I_me ja isto dosta volim meso,dragi juhu.. pa ja to napravim i meni i njemu po gustu (juhu sa puuuno,puuunoo mesa) 😂😂
I me, moj dragi i priča i urla u snu... Ali to otkad je bio mali... Ja hrčem! SUPER smo kombinacija... Sada kad mali bude 2u1 bit će veselooo
Jaaaaao, meso... hahahaha, na uši mi ide... Ja volim meso, ali baš svaki dan ga jesti ne bih mogla... Ovdje kod nas se MORA napraviti meso čak i kad je varivo za ručak radi svekra i šogora, jer bi jadni bili gladni, pa ja kažem: nek si panin naprave! Ali nije baš da me slušaju. Baš su razmaženi. Da budem iskrena i ja sam bila do nedavno razmažena... tj. do prije nekoliko godina... Onda sam počela dolaziti kod dragog na nedjeljni ručak, s vremena na vrijeme, ili na neko obiteljsko sakupljanje... Počela sam jesti npr povrće koje kod kuće nisam htjela ni pokusiti. Ne želite ni znati što su mi moji roditelji htjeli napraviti kad bih došla doma
Suncokretice, ja ovdje pratim pošiljke: https://www.posta.hr/pracenje-posiljaka-u-unutarnjem-prometu Bitno je da ih pitaš broj pošiljke da možeš pratiti!
Treca sreca, ti kao i moja frendica... 3 mašine dnevno... a to tako valjda krene kad imaš djecu Ja po ljeti dok skupim robu mi treba 2-3 dana da upalim mašinu... Ali po zimi, aaaajmeeeee... Kad budemo imali naš stan definitivno kupujem sušilicu jer se zimi ništa ne suši... Katastrofa...
Barbs, jaoo ti muskarci.. prvo te lijepo dovode kod svojih na ruckove (gotove) pa te poslije dovedu da im i kuhas 😂😂 sudbina nas zena..
Ovako je bilo kod nas nakon ljetnog neverina u utorak:
Dzenny, a da zamoliš nekoga dati kupi u lidlu dok te nema?
Vecinom sad svi idu na dopuste,ostat ce jedino ovs prijateljica sto je skoro rodila,ali nekako ne mogu od nje traziti da za mn ide u trgovinu sa tako malom bebom.. a i nezz sta da uzimam vjeruj mi.. itak juce sam kupila nesto u plavoj boji (iako ce mama i svoju curicu da oblaci u plavo,jer bas volim plavu boju)
Barbs,jaoo ti muskarci.. prvo te lijepo dovode kod svojih na ruckove (gotove) pa te poslije dovedu da im i kuhas 😂😂 sudbina nas zena..
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Jesi luda
Da budem iskrena, ja sam tek nedavno počela kuhati Otkad sam ostala trudna i ostala kod kuće. Doma kod svojih mi nona nije davala da kuham, pa sam se ovdje pomalo učila i kad je nona od dragog ostala u bolnicu sam počela kuhati za svih, pa sam se naučila dosta toga, tj. još uvijek učim.
Dragi zna kuhati bolje od mene On je do prije 6-7 godina bio sezonski radnih u ljetnom kampu, pa je zimi bio kod kuće i pomagao nonićima oko kuhanja.
Dzenny, a netko od rodbine? Baš svi idu na raspust???
Ahahahaha, ma neka, što te briga... Uostalom, plava boja je BOJA... Koja ne mora asocirati odmah na dečkića
Haha i ja sam se ucila kuhat kod dragog,iako ja imam svekrvu dobrog srca pa kad odem kuci ja nista ne kuham 😂 ali ipak ustanem nekad reda radi..
Zivim vani,pa bas tu i nemamo rodbine (hvala Bogu) 😂 par prijatelja nam dosta.. stavim slikce sta smo juce kupiili (50% akcija u bc) i krevetic smo kupiili 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji