da danas dolaziii!!!
Hvala cure,ii jos sto mi se svidja robicu sve skupa sam platila samo 40€ 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji